TOP 5 noutăți cosmetice pentru vara 2020

 Dumba Gabriela
.

Încet, încet, se instalează temperaturile ridicate și rutina de îngrijire a pielii, a părului, dar mai ales machiajul se schimbă. Căutăm texturi ușoare, arome revigorante și matifiere. Hidratarea joacă un rol important, dar mai ales protecția solară, iar tenul are nevoie de un aspect proaspăt, natural, dar în același timp fără luciu și pori evidențiați de excesul de sebum.

1. Colecția de make-up Distillery de la AVON

Vara avem nevoie de un machiaj rezistent la temperaturile înalte, transpirație și exces de sebum, care să ne asigure un finish mat, o piele satinată, fără luciu, însă cu aspect natural, în același timp.

Căutăm fonduri de ten cu texturi lejere, dar care să ne acopere imperfecțiunile, însă nici o femeie nu-și dorește un machiaj cu aspect de mască, produse care să sufoce pielea și să accentueze dilatarea porilor și apariția punctelor negre.

Pentru a satisface toate aceste dorințe, AVON a creat fondul de ten-pudră Pressed to Impress, care face parte din gama Distillery.

Pigmenții minerali puri și ingredientele esențiale (Omega 3 și 6 din uleiul de semințe de zmeură, antioxidanți) permit o aplicare ușoară și impecabilă a produsului.

Fondul de ten are o textură cremoasă, o concentrație mare de pigmenți naturali și minerali, care îi conferă o culoare rezistentă.

Și, foarte important, Pressed to Impress, ca toate celelalte produse din gama de machiaj Distillery, este vegan, nu conține alcool și nici parfum, este testat dermatologic și clinic. În catalogul AVON pentru luna mai, precum și online, pe www.avon.ro, fondul de ten Pressed to Impress costă acum 59 de lei.

Machiajul este completat de fardurile pentru pleoape Shadow Shots din gama Distillery, care au o textură cu o concentrație mare de pigmenți, pentru o culoare intensă și rezistentă. Conțin minerale naturale, emolienți vegani și amidon de porumb organic. Fardurile vin în șapte nuanțe diferite, de la rozaliu discret pentru femeile care preferă machiajul natural la turcoaz vibrant și burgundy seducător.

Mascara Lash’d Up Distillery asigură o culoare intensă, alungire și volum grație pigmenților puri de culoare și nivelului ridicat de ceară de ulei de orez. Printre ingredientele produsului regăsim ceară vegană de floarea-soarelui, ceară de orez, pigmenți minerali și nu conține parfum, alcool și este testat dermatologic.

2. Serumul Vital Skin Strengthening Super Serum de la Kiehls

Formulat cu 11kDa Acid hialuronic – cea mai mică formă de acid hialuronic – și un complex adaptogenic pe bază de plante (brevetat), acest „super serum” penetrează profund straturile de suprafață ale pielii și neutralizează factorii de stres care îmbătrânesc pielea pentru a reînnoi în mod vizibil pielea.

Serumul fortifică pielea și o protejează împotriva factorilor de stres responsabili de îmbătranirea prematură și corectează semnele vizibile de îmbătrânire.

Produsul va fi disponibil online pe Kiehls.ro pana la redeschiderea magazinelor.

3. Colecția Ginger-Orange de la Sabon

Dacă tânjești după vibrații exotice, recomandarea Sabon se regăsește în gama cu arome de ghimbir și portocale, bogată în savoarea citricelor și ingredientelor tonice. Uleiul de duș conferă pielii hidratare şi catifelare, graţie conţinutului bogat în uleiuri esenţiale de măsline, avocado, jojoba şi germeni de grâu. Este îmbogăţit cu Omega 3, 6, 7, 9 şi cu vitaminele A, E. Iar crema pentru corp, deși are o textură uşoară, este foarte hidratantă şi emolientă. Conţine SPF4 pentru protecţie zilnică.

Această colecție este disponibilă pe Sabon.ro.

4. Sprayul pentru strălucirea părului Keune Brilliant Gloss Spray

Expunerea zilnică la factorii poluanți, la produsele de stying și la ustensilele de coafat, reduc din sănătatea părului, prin urmare și din strălucirea acestuia. Keune Brilliant Gloss Spray îmbracă părul într-un voal ultra-fin, oferindu-i o strălucire extraordinară. Efectul incredibil de strălucire se păstrează pe toată durata zilei, părul este flexibil și ușor de stilizat. Cu Tehnologia DLP², acesta oferă firelor protecție împotriva agresiunilor exterioare și a radicalilor liberi.
Produsul poate fi găsit în toate saloanele partenere Keune România.

5. Crema pentru mâini intens hidratantă Rehydrate de la Jonzac

Rehydrate Cremă de mâini intens hidratantă formează un scut protector datorită concentrației mari de glicerină. Formulată cu: apă termală Jonzac (15%), glicerină naturală (20%) recunoscută pentru calitățile hidratante și unt de shea: recunoscut pentru calitățile sale hrănitoare și protectoare. Mai mult, 99% din totalul ingredientelor sunt de origine naturală.

Îngrijirea pielii poate fi completată de Rehydrate Cremă de corp intens hidratantă, care are un puternic efect de hidratare de până la 24 de ore. Este imbogatită cu unt de shea și contine 15% apă termală Jonzac. Este non comedogenica și testata sub control dermatologic.

Mai multe detalii pe www.eauthermalejonzac.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton