Ce vrea să facă Winael Baldus de la Vocea României cu banii, dacă va câștiga marele premiu: „Am două lucruri în minte”

 Radulescu Ruxandra
.

Ce vrea să facă Winael Baldus de la Vocea României cu banii, dacă va câștiga marele premiu. Winael Baldus a fost una dintre marile revelații din sezonul acesta de la Vocea României. Artistul din Caraibe, stabilit în România, a cucerit publicul și juriul cu vocea sa absolut superbă. Talentul său deosebit a strălucit de fiecare dată, pe scena de la Românii au Talent, așa că tânărul a ajuns în finală. Winael Baldus a poovestit ce visează să facă cu banii pe care i-ar putea câștiga în concurs.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce vrea să facă Winael Baldus de la Vocea României cu banii, dacă va câștiga marele premiu. Winael Baldus, artistul din Caraibe, a cărui voce a impresionat juriul și publicul de la Vocea României, a ajuns în finala de la Vocea României. Artistul a avut o evoluție admirabilă în cadrul show-ului și fiecare reprezentație a sa a fost primită cu aplauze sincere din partea juraților, mai ales a mentorilor săi, Smiley și Theo Rose. Puțini știu că Winael a muncit foarte mult pentru a ajunge în acest moment al carierei sale. Artistul a declarat că s-a îndrăgostit iremediabil din România, dar o parte din sufletul său va rămâne mereu în Caraibe, acolo unde locuiește mama sa. Winael și-ar dori să ajute cât mai mulți oameni cu banii de premiu, de la Vocea României.

3158786808216291655922345783016481682758216n-1668799508cyj2v2q3158786808216291655922345783016481682758216n-1668799508cyj2v2q

Ce vrea să facă Winael Baldus de la Vocea României cu banii, dacă va câștiga marele premiu

Winael Baldus este fără îndoială marea revelație a sezonului acesta de la Vocea României. Artistul din Caraibe are nu numai o voce superbă, ci și capacitatea de a transmite emoții puternice, de fiecare dată când se aflăă pe scenă. Winael are toate șansele să câștige marele premiu de la Vocea României. Concurentul are vise mărețe cu banii de premiu, pe care i-ar folosi pentru a-i ajuta pe cei din jur. Winael și-ar dori foarte mult să creeze o bursă pentru oamenii pasionați de muzică, care nu își permit să-și dezvolte talentul. El și-ar dori să doneze o parte din bani și către un adăpost de animale, fiind foarte impresionat de soarta necuvântătoarelor abandonate și în ultimul rând, vrea să își ajute mama, din Caraibe, care l-a crescut singură.

Citește și: Cine este Winael Baldus de la Vocea României. Este îndrăgostit de o româncă

Citește și: Cine este Iulian Nunucă de la Vocea României: „Sunt țigan și mă mândresc cu asta!”

Aș vrea să îmi ajut familia, în primul rând, atât pe cea de aici, cât și pe cea din Caraibe. Mama mea este singură și nu întotdeauna îi este ușor.

Dar mai am două lucruri în minte. Aș vrea să creez o bursă de merit, pentru cineva care își dorește să facă muzică și nu are posibilitatea financiară. Sunt atât de multe talente de care nu știm, care nu își permit să își lucreze talentul.

Apoi cred că mi-aș îndrepta atenția spre un adăpost de animale. Cățelușa noastră Raela este salvată din condiții mizerabile, de pe câmp, și de multe ori stau să mă gândesc la mici suflete care trăiesc în condiții de nedescris. Mi-ar plăcea să contribui și eu, chiar și puțin la bunăstarea unui animăluț.„, a declarat Winael pentru Fanatik.

Finalistul de la Vocea României, Winael Baldus, despre conexiunea cu Theo Rose și Smiley

Winael a vorbit despre conexiunea frumoasă pe care a creat-o cu mentorii săi, Theo Rose și Smiley, dar și cu profesoara de canto, din cadrul concursului Vocea României. El le apreciază sinceritatea și faptul că se poate baza oricând pe opinia lor sinceră.

Citește și: Cum este Mihai Rait, Dorel din Las Fierbinți, ca tată. Are un fiu de 4 ani:„Încerc să fiu cât pot de amuzant și câteodată mă surprind ca fiind și autoritar’ / EXCLUSIV

Citește și: Romanița Iovan poartă cu ea mereu un talisman de la Ierusalim! De la cine l-a primit:’Indiferent unde mă duc…’ / EXCLUSIV

Conexiunea dintre concurent și antrenor este un moment foarte special. Sunt oameni pe care îi admir profund și față de care am un mare respect. Cel mai mult cred că mi-a plăcut că sunt amândoi niște oameni relaxați, informali și primitori, dar și echilibrați. Sunt întotdeauna foarte încrezător în feedback-ul lor, pentru că știu că vor fi foarte sinceri cu mine, nu mă vor încuraja pe nemeritate, dar nici nu mă vor descuraja. Este extrem de important să ai pe cineva „dintr-o bucată' în viața ta, mai ales ca artist.” a afirmat finalistul de la Vocea României, Winael Baldus.

Winael trăiește în Sibiu cu iubita sa româncă

Winael s-a stabilit în Sibiu, alături de iubita sa, și spune că familia tinerei l-au primit cu entuziasm și l-au făcut să se simtă ca acasă. Artistul din Caraibe a mărturisit că va rămâne întotdeauna legat de Caraibe, deoarece este locul unde se află mama lui, care se bucură de fiecare reușită a băiatului ei. Acesta a relatat că cea carei-a dat viață a crezut în talentul său de la început și a făcut sacrificii pentru a urma cursuri de canto.

Sunt irevocabil îndrăgostit de România. Dar pot să spun și că am fost privilegiat. M-am mutat într-un oraș superb și curat, Sibiu, înconjurat de natură și de sate superbe. Iris (iubita mea) și familia ei m-au primit cu brațele deschise și m-am simțit de la bun început ca un membru al familiei.

Mama mea este foarte încântată. Ea întotdeauna a muncit enorm ca eu să pot să fac muzică. Cursurile de canto nu sunt ieftine în Guadeloupe. Așa că o văd cum îi crește inima de fiecare dată când am câte o reușită. De fapt, reușita nu este doar a mea, este și a ei în egală măsură.„, a mai menționat acesta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton