Adrian Rus, soțul Vlăduței Lupău, și-a parcat bolidul de lux pe un loc rezervat persoanelor cu dizabilități

 Calin Maria Bianca
.

Adrian Rus, soțul Vlăduței Lupău, și-a parcat bolidul de lux pe un loc rezervat persoanelor cu dizabilități. Partenerul de viață al îndrăgitei artiste a 'comis-o' în văzul tuturor. Din grabă, lipsă de timp sau fără să își fi dat seama, și-a parcat mașina de peste 160.000 de euro pe un loc de parcare însemnat și dedicat persoanelor cu handicap.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Soțul Vlăduței Lupău este și el în febra pregătirilor pentru Crăciun. Într-un moment în care, cel mai probabil, se grăbea și nu avea timp de pierdut căutând un loc de parcare, s-a abătut de la lege. Deși putea fi asupru pedepsit cu o amendă de către oamenii legii, Adrian Rus nu a stat pe gânduri și, potrivit GazetadeCluj.ro și-a parcat mașina pe un loc pentru persoanele cu dizabilități.

gazeta-de-clujgazeta-de-cluj

Fiindcă pe Vlăduța Lupău o știe toată lume, și totodată și pe el, nu a putut trece cu vedere locul unde avea mașina parcată. Mulți și-au dat seama că este vorba despre el, chiar după numerele de înamtriculare ale bolidului de lux. Totuși, fără să îi fie teamă că acest lucru este pedepsit cu amendă cuprinsă între 2000 și 10.000 de lei, Adi Rus și-a lăsat bolidul de lux parcat neregulamentar.

Citește și: Cum arată Vlăduța Lupău fără machiaj.A avut curaj să se arate 100% naturală

Citește și: Ce probleme de sănătate are Vlăduța Lupău, după ce a ajuns de urgență la spital:”Început de…”

Citește și: Anca Serea a rămas fără bonă:”Este o zi grea pentru noi…”

Citește și: Secretul lui Teo Trandafir ca să nu se îngrașe de Crăciun:'În primele 2-3 ore ale zilei beau apă. Mai am un truc…'

Adrian Rus, soțul Vlăduței Lupău, și-a parcat bolidul de lux pe un loc rezervat persoanelor cu dizabilități

Din nefericire de data aceasta, bolidul de lux al lui Adrian Rus a atras toate privirile. Nu a durat mult până când cei care treceau pe stradă, cât și răutăcioșii, au sesizat că nu este parcat regulamentar. Mai concret, mașina de peste 160.000 de euro era parcată chiar pe un loc dedicat persoanelor cu nevoi speciale și dizabilități, conform GazetadeCluj.ro. Cu siguranță, soțul Vlăduței Lupău nu și-a dat seama de acest lucru din grabă, fie staționa doar pentru câteva minute și era dispus să mute mașina cât de repede posibil. Totuși, răutăcioșii nu l-au lăsat să scape așa ușor și au făcut virală imaginea.

Soțul Vlăduței Lupău a scăpat fără amendă de la oamenii legii

Prin parcarea pe locul dedicat persoanelor cu handicap, Adrian Rus s-a abătut de la lege, astfel că oamenii legii puteau să-l sancționeze destul de dur. Mai exact, această faptă este pedepsită cu amendă cuprinsă între 2000 și 10.000 de lei. Din fericire însă, autoritățile nu erau prin zonă, astfel că nu l-au prins în fapt și 'a scăpat basma curată'.

Vlăduța Lupău s-a confruntat zilele trecute cu probleme de sănătate

În această perioadă a anului, Vlăduța Lupău este destul de aglomerată, având numeroase concerte. Pe lângă evenimente și pregătirile de Crăciun, artista s-a confruntat cu o serie de probleme de sănătate. S-a văzut nevoită să își anuleze un concert, însă asta nu este tot. La scurt timp a ajuns pe mâinile medicilor, iar apoi le-a povestit fanilor cu ce se confruntă. Din fericire, din postările ei de acum, reiese că starea ei de sănătate este mult mai bună și așteaptă cu entuziasm Crăciunul.

„O țin cu febră 39 și puroi în gât de câteva zile… credeam că-s voinică și îmi trece. M-am înșelat. Între timp am făcut și început de pneumonie… sper să îmi revin repede cu tratamentul primit azi. M-am decis să merg la spital. Nu stau lângă Iair. Doar la depărtare și îmi pun 2 măști. Aveți grijă de voi că cică e o viroză puternică asta cu „roșu în gât.'’,  a scris Vlăduța Lupău, pe pagina personală de Instagram.

Sursă foto: Facebook / Gazeta de Cluj

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton