Cum a filmat Gina Pistol însărcinată, pentru Chefi la Cuțite. Chef Scărlătescu: "Ne-a suportat cu tot ce am făcut acolo"

 Lupescu Anca
.

Noul sezon al Chefi la Cuțite este mult așteptat de toți fanii emisiunii culinare. El va debuta la Antena 1, duminică, 28 februarie, de la ora 20:00. Chef Cătălin Scărlătescu a fost invitat la Neatza cu Răzvan și Dani, unde a dat detalii incendiare despre noul sezon al emisiunii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

El i-a asigurat pe fanii Chefi la Cuțite că va fi cel mai tare sezon, unul extrem de lung. Scărlătescu a mai spus că Gina Pistol a muncit foarte mult în acest nou sezon. Ea l-a filmat fiind gravidă, așa că i-a fost de la început mai greu decât în alte sezoane. În plus, a mai spus el, fanii emisiunii vor asista și la contre ale sale cu Florin Dumitrescu, cât se poate de savuroase.

'Va fi cel mai tare sezon chefi la cutite, va fi extrem de lung. Ginuta a muncit foarte mult, gravida cum este. Ne-a suportat cu tot ce am facut acolo. O sa fie si Speak in acest sezon. Cum poate sa se gandeasca cineva ca ma cert cu Dumitrescu si totul e fals? Pai ma apuca rasul dupa cateva secunde daca e ceva fals. Ceea ce vedeti acolo e 100% real! Acolo vedeti un Scarlatescu exact cum e!', a spus renumitul Chef.

Chef Cătălin Scărlătescu a mai spus că nu se poate certa cu colegii lui. Totodată, el spune că o zi de filmări durează peste 12 ore, timp în care se petrec lucruri interesante: se joacă, fac gogoși și mănâncă lucruri interesante.

images-1-11images-1-11

'Nu pot sa ma cert cu Bontea sau cu Dumitrescu. Eu si cand pierd castig. Nu am loc de Bontea asta. Bontea e castigator peste tot. Nu se poate. Unde il pui castiga. În pauza de la filmari facem gogosi. O zi de filmare dureaza putin peste 12 ore. L-am batut la sah rau de tot pe Dumitrescu. El cica juca sah de cand era mic. Am mancat cateva chestii farte interesante, dar nu pot sa dau din casa. In sezonul 9 am gustat din cele mai ciudate farfurii', a mai dezvăluit Chef Cătălin Scărlătescu în direct la Neatza cu Razvan si Dani.

Când începe Chefi la Cuțite 9 și cine va prezenta

Sezonul 9 din Chefi la Cuțite vine și cu surprize în ceea ce privește prezentatorii. Gina Pistol era până acum singura care le dădea probe atât chefilor, cât și concurenților. Acum, însă, treaba îi va fi ușurată, iar asta pentru că va avea un ajutor de nădejde: pe Speak.

„Rolul meu va fi acela de a sta alături de sustinători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru. Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător’, a declarat Speak.

Speak a participat la Asia Express și s-a luptat pentru primul loc alături de iubita lui, Ștefania. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor i-au învins, așa că artistul a ieșit pe locul doi.

Citește și: Cum a depășit Alexandra Stan de la Survivor trauma suferită, după ce a fost bătută:’Ca să ajungi agresor, ai și tu probleme emoționale’/ EXCLUSIV

Citește și: Elena Marin și Alexandra Stan de la Survivor, scandal uriaș pentru mâncare:’Nu ți-e rușine?’

Citește și: Tachinări între Alexandra Stan și Zanni, la Survivor:’Dorm în același pat în fiecare seară, se ceartă în fiecare zi. Se iubesc’

Citește și: Alina Laufer, primele declaraţii după ce a născut prematur:„Nu plec din spital decât cu gemenii în braţe!

Între Speak și Sorin Bontea s-a legat o prietenie frumoasă, iar în sezonul 8, la preselecții, el și Ștefania au venit să îi facă o surpriză chefului.

Acum, cei doi filmează pentru aceeași emisiune, iar legătura dintre ei este mai strânsă ca niciodată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton