Ștefan Bănică a împlinit 55 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis Lavinia Pîrva: „Te iubim mult!”

 Miniosu Alexandra
.

Astăzi, pe 18 octombrie, Ștefan Bănică a împlinit 55 de ani. La fel ca în fiecare an, artistul a fost asaltat cu zeci de mesaje frumoase din partea apropiaților, încă de la primele ore ale zilei. De departe, cea mai așteptată urare a fost cea din partea soției lui, Lavinia Pîrva. Cântăreața l-a luat prin surprindere cu o declarație de iubire, dar și cu o poză cu fiul lor, Alexandru.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Este mare sărbătoare în familia lui Ștefan Bănică, pentru că artistul a împlinit astăzi 55 de ani. Dis-de-dimineață, fanii, dar și apropiații săi, i-au înseninat ziua printr-o serie de urări, care mai de care mai frumoase. Nici soția lui nu s-a lăsat mai prejos. Lavinia Pîrva i-a făcut o surpriză emoționantă artistului, exprimându-și iubirea în public, pe rețelele de socializare.

stefan-banica-6stefan-banica-6

La 55 de ani, Ștefan Bănică se poate declara un bărbat cu adevărat împlinit. Are o carieră impresionantă, atât în actorie, cât și în muzică, dar și o familie minunată, pe care o iubește nespus de mult. Din 2017, cântărețul este căsătorit cu Lavinia Pîrva și au împreună un băiețel, pe nume Alexandru. Solistul mai are doi copii din două căsnicii anterioare, pe Radu Ștefan Bănică și Ana Violeta Bănică.

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Ștefan Bănică și tatăl lui, când el a debutat în actorie:„De atunci a fost interesat de absolut tot ce făceam'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se comportă Ștefan Bănică în rol de tată. Totul despre relația cu cei trei copii:„Le-am explicat că banii nu cresc în copaci'/ EXCLUSIV

Citește și: Speak, atac dur la adresa caselor de discuri, după moartea lui Nosfe. Ce probleme ar fi avut rapperul:„Să fie prinși și trași la răspundere!'

Citește și: Cum a murit, de fapt, Nosfe. Membrii trupei Șatra Benz:”S-a dus să-și ia telefonul din mașină și s-a prăbușit”

Ștefan Bănică a împlinit 55 de ani

Ștefan Bănică și soția lui, Lavinia Pîrva, sunt un exemplu pentru multe cupluri. Deși au ales mereu să păstreze discreția în privința familiei lor, astăzi, de ziua de naștere a artistului, ea i-a mărturisit iubire în public, de față cu internauții. Cântăreața i-a făcut o frumoasă declarație de dragoste, spunându-i cât de mult îl iubește.

Încă de la prima oră, Lavinia Pîrva a postat la InstaStory o imagine cu Ștefan Bănică și fiul lor, Alexandru. Imaginea a fost însoțită de un mesaj emoționant, ce cu siguranță i-a impresionat pe internauți: „La mulți ani, tati! Te iubim muuult!'.

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva s-au căsătorit în Bulgaria

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva s-au căsătorit în Bulgaria. Ceremonia lor a fost desprinsă parcă din povești, iar cei dragi au lăcrimat de bucurie. Tatăl ei a fost extrem de emoționat, pentru că atunci i s-a îndeplinit visul de a-și conduce fiica la altar. Acum ceva timp, cei doi artiști ne-au dezvăluit motivul pentru care au ales să facă pasul cel mare în străinătate.

„Lavinia: Da, discreţia ne reprezintă pe amândoi, întâmplător sau nu. Iar ceremonia noastră a avut loc într-un loc de poveste, exact unde ne-am dorit. A fost un eveniment aşa cum ne place nouă, iar cel mai important e că am fost înconjuraţi de cei mai apropiaţi prieteni. Am reuşit să le aducem lacrimi de bucurie pe chip celor din familie, mai cu seamă că tatălui meu i s-a îndeplinit visul de a mă conduce la altar, într-un cadru de poveste.

Ștefan: A fost exact ceea ce ne-am propus, un eveniment în adevăratul sens al cuvântului, pentru noi, pentru cei dragi, într-un loc superb. Ce ne puteam dori mai mult?!', ne-au declarat cei doi, acum ceva timp.

Sursă foto: Instagram, Revista viva!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton