Ce a pățit Adela Popescu în Republica Dominicană, după ce Radu Vâlcan a lăsat-o singură: "Mi-am luat niște cuțite și dormeam cu ele"

 Laciu Andreea
.

Adela Popescu a revenit în țară, după ce s-au încheiat filmările pentru emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici” de la Pro TV, pe care o prezintă alături de Cabral. Aflată de data aceasta ca invitată în emisiunea „Vorbește Lumea”, soția lui Radu Vâlcan a dezvăluit mai multe detalii șocante despre experiențele trăite în Republica Dominicană. Dincolo de peisajele superbe de acolo și de cazarea splendidă unde a stat în tot acest timp, au fost și momente în care vedeta s-a temut pentru viața ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cabral și Adela Popescu au fost însoțiți inițial și de familiile lor. După o vreme, Andreea Ibacka s-a întors în țară alături de Namiko și Tiago. Ulterior, Radu Vâlcan și cei doi fii mai mari au revenit și ei în România, iar prezentatoarea a rămas acolo împreună cu mezinul ei, Adrian. Nu se aștepta să treacă prin clipe de coșmar după ce soțul ei a plecat spre casă, iar acum a povestit tot ce s-a întâmplat atunci.

adela-popescu-3adela-popescu-3

Ce a pățit Adela Popescu în Republica Dominicană

Atunci când soțul ei a fost nevoit să revină în România, alături de Andrei și Alexandru, prezentatoarea a trecut prin momente foarte grele. A ajuns chiar să se teamă pentru viața ei și a micuțului Adrian, așa că a apelat la niște măsuri de siguranță de-a dreptul extreme.

'Acolo nu poți să mergi decât pe plaje publice, pe plajele hotelurilor n-aveai acces. Sunt destul de atenți la partea astea de Securitate. S-a auzit într-o noapte un foc de armă. Într-o noapte au venit și au luat un om pe targă cu Poliție, chiar la o casă vecină. A fost puțin mai greu după ce a plecat Radu. Mi-am luat niște cuțite și dormeam cu ele la capul meu, cu ușile închise. Nu ni s-a întâmplat nimic, dar m-am cam baricadat', a spus Adela Popescu, conform WOWbiz.ro.

Citește și: Cove, adevărul despre relația cu Adela Popescu, după ce s-a spus că a plecat din cauza ei de la PRO TV: „Am fost buni prieteni…'

Citește și: Codin Maticiuc dezvăluie ce reprezintă tatuajele sale și de ce le-a făcut abia la 39 de ani: 'Am tatuaje despre religie, alcool, scrieri personale' / EXCLUSIV

Citește și: Andra și Adela Popescu s-au întâlnit în toaleta unui salon de înfrumusețare. Au stat de vorbă 40 de minute: „Nu am vrut să dăm banii pe…'

Citește și: De ce a hotărât Delia să nu facă un copil: „Este planeta plină de noi!”

Echipa emisiunii, afectată de Uraganul Fiona

Chiar și înainte să plece Radu Vâlcan spre România, prezentatoarea „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a avut parte de o întâmplare mai puțin fericită. Republica Dominicană a fost lovită din plin de uragan, iar locul în care era cazată echipa emisiunii nu a făcut excepție.

„Hai că s-a înmuiat Fiona, cred că ce a fost mai rău a trecut. Probabil nu mai avem țiglă pe casă, în toate camerele e plin de apă, curent electric nu mai e de vreo șase ore… A fost noapte grea, ne-am strâns toți în două camere și am pus în geamuri saltelele de la paturile eliberate…

Apoi am vegheat copiii cum dorm în timp ce Fiona urla ca nebuna și lovea casa cu toate sărăciile pe care le-a găsit prin zonă, de-am zis că se fărâmă. Vântul se pare că i-a dat cu 140km/h și cu toate că estimările inițiale au fost că ochiul uraganului trece la 100km de noi… a fost la 18km distanță.

Experiență intensă, da ne-am fi lipsit de de dânsa cu mare drag… Acum trebuie să mai stăm închiși în casă niște ore, că nu s-a potolit de tot, apoi… s-a săvârșit. Toată lumea safe, Radu+Adela+TrioBombă sunt bine și ei. În imagine curtea din spate, cu masa spartă și găurită de țiglele de pe casă', este mesajul postat de Cabral Ibacka pe contul personal de Facebook, după ce s-a terminat urgia.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton