Ramona Olaru și Cuza s-au despărțit din nou? Gesturile care i-au dat de gol pe cei doi: "Am făcut o pasiune pentru bărbații de nimic"

 Cica Cristina
.

Apele păreau că se liniștiseră în ceea ce îi privea pe Ramona Olaru și Cuza. Relația părea, în sfârșit, pe făgașul normal, însă acum totul pare să indice că cei doi și-au spus „adio” din nou.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Dragoste cu năbădăi pentru cuplul Ramona Olaru – Cuza. În urmă cu câteva săptămâni asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani anunța despărțirea de Cuza. Nu au rezistat departe unul de celălat pentru mult timp, căci cei doi au apărut din nou împreună, ca și când nu ar fi fost niciodată despărțiți.

Păreau că își pot găsi fericirea numai unul în brațele celuilalt, însă ultimul mesaj publicat de Ramona Olaru a pus multă lume pe gânduri. Asistenta TV a precizat pe rețelele de socializare că până la ascet moment a avut numai 'bărbați de nimic', o afirmație destul de dură, care l-ar viza și pe Cuza.

Citește și: Cum arăta Ramona Olaru înainte să devină faimoasă:era brunetă și avea alt stil vestimentar. Transformarea este incredibilă

'Am făcut o pasiune pentru 'bărbații' de nimic și o viață plictisitoare', a menționat Ramona Olaru pe InstaStory. 

Dovada că relația lor ar fi pe butuci ar mai fi și că cei doi nu se mai urmăresc reciproc pe Instagram.

Momentan nu se cunosc motivele care ar fi dus la o nouă despărțire, mai ales că nimic nu prevestea o astfel de veste cu o seară înainte, când artistul i-a dat și tag Ramonei într-un InstaStory, notează spynews.ro.

La ultima depărțire nu au rezistat mult timp unul fără celălalt și s-au împăcat două zile mai târziu.

Citește și: Cuza de la 'Noaptea Târziu', primele declarații despre relația cu Ramona Olaru de la 'Neatza'.Artistul este îndrăgostit până peste cap de bomba sexy

Ramona-Olaru-Cuza-1Ramona-Olaru-Cuza-1

Sursa foto: Instagram, Facebook

Citește și: N-au rezistat unul fără celălalt.Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat la două zile după despărțire

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton