Cum a reacționat Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp de la Survivor, când a aflat că va avea un băiețel: „Am urlat”

 Lupescu Anca
.

Daniela și Culiță Sterp au împlinit recent un an de relație, iar iubita Faimosului de la Survivor a ținut să transmită un mesaj în cinstea aniversării relației lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Femeia care îl va face tată pentru prima dată pe Culiță Sterp își susține necondiționat iubitul, care luptă în jungla din Republica Dominicană pentru marele premiu.

Viitoarea mămică nu pierde nicio ediție a emisiunii Survivor, având astfel ocazia de a-și vedea partenerul. Cei doi urmează să trăiască cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. În curând, băiețelul lor va veni pe lume, spre bucuria întregii familii.

Daniela Iliescu a povestit ce a simțit atunci când a aflat sexul copilului.

„El din toate emoțiile alea nu și-a mai adus aminte, dar înainte să plece l-am întrebat cum ar fi dacă m-as duce la ecograf și mi-ar spune că avem băiat și îi spuneam că e o veste pe care ar trebui să i-o dau în fața întregii țări. Atât de mult m-am gândit la asta și avem în jur atâtea persoane care să afle altceva la control, cred că m-am gândit și până la urmă s-a întâmplat și la mine', a povestit Daniela Iliescu.

descărcare-10-8descărcare-10-8

„Eram șocată pentru că te obișnuiești cu gândul că va avea un anumit gen, nu contează că e fată sau băiat. Am fost foarte surprinsă, râdeam, apoi îl întrebam pe medic dacă e sigur. Am fost surprinsă și mâ gândeam și la Culiță. Îi spuneam medicului că iubitul meu e la Survivor și era și el suprins că va trebui să îi dau veste în felul ăsta. M-am gândit cum să fac să fie cât mai frumos și după ce am reușit să trimit poza persoanei care se ocupă de comunicarea dintre noi mă întrebam dacă se va bucura. Nu știam cum o să o ia nici el, dar am încercat să îi fac o surpriză frumoasă și m-am bucurat foarte mult. Nu știam cum o să fie momentul și mi-am dat seama înainte de publicitate că îi vor arăta poza cu mine. Eu înainte să îi văd lui reacția am avut eu o reacție foarte wow. Eram și cu sora lui Ileana și am urlat de ne dureau burțile după', a spus viitoarea mămică pentru Wowbiz.ro.

Culiță Sterp și Daniela și-au ținut relația secretă?

Acum, Daniela a publicat și dovada că ea și Culiță Sterp au avut o relație pe care au ținut-o secretă mult timp. Fotografia ar fi fost realizată într-un moment de cumpănă pentru Faimos, când nu era convins dacă să divorțeze sau nu.

Relația cu Daniela ar fi început în urmă cu mai bine de doi ani. ‘Daniela i-a spus că știe că este iubirea vieții ei și că este dispusă să îl aștepte’, a spus la un moment dat un apropiat al lui Culiță.

Citește și: Cu ce se ocupa Culiță Sterp de la Survivor înainte să devină faimos:'Nu îmi plăcea această muncă'

Citește și: Daniela, iubita lui Culiță Sterp de la Survivor, secrete despre relația lor:'I-am spus că sunt însărcinată înainte de…'

Citește și: Actorul Adrian Păduraru recunoaște că este un bărbat gelos:„Iubesc și sunt fericit’/ EXCLUSIV

Citește și: Claudia Pătrășcanu, amenințată cu plângere penală de socru!Niculae Bădălău o acuză de violare de corespondență

Au divorțat cu scandal, motivul invocat fiind infidelitatea bărbatului. Carmen a declarat la momentul respectiv că şi-a iubit soţul şi încă ar mai fi avut sentimente pentru el, dar nu a putut trece peste trădarea lui.

În timpul divorțului, au început să circule imagini cu frumoasa Carmen de la Sălciua, goală, artista acuzându-l pe Culiță Sterp că ar fi în spatele apariției fotografiilor cu pricina.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton