”Ideea de căsătorie și de copii mi se pare forțată”. Ce părere are Andreea Esca despre relația fiicei ei, Alexia Eram, cu Mario Fresh

 Calin Maria Bianca
.

'Ideea de căsătorie și de copii mi se pare forțată'. Ce spune Andreea Esca despre nunta dintre Alexia Eram și Mario Fresh. Artistul și frumoasa fiică a îndrăgitei prezentatoare TV trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de 6 ani. Ce-i drept, în ultima vreme au avut parte și de câteva discuții mai aprinse și despărțiri temporare, însă împăcarea este foarte dulce. Nu se gândesc la următorul pas în relația lor, însă au fost de multe ori întrebați despre nuntă și copii. Iată ce părere are Andreea Esca despre aceste evenimente!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Esca a pus mereu fericirea fiicei sale pe primul loc. Nu s-a opus relației ei cu Marios Fresh de la vârsta de 14 ani, când erau, de fapt, doi adolescenți cu planuri mari. Au crescut împreună și au ajuns să își vadă visele devenite realitate, însă nu au renunțat unul la celălalt și au mers pe același drum. Fiindcă se cunosc de atât de mulți ani, nu sunt deloc puțini cei care așteaptă să audă de la ei că sunt pregătiți pentru următorul pas în relația lor.

mario_fresh_andreea_esca_alexia_eram_39493800mario_fresh_andreea_esca_alexia_eram_39493800

Atât Alexia Eram cât și Mario Fresh au spus în nenumărate rânduri că nu se grăbesc cu nunta și cu copiii. Mai mult decât atât, au explicat că vor să mai copilărească, amândoi fiind de aceeași părere. Totuși, au fost momente în care fiica Andreei Esca a declarat că se gândește la un viitor alături cu el, implicit la nuntă și copii. Întrebată despre acești doi pași importanți din viața fiicei sale, prezentatoarea TV nu a ezitat să își spună părerea.

Citește și: Câți bani câștigă lunar Alexia Eram, fiica Andreei Esca: „Îmi permit să…'

Citește și: De ce nu vrea Alexia Eram să se mărite cu Mario Fresh: „Când o să se întâmple…”

Citește și: Prima reacție a lui Cove, în conflictul cu Ioana Ginghină: „Are niște nemulțumiri”

Citește și: Radu Vâlcan a împlinit 46 de ani. Cum l-au surprins Adela Popescu și cei trei copii de ziua sa: 'Îl aștept cu…'

Ce spune Andreea Esca despre o posibilă căsătorie a fiicei ei, Alexia Eram, cu Mario Fresh

Alexia Eram și Mario Fresh se iubesc la cote maxime, însă ca în orice relație de mai mult timp, mai apar și discuții. Totuși, cei doi nu pot sta despărțiți prea mult timp. Fiindcă încă sunt mici de vârstă, în perspectiva îndrăgitei prezentatoare TV, aceasta a explicat că nu vede un motiv pentru care fiica ei și iubitul său să grăbească cu trecerea la următorul pas. Mai concret, Andreea Esca este de părere că aceste lucruri mai merită să aștepte ceva timp.

Cel mai important lucru pe care ți-l dorești pentru copiii tăi e să fie fericiți. Atâta timp cât ei sunt fericiți ești și tu fericită. În cazul lor, ideea de căsătorie și de copii mi se pare foarte forțată, la 20 de ani. Pe mine dacă m-ar întreba cineva la vârsta lor de căsnicie și de copii, chiar m-aș plictisi și cu siguranță deja s-au plictisit și ei.', a declarat Andreea Esca pentru Click.ro.

Mario Fresh: 'Mă iubește mai mult decât ar trebui să mă iubească'

În ultima vreme, cei doi îndrăgostiți au avut parte de mai multe probleme în relația de cuplu, astfel că au ajuns la certuri în care nu și-au vorbit zile la rând. Totuși, împăcarea este dulce ca mierea, așa că nu au rezistat prea mult unul fără celălalt. Fără a se sfii, Mario Fresh a vorbit despre dragostea mare pe care și-o poartă unul altuia.

„Eu n-am văzut o femeie în viața asta care să poată să iubească atât de mult o persoană. Mă iubește mai mult decât ar trebui să mă iubească. Nu pot să-mi dau seama cum. Este acolo pentru mine de 30 de ori peste limita legală.Mai sunt certuri. Avem momente când nu ne înțelegem. Când nu comunicăm. Când nu discutăm.

Asta nu înțelege ea. Când ne certăm și îi spun că vreau să fiu lăsat în pace.Sunt genul de om care ar trebui să stau jumătate de oră singur, liniștit. Nu fac urât. Nu urlu, doar spun: m-ai deranjat foarte rău. Lasă-mă că sunt nervos. O spun un pic mai apăsat. Ea nu înțelege treaba asta și stă acolo și mă întreabă: 'Dar de ce?'. Și zic: „Bă, dar tu chiar nu înțelegi? Dacă tu acuma n-ai vorbi cu mine jumătate de oră, aș veni și te-aș pupa'.', a dezvăluit Mario Fresh, recent.

Ce spune Alexia Eram despre nunta cu Mario Fresh

Nu o dată ci de mai multe ori, Alexia Eram a spus că nu se grăbește să facă pasul următor în relația cu Mario Fresh. Bineînțeles și artistul este de aceeași părere, astfel că aleg să se bucure de tinerețe și să mai copilărescă. Totuși, au fost și dăți când au explicat că se gândesc la un viitor împreună, însă nu atât de devreme, fiind ocupați pe plan profesional.

Cred că suntem foarte tineri. Nu ne gândim la căsătorie acum. Suntem împreună de aproape 6 ani. Nu a existat vreo cerere în căsătorie. Mai așteptăm. Ne distrăm. Toate lucrurile se întâmplă la timpul lor’, ne-a spus Alexia, în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton