Andreea Antonescu de la Survivor are o fiică de 10 ani! Cum arată acum Sienna și ce relație au cele două

 Oana Pantazi
.

Sienna, fiica Andreei Antonescu, împlinește anul acesta 10 ani și deja este o adevărată domnișoară! Mama și fiica deja par surori… Iată ce mare și frumasă s-a făcut Sienna!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Fiica Andreei Antonescu începe să-i semene pe zi ce trece mamei sale. La 9 ani, Sienna pare mai degrabă sora mai mică a mamei sale, iar cel edouă au o relație foarte apropiată. În ultima vreme, puștoaica s-a înălțat mult și și-a definit stilul vestimentar, iar acum este extrem de cool. De altfel, sienna are și propria pagină de Instagram și o mulțime de fani.

După ce a stat o perioadă în Galați, la bunica ei, Sienna se află acum la București, alături de mama ei și cele două își petrec tot timpul liber împreună. Acum însă artista este la Survivor, iar Sienna nu va putea comunica o vreme cu mama ei, aflată în Republica Dominicană.

andreea-antonescu-4andreea-antonescu-4

Mama și fiica, bune prietene

Sienna se apropie de vârsta periculoasă a adolescenței, iar mama ei încearcă să suplinească, pe cât posibil, și lipsa tatălui, care se află la mii de kilometri distanță. Andreea a găsit echilibrul perfect și îi este fiicei sale și prietenă, în egală măsură.

Citește și: Oana Roman, mesaj pentru Marius Elisei, după divorț: „Eram fericiți și nu ne dădeam seama'

Citește și: Pavel Bartoș, secrete despre noul sezon Românii au Talent. Unde puteți vedea ce se întâmplă în culisele show-ului de la PRO TV

Citește și: Iubita lui Musty de la Survivor vorbește pentru prima oară despre relația lor: „A venit după mine, în Republica Moldova”

Citește și: Alexandra Diaconescu de la Insula Iubirii a născut. Prima poză cu Ines

„Avem tot felul de conversații, purtăm discuții pe aproape toate temele, îmi doresc din inimă să fiu și să rămân cea mai bună prietenă a ei. Mi-ar plăcea să mă țină Dumnezeu atât de lucidă încât să o pot înțelege și mai târziu.

Bineînțeles că, în proporție de 70%, conversațiile sunt legate de școală, dar recunosc că îmi place să intervin și-n conversațiile video pe care le are cu ale ei colege, pentru a simți că sunt alături de ea, indiferent de orice. Cred că fiecare părinte își dorește să fie aproape de copil, iar din acest punct de vedere, nu este nicio diferență. Așa sunt și așa simt, a declarat Andreea Antonescu pentru VIVA!

Fiica Andreei Antonescu îi calcă pe urme mamei sale

Sienna a moștenit toate genele bune de la mama ei și este, încă de pe acum, foarte talentată. Fiica andreei Antonescu are atât aptitudini muzicale, cât și actoricești, așadar, la maturitate, are toate șansele să-și întreacă celebra mamă.

„Este foarte talentată, atât la muzică, dar mai ales la actorie. Este atrasă de orice înseamnă scenă. Mi-a și recunoscut că este foarte mândră că mama și nașa (n.r. Sienna a fost botezată de Andreea Bălan) sunt artiste și că și-ar dori să calce pe urmele noastre. Tocmai de aceea mergea la cursuri de canto și actorie… În această perioadă toate au luat pauză, dar abia așteaptă să revină și să poată continua”, a mărturisit Andreea pentru VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton