Ce vis și-a îndeplinit Smiley alături de Gina Pistol: "De când e Josephine, aștept"

 Radulescu Ruxandra
.

Ce vis și-a îndeplinit Smiley alături de Gina Pistol. Smiley este foarte dedicat familiei sale, partenerei de viață Gina Pistol și, mai ales, fiicei, lor, Josephine. Artistul a început anul 2023 după sufletul său, alături de iubită și fetița lor, toți trei relaxându-se împreună, departe de România. Smiley și familia sa au călătorit în îndepărtata Thailanda, unde au trăit momente de neuitat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ce vis și-a îndeplinit Smiley alături de Gina Pistol. Smiley este un artist pe val. Cântărețul a reușit să se facă remarcat nu numai datorită talentului muzical, ci și ca prezentator la Românii au Talent, dar și în calitate de actor, în filmul Ramon, ce va avea premiera, în curând. Cel mai important aspect din viața lui Smiley rămâne familia, formată din iubita sa, Gina Pistol, și fiica lor, micuța Josephine. Chiar la începutul anului, cântărețul și-a îndeplinit o dorința la care visa de mult, și anume să petreacă timp alături de partenera de viața și fiica lor, într-un loc idilic, departe de România.

gina_pistol_97710300gina_pistol_97710300

Ce vis și-a îndeplinit Smiley alături de Gina Pistol

Smiley este unul dintre cele mai de succes vedete din România, însă a reușit să îmbine viața în lumina reflectoarelor cu cea personală. Artistul are o relație de aproape cinci ani cu Gina Pistol, iar împreună au o fetiță superbă, pe nume Josephine. Smiley a povestit, recent că a reușit în sfârșit să plece alături de familia sa, într-o destinație exotică, Thailanda, unde au avut parte de liniște și s-au bucurat toți trei de un peisaj idilic.

Citește și: Smiley și-a dus fiica în culise la 'Românii a talent'. Cum a filmat-o Pavel Bartoș pe Josephine: 'Șocant, nu-mi vine să cred'

Citește și:Ce relație există între Pavel Bartoș și Smiley, dincolo de Vocea României: „La un moment dat am zis să ne certăm, de dragul de a…'

Citește și: „Nu mai vreau să am legătură cu aceasta fată. Mi-am dorit această familie, dar dacă nu ai cu cine…'. Marius Elisei, primele declarații despre despărțirea de Oana Roman

Citește și: „Mă simt eliberată de o mare povară”. Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Motivul separării

„Vis! Scurt, intens, trăit din plin. De când e Josephine, aștept și trăiesc altfel vacanțele, sunt diferite diminețile, distracțiile, expedițiile, joaca în valuri, sună altfel până și liniștea', ne-a declarat entuziasmat Smiley.

Smiley are intenții mărețe în plan muzical

În plan profesional, anul acesta a început în forță pentru Smiley, care este prezentator la emisiunea Românii au Talent, alături de Pavel Bartoș. Artistul se focusează intens și pe proiectele muzicale și a anunțat că vor exista și turnee internaționale.

„Frumos și plin an ne așteaptă, vă promit! Muzică multă în țară și în afară, turnee, concerte mari, colaborări neașteptate, proiecte de digital și online. HaHaHa Production deja își scrie povestea internațional, alături de artiști uriași, de Grammy, abia aștept să vă povestesc mai multe despre asta. Anii trec și se trăiesc cu sens pentru noi, pentru showbiz-ul și industria muzicală din România. Granițele dintre noi și lumea mare nu mai există în muzică!', a spus Smiley, pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton