Gică Popescu a simțit când i-a murit tatăl. Căptitanul Naționalei, dezvăluiri sfâșietoare: ”Nu o să uit niciodată”

 Calin Maria Bianca
.

Gică Popescu a simțit când i-a murit tatăl. Căptitanul Naționalei a făcut o serie de dezvăluiri sfâșietoare despre cele mai grele momente din viața lui, fiind totodată cele care l-au marcat pe viață. Unul dintre ele se referă chiar la momentul în care părintele său a trecut în neființă. Iată cum a arătat copilăria marelui fotbalist, dar și ce l-a făcut să sufere pe atunci! Dezvăluiri inedite!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Toată lumea îl știe pe Gică Popescu. Mereu a pozat sub înfățișarea unui om dur și sever, care știe ce vrea de la viață. Ei bine, asta nu înseamnă că nu a trecut prin numeroase cumpene de-a lungul vieții. Marele fotbalist și-a deschis sufletul și a vorbit pe larg despre cele mai frumoase amintiri din viața lui de până acum, cât și despre cele care i-au lăsat un gol în inimă.

gica8gica8

Gică Popescu a devenit de-a lungul timpului, fără dar și poate, o legendă a fotbalului românesc. Toată lumea știe și îi laudă performanțele în acest domeniu, însă nu mulți știu detalii din viața lui privată. Încă de mic, marele fotbalist a avut o relație unică și foarte strânsă cu tatăl lui, astfel că despărțirea a fost extrem de dureroasă. Momentul îl apasă și acum pe Gică Popescu.

Citește și: Cum arată fiica lui Gică Popescu.Cu ce se ocupă Maria, la doar 21 de ani

Citește și: Starea lui Gică Popescu s-a agravat din cauza coronavirusului:”Din păcate, tomografia computerizată…”

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican se mută în casă nouă:„Facem Crăciunul aici'. Imagini cu locuința lor

Citește și: De ce a rămas fiica Andreei Antonescu cu tatăl ei, Traian Spak, după divorțul părinților:„E foarte greu pentru mine. Nu mi se mai permite să…'

Gică Popescu a simțit când i-a murit tatăl

Printre momentele care l-au marcat de-a lungul vieții pe Gică Popescu și despre care o să vorbească mereu cu lacrimi în ochi este acela când tatăl său a murit. Marele fotbalist a simțit clipa în care părintele său își dădeau ultima suflare. Deși dormea, s-a trezit brusc și a realizat că ceva nu este în regulă, astfel că atunci s-a întâmplat tragedia.

„Nu pot să-mi explic niciodată. Era 2:00 noaptea, dormeam, că eu nu aveam probleme cu somnul și m-am trezit deodată, direct în fund. Am stat așa o jumătate de oră. Nu știam ce e cu mine. Nu o să uit niciodată. Era 2:13. Am adormit într-un final, iar dimineața a venit soția mea și mi-a dat vestea că a murit tata la ora 2:00 noaptea.

Probabil este vorba de legătura asta între părinți și copil, ceva inexplicabil. Nu mi s-a întâmplat în viața mea să sar din pat speriat și treaz. Eram de parcă aș fi fost treaz toată noaptea', a povestit Gică Popescu în podacast-ul lui Mihai Bobonete.

Marele fotbalist a fost mereu un familist și cu frică de Dumnezeu

Gică Popescu a vorbit cu greu despre momentul în care a simțit moartea tatălui său. Totuși, nici pe mama lui nu a dat-o uitării. A precizat că în aceste momente este bolnavă, însă nu poate să se rupă de Corul Bisericii, unde a fost toată viața. De asemenea, fiindcă cea care i-a dat viață l-a învățat de mic să aibă frică de Dumnezeu, marele fotbalist a crescut cu această 'regulă' și mereu se încredere în puterea divină când trece printr-o cumpănă, la fel cum făcea și în copilărie.

„Mama este bolnavă săraca. Are o boală mai delicată și nu mai poate, dar toată viața a fost la biserică. În corul bisericii. (…) La un an și trei luni am avut o cumpănă. Aveam o hernie ștrangulată și a trebuit să mă opereze de urgență pe semnătura părinților că nu știau dacă scap sau nu. M-a operat pe viu, nu știu de ce.

Semnalul de reușită al intervenție era urinatul în 24 de ore. Fără anestezie, știu asta de la mama. M-au deschis, m-au operat, dar trecuse 24 de ore și nimic, abia la 30 de ore am urinat. A fost un moment critic atunci', a dezvăluit marele fotbalist.

Gică Popescu a asistat la nașterea copiilor săi și a filmat momentul

Nu doar că de mic a crescut cu frica de Dumnezeu, ci a crescut și într-un mediu în care familia era mereu pe primul loc. Asta a făcut și el când a ajuns să aibă își întemeieze propria lui familie. A încercat pe cât de mult posibil să fie alături de copiii lui și de soția sa. Ba mai mult decât atât, a și asistat la momentul în care i se nășteau micuții, imortalizând totul.

„Am asistat la nașterea ambilor mei copii și am filmat. Am stat lângă soția mea. A fost fata prima dată, dar evident îmi doream băiat. Era și atunci cu ecografii, dar nu am vrut să știu înainte. Voiam să simt emoția când îl scoate doctorul – are cocoșel, nu are cocoșel.

La al doilea copil voiam neapărat să am băiat, că la noi la olteni era important să ducă numele. Când a ieșit, eu filmam de la capul soției mele. Îl ținea cu spatele la noi și atunci i-am zis doctorului – ‘răsucește-l. Când am văzut că e băiat mi-a căzut camera de emoție. A fost un moment de super fericire. Am mai stat puțin și apoi am ieșit și am dat alarmă că am băiat. Am sunat pe toată lumea', a mai declarat Gică Popescu.

Gică Popescu a dus lipsa banilor în copilărie

Lucrurile stăteau altfel pe când Gică Popescu era doar un copil. Nu totul era atât de evoluat, astfel că nici fondurile financiare nu era prea mari. Totuși, marele fotbalist a găsit o soluție în acest sens. A făcut rost de bani, după ce toată ziua era plecat de acasă, iar apoi a mers să își cumpere mâncarea lui favorită, mai concret micii.

„Nu era posibilitatea de a plăti mai mult de doi mici. Și-mi aduc aminte că luam micii și sugeam zeama aia din ei. Mâncam o chiflă cu zeama aia din mici și încă o chiflă cu ce mai rămăsese, cu structura aia. Și mi-am zis că atunci când o să am posibilitatea, o să mănânc o dată câți mici pot', a mai relatat Gică Popescu în podcastul lui Mihai Bobonete.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton