Ce superstiții are Cristina Dorobanțu: „Am o icoană pe care o port mereu la mine. De fiecare dată când o privesc...”

 Calin Maria Bianca
.

Ce superstiții are Cristina Dorobanțu. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că a debutat în televiziune prin prisma emisiunii 'Bravo, ai stil'. Ei bine, de aici i s-au deschis mai multe oportunități și a ajuns la pupitrul știrilor Kanal D. Se bucură de o mare comunitate de fani în mediul online și este destul de activă pe rețelele de socializare, însă cu toate astea, rareori vorbește despre viața ei personală. Iată ce dezvăluiri a făcut de data aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ce superstiții are Cristina Dorobanțu. Cristina Dorobațu se bucură de o carieră frumoasă în televiziune și este extrem de recunoscătoare pentru tot ceea ce se întâmplă în viața ei. Și-a dorit mult să ajungă în acest punct al vieții și nu i-a fost deloc ușor. Totuși, a avut încredere în ea, dar și în superstițiile pe care le respectă de ani de zile. Iată ce obișnuiește să facă zi de zi pentru ca lucrurile pe care și le dorește să devină realitate.

cristina-dorobantu-e-din-nou-singura-4-1280×720-1cristina-dorobantu-e-din-nou-singura-4-1280×720-1

Frumoasa prezentatoare TV a știrilor Kanal D a dezvăluit că de fiecare dată când este în vreun impas, știe că are pe ce să se bazeze. Nu, nu este vorba despre prezența cuiva în viața ei. Mai mult decât atât, a explicat că de fiecare dată când își planifică ceva, știe că dacă repsectă superstiția de care ține cont dintotdeauna, totul o să iasă cum își dorește.

Citește și: Cristina Dorobanțu, moment neplăcut în prima zi de la pupitrul știrilor Kanal D: „Mi-a sărit microfonul și…”

Citește și: Ce dietă ține Cristina Dorobanțu. Trucul prin care se menține în formă: „Acesta este secretul meu'

Citește și: Jean Gavril și fratele său, Dinu, s-au certat la America Express 2023. De la ce a pornit totul: „Ești retardat? Nu poți să înțelegi?”

Citește și: Cum arată Brigitte Pastramă după ce a slăbit. Are pătrățele pe abdomen, la 45 de ani: „Secretul…'

Ce superstiții are Cristina Dorobanțu

Cristina Dorobanțu nu a ezitat și a recunoscut că este o persoană foarte credincioasă. Frumoasa prezentatoare TV a știrilor Kanal D a explicat că are o icoană pe care o poartă mereu cu ea și la care se roagă de fiecare dată. Fie că trece printr-o perioadă bună sau una mai puțin plăcută, de fiecare dată are grijă să se roage. Ba mai mult decât atât, nu există seară în care să se pună la somn înainte de a-și spune rugăciunea.

'Ah! Am anumite superstiții! Am o icoană pe care o port mereu la mine, de fiecare dată când o privesc știu că orice proiectez se întâmplă! Sunt un om extrem de credincios care nu uită să își spună rugăciunea în nicio seară! (…) Obsesiile vieții mele sunt – Ciuleandra', carte pe care îmi place să o tot recitesc, și Legenda meșterului Manole.', a declarat Cristina Dorobanțu pentru Unica.ro.

Cum a ajutat-o 'Bravo, ai stil' să se lanseze în televiziune

Se bucură de o carieră de succes în domeniul televiziunii, însă nu uită să precizeze mereu că totul a început după participarea ei la emisiunea de modă 'Bravo, ai stil'. Prezentatoarea știrilor Kanal D a mărturisit că a ajutat-o foarte mult acest show TV ca să se lanseze în televiziune. Mereu a fost pasionată de acest domeniu și se ruga pentru a ajunge la pupitru, însă nu se aștepta ca lucrurile să evolueze atât de frumos pentru ea.

Bravo, ai stil!' a fost rampa mea de lansare! M-a ajutat enorm, însă am avut grijă ca în toți acești șapte ani să muncesc și să învăț în permanență! Să fac tot ce ține de mine astfel încât să evoluez. Iar visul da a mă afla la pupitrul Știrilor Kanal D mi s-a împlinit tocmai datorită acestei munci constante.', a continuat Cristina Dorobanțu.

Ce planuri are Cristina Dorobanțu pentru anul 2023

La începutul anului, toată lumea se gândește cum vrea să fie anul cel nou, astfel că mulți își stabilesc o serie de planuri. Printre aceștia însă, nu se numără și Cristina Dorbanțu. Prezentatoarea TV este de părere că trebuie să lase lucrurile să se întâmplă așa cum îi este scris. Mai mult decât atât, de mai mult timp a renunțat al a-și mai face planuri.

'Am renunțat să-mi mai fac planuri. Nu pentru că nu mi-ar ieși ce-mi propun, ci pentru că viața mi-a arătat că trebuie să mă bucur de toate cele ce vin… cum vin! Principala lecție primită în anii care au trecut a fost să mă bucur de fiecare zi, de prezent.', a mai spus Cristina Dorobanțu

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton