Fostul superstar din WWE Shad Gaspard a murit la 39 de ani, după ce și-a salvat copilul de la înec. Ultimul său mesaj este sfâșietor!

 Dumba Gabriela
.

Wrestlerul Shad Gaspard, fost superstar din WWE (n.r. World Wrestling Entertainment) a murit la vârsta de 39 de ani, după ce și-a salvat băiatul de 10 ani de la înec.

8c20b320-9a17-11ea-bfff-4dbf3c916b428c20b320-9a17-11ea-bfff-4dbf3c916b42

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Shad Gaspard și băiatul lui, Aryeh, au ieșit să înoate duminică la prânz, alături de câțiva prieteni. Venice Beach abia se redeschisese după ce pandemia de coronavirus a impus inclusiv închiderea plajelor.
Conform Marca, Aryeh a fost tras în larg, iar Shad Gaspard s-a zbătut să-l țină la suprafață. După ce și-a salvat băiatul, Shad a fost prins de curenții Oceanului.

Trupul său a fost găsit de autorități în Venice Beach, după aproape trei zile de căutări, citează digisport.ro.

În urmă cu două săptămâni, Shad postase următorul mesaj pe rețelele de socializare: „Iubesc viața pe care am construit-o pentru familia mea”.

Shad Gaspard a fost wrestler profesionist între 2002 și 2010, iar în ultimii ani intrase în industria cinematografică.

Înainte de a ajunge în lumea wrestling-ului, Gaspard jucase baschet și fusese și gardă de corp pentru vedete precum P. Diddy, Britney Spears și Mike Tyson.

Shad Gaspard și-a făcut un nume în wrestling după ce împreună cu John Anthony Paul (alias JTG) au format cunoscuta echipă „Cryme Tyme' .

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton