Emilia Ghinescu și Sebastian Albăstroiu se căsătoresc, după 13 ani de relație: „Omul se schimbă când devii proprietatea lui”

 Ifrim Georgiana
.

Emilia Ghinescu și Sebastian Albăstroiu se căsătoresc. În urmă cu puțin timp, artista a anunțat că este pregătită să facă pasul cel mare cu partenerul ei de viață. Cei doi formează un cuplu de 13 ani, însă nu au ajuns încă în fața altarului. Ei bine, acest lucru este pe cale să se schimbe în toamna acestui an, iar intepreta de muzică populară a făcut primele declarații despre nunta ei. Iată ce planuri area aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Emilia Ghinescu și Sebastian Albăstroiu formează un cuplu de 13 ani și au vorbit în mai multe rânduri despre faptul că-și doresc să-și unească destinele. În urmă cu un an, intepreta de muzică populară spunea că nu se grăbește să facă pasul cel mare, chiar dacă primise trei inele de la iubitul ei. Acum, se pare că cei doi parteneri au decis să devină soț și soție, iar evenimentul va avea loc în toamna acestui an. Emilia Ghinescu spune că este nerăbdătoare să facă ajungă în fața altarului și a explicat motivul pentru care nu s-a grăbit să ducă relația la nivelul următor.

emm-9emm-9

Emilia Ghinescu și Sebastian Albăstroiu se căsătoresc. Interpreta de muzică populară a vorbit și despre provocările prin care a trecut în relația cu viitorul ei soț. Artista a mai fost căsătorită o dată și a divorțat după șapte ani de căsnicie. Din mariajul cu primul ei soț, aceasta are un fiu, pe nume Andrei.

Citește și: Emilia Ghinescu nu se mai căsătorește cu Sebastian Albăstroiu, după 12 ani de relație: „Trebuie să vrea și el”

Citește și: Ce dietă ține Emilia Ghinescu: „47 de kilograme n-am mai avut de când aveam 27 de ani'

Citește și: Ce spune Tavi Clonda despre kilogramele în plus ale soției sale, Gabriela Cristea: 'I-am spus să slăbească. Ea mă acuză că…'

Citește și: Ce i-a spus Cristina Ciobănașu Oanei Moșneagu, după ce a aflat că actrița formează un cuplu cu Vlad Gherman: „Nu știu la ce s-a gândit ea atunci, dar…”

Emilia Ghinescu și Sebastian Albăstroiu se căsătoresc

În cadrul unei emisiuni televizate, artista a susținut că urmează să se căsătorească cu Sebastian Albăstroiu în toamna acestui an. Emilia Ghinescu spune că nu-și dorește să mai amâne acest moment, având în vedere că relația lor durează de mai bine de 10 ani. Totodată, cântăreața a explicat și motivul pentru care nu s-a recăsătorit mai devreme.

„Legal nu este soțul meu, dar o să vină și vremea asta. Noi vrem anul acesta, eu îmi doresc foarte tare anul ăsta, prin toamnă, să legalizăm această relație. Eu am mai avut o căsătorie la activ, știu ce înseamnă, știu cu ce se mănâncă și nu m-am grăbit foarte tare să fac pasul acesta. O relație nu stă în niște acte. Omul se schimbă când devii proprietatea lui', a declarat Emilia Ghinescu.

„Eu am gândit cu inima'

Emilia Ghinescu a vorbit despre transformările prin care a trecut relația cu Sebastian Albăstroiu, după 13 ani împreună. Artista spune că a învățat să gestioneze conflictele și să se raporteze la cel de lângă ea, astfel încât concubinajul să nu aibă de suferit.

„Într-o relație gândești cu capul și cu inima. În momentul în care gândești cu capul nu mai sunt sentimente. În momentul în care gândești cu inima se duce, Doamne iartă-mă, tot ce ai învățat tu, tot ce ai în minte și gândești cu inima.

Eu am gândit cu inima, dar m-a ajutat foarte mult în gestionarea relației mele pe parcursul acestor ani, pentru că sunt aproape 13 ani de când suntem împreună și ca în orice relați au existat diverse momente în care conflicte…, e normal, suntem oameni, suntem diferiți, avem gândiri diferite. Știi să gestionezi mai bine, știi cum să te poziționezi mai bine în conflict în momentul în care ai idee despre ce se întâmplă acolo', a adăugat artista.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton