Cher a împlinit 74 de ani! Artista se teme pentru viața ei și rămâne în izolare: „Mi-e frică. Sunt astmatică şi, la vârsta mea, în grupa de risc. Acest virus nu este nicio glumă!”

 Dumba Gabriela
.

Cher, pe numele său real Cherilyn Sarkisian LaPiere, a împlinit 74 de ani pe 20 mai 2020. Artista de origine armeană a dominat scenele decenii la rând, însă de când a izbucnit pandemia COVID-10, Cher se află în izolare pentru că se teme pentru viața ei.

Kennedy Center Honors Formal Artist’s Dinner 2018 – WashingtonKennedy Center Honors Formal Artist’s Dinner 2018 – Washington

Într-un interviu pentru El Pais, Cher a recunoscut că suferă de astm şi, având în vedere vârsta pe care o are, face parte din grupa de risc şi se teme pentru viaţa ei din cauza Covid-19: „Mi-e frică. Sunt astmatică şi, la vârsta mea, în grupa de risc. Acest virus nu este nicio glumă'.

Cher este în izolare, în casa ei din Malibu, și spune că „nu este atât de greu ca în cazul altora'. Vorbește des la telefon cu mama ei, de 92 de ani, care locuiește pe aceeași stradă.

Artista, care şi-a anulat, ca mulţi alţii, concertele programate anul acesta, din cauza pandemiei, locuieşte împreună cu fiul ei, Elijah Blue, în vârstă de 43 de ani, şi cu soţia lui.

În același interviu, Cher a spus că a început un nou proiect, fără a intra în amănunte. A lansat recent o versiune în limba spaniolă a melodiei „Chiquitita' (Abba) cu scopul de a strânge bani pentru lupta împotriva Covid-19 prin Unicef.

„M-am gândit că trebuie să fac ceva, nu puteam sta cu braţele încrucişate', a adăugat ea. Videoclipul a fost filmat în casa ei şi a fost lansat pe 9 mai. Pentru această piesă, ea a luat lecţii de limbă spaniolă şi se arată încântată de rezultat, potrivit News.ro.

Citește și:

Cu ce dietă a reușit Cher să se mențină suplă până la 74 de ani. A eliminat definitiv carnea și brânza din alimentație

Cher, povestea Cenușăresei. A abandonat școala, a fost femeie de serviciu și primul soț i-a furat toți banii

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton