Chef Florin Dumitrescu va găti gratis la nunta lui Florin Ristei cu Naomi Hedman: "I-am promis"

 Raiciu Adriana
.

Chef Florin Dumitrescu va găti gratis la nunta lui Florin Ristei cu Naomi Hedman. În ediția de luni seara, chef Florin Dumitrescu a anunțat ce concurenți părăsesc emisiunea Chefi la cuțite. Printre aceștia s-a aflat și Naomi Hedman, logodnica lui Florin Ristei. Juratul și-a luat rămas bun de la cântăreață, dar i-a promis că o să vină să le gătească la nuntă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Florin Ristei și Naomi Hedman formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din țara noastră. Cei doi s-au cunoscut pe scena X Factor, iar de atunci sunt de nedespărțit. De asemenea, îndrăgostiții au decis să participe la show-ul Chefi la cuțite, difuzat la Antena 1. În primă fază, au reușit să îi impresioneze pe cei trei jurați, însă, în ediția de luni seara, chef Florin Dumitrescu le-a dat verdictul.

ristei-1-1024×1024-1ristei-1-1024×1024-1

Astfel, drumul în competiția Chefi la cuțite a luat sfârșit pentru Naomi Hedman. ”Eram foarte supărată, când mi-au strigat numele… Dumnezeule! Nu acum!”, a declarat Naomi Hedman la Chefi la cuțite.

Citește și: Florin Ristei și Naomi Hedman gătesc la Chefi la Cuțite:”Am venit mai mult…”

Citește și: Cum se înțeleg Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea după 10 de ani emisiuni la TV: „Nu ne-am întâlnit niciodată la o bere

Citește și: Răzvan Botezatu a avut o copilărie marcată de traume și un tată alcoolic:„Uși sparte, țipete, bătăi. Mi-a rupt mâna’

Citește și: Ce a postat Nosfe pe Instagram, cu 3 luni înainte de deces. Coincidență bizară:„A murit pe aceeași dată…’

Chef Florin Dumitrescu va găti gratis la nunta lui Florin Ristei cu Naomi Hedman

Totodată, pe lângă vestea cea tristă, chef Florin Dumitrescu i-a dat și o veste bună cântăreței. Mai exact, bucătarul i-a mărturisit că va găti la nunta ei cu Florin Ristei, gratis.

”Așa cum i-am promis lui Florin, o să gătesc la nunta voastră. Gratis! De data asta trebuie să-ți spun: „La revedere!.” Mulțumim pentru tot!”, a declarat Chef Florin Dumitrescu la Chefi la cuțite.

Florin Ristei a cerut-o în căsătorie pe Naomi

S-a cunoscut pe scena de la XFactor, iar de mai bine de doi ani sunt de nedespărțit. La scurt timp după ce au decis să formeze un cuplu, aceștia s-au logodit și pare că totul decurge cât se poate de bine. Artistul a mărturisit că relația cu Naomi l-a schimbat într-un mod pozitiv și a avut multe de învățat la capitolul empatie. 

Într-un interviu recent, Florin Ristei a mărturisit că nu se grăbește cu planurile de nuntă, acest eveniment urmând să aibă loc când cei doi vor fi pregătiți.

„Noi ne-am logodit demult, dar petrecerea o să o facem când simțim!’, a spus Florin Ristei.

sursă foto- Captură de ecran și Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton