Cum se înțelege Theo Rose cu Alex Leonte, după ce și-a refăcut viața cu Anghel Damian: "Dumnezeu m-a pus cu cine trebuia să fiu. Anxietatea a dispărut"

 Laciu Andreea
.

Theo Rose și Alex Leonte s-au iubit timp de cinci ani. Formau unul dintre cele mai frumoase și mai îndrăgite cupluri din showbiz, dar s-au despărțit într-un mod cât se poate de discret. Și-au spus „Adio!” atât de discret, de fapt, încât artista s-a trezit acuzată de infidelitate după ce și-a refăcut viața cu Anghel Damian. Pe de cealaltă parte, și regizorul serialului Clanul a fost și el criticat, pentru că mulți au considerat că ar fi abandonat-o pe Lia Bugnar pentru Theo Rose. Acum, cântăreața a dezvăluit că a rămas chiar prietenă cu fostul ei iubit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Theo Rose a spus public că nimeni nu a trădat în fostele relații pe care le-au avut ea și Anghel Damian. Mai mult decât atât, cântăreața și fostul ei iubit, Alex Leonte, au participat și la petrecerea finuțului lor, deși nu mai formează un cuplu oficial. În fața lui Radu Țibulcă, jurata de la Vocea României și-a deschis sufletul și a vorbit despre fosta ei relație.

gestul-romantic-facut-de-alex-leonte-pentru-theo-rosegestul-romantic-facut-de-alex-leonte-pentru-theo-rose

Cum se înțelege Theo Rose cu Alex Leonte

S-au iubit timp de cinci ani. Au crescut împreună și s-au sprijinit la bine și la greu. Cu toate acestea, cântăreața vede fosta relație ca pe o etapă care a ajutat-o să ajungă în punctul în care se află acum. Deși nu i-a fost ușor să se despartă de Alex Leonte, consideră că și-a găsit cu adevărat locul lângă Anghel Damian.

„Dumnezeu m-a luat și m-a pus cu cine trebuia să fiu. Nu mi-a fost rău nici înainte, dar s-a terminat cu anxietatea. S-a umplut un gol. Simt că pentru mine asta trebuia să fie.

S-au întâmplat lucrurile foarte frumos. A fost greu să mă obișnuiesc cu ideea, a fost grea separarea de Alex pentru că noi am crescut împreună, am trecut prin niște faze dureroase.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă mama lui Theo Rose. Nina Diaconu are 57 de ani: 'Muncă multă și mult bun simț'

Citește și: Cum se înțelege Tudor Chirilă cu ceilalți antrenori de la Vocea României, în spatele camerelor: „Toată lumea știe că, atât timp cât suntem în platou…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce se întâmplă cu Simona Halep și dosarul de dopaj, înainte de sărbători: „Este o situație delicată. Nu vom avea un verdict mai devreme de un an”

Citește și: Lia Bugnar nu o cunoaște personal pe Theo Rose, deși lucrează împreună la serialul Clanul: „Nu am vorbit niciodată cu ea…” Ce a spus despre sarcina artistei

Eu cu Alex și acum suntem în relații foarte bune. Noi am fost întâi foarte buni prieteni, noi și acum putem să ne bazăm unul pe altul. Cred că lucrurile trebuiau oprite. Am început de copii tocmai de aceea lucrurile s-au terminat frumos.

Noi avem chestia asta, indiferent de ce presiuni au fost în jurul nostru. El a fost urmărit. Între noi au fost lucrurile ok și curate. Sunt convinsă că pe lângă mine am oameni care mă vând”, a povestit Theo Rose în podcastul lui Radu Țibulcă.

Nu mai visează doar succesul profesional

Theo Rose are o carieră de succes, după ani de muncă. Însă, momentul în care a aflat că va deveni mamă pentru prima oară, i-a schimbat total direcția și modul de gândire.

„Am mulți oameni după mine, am mai multe responsabilități, m-am mai maturizat. Când ai muncit de mic, nu mai vezi succesul drept sclipiciul. Nu mi s-a schimbat anturajul. Am câteva prietenii vechi din copilărie, din timpul liceului”, a mai completat artista.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton