Ce spune Amalia Năstase după șase ani de căsnicie cu Răzvan Vasilescu: "Minciunile nu sunt bune..."

 Raiciu Adriana
.

Ce spune Amalia Năstase după șase ani de căsnicie cu Răzvan Vasilescu. În urmă cu șase, într-un cadru restrâns, Amalia Năstase și Răzvan Vasilescu și-au unit destinele. Cei doi au o relație armonioasă și sunt extrem de deschiși unul cu celălalt. Recent, în cadrul unui interviu, vedeta a vorbit deschis despre căsnicia ei, dar a precizat și care este secretul care stă la baza povestei sale de iubire.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Amalia Năstase și actualul ei soț, Răzvan Vasilescu, au avut o cununie civilă magică, în urmă cu șase ani. Evenimentul mult așteptat a avut loc într-o capelă din Las Vegas, iar cei doi îndrăgostiți au spus cel mai sincer DA din viața lor. Ea și afaceristul duc un trai așa cum și-au imaginat, în armonie, dar, cu toate astea, și ei mai întâmpină unele mici discuții, de familie.

amaama

Citește și: Ce intervenție estetică își face Amalia Năstase, de la 27 de ani

Citește și: Cum arată Amalia Năstase la 45 de ani, după ce a slăbit 32 kg.De ce a apelat la medicul estetician

Citește și: Mama Geta o atacă dur pe Carmen de la Sălciua, fosta soție a lui Culiță Sterp, după ce s-a recăsătorit:„Ai fost în stare să îl înșeli de o sută de ori’

Citește și: Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre custodia copiilor, după ce a divorțat de Gabi Bădălău:'Cei mici vor avea domiciliul la…'

Ce spune Amalia Năstase după șase ani de căsnicie cu Răzvan Vasilescu

Amalia Năstase este o persoană extrem de directă și nu se ascunde să vorbească și despre momentele mai tensionate din cuplu. Vedeta a vorbit, în cadrul unui interviu, despre secretul căsniciei sale, susținând că între ea și soțul ei nu există există minciună.

„E bine întotdeauna să împachetezi toate lucrurile neplăcute, dar nu în minciună, ci să le dai o tentă optimistă. Minciunile nu sunt bune în cuplu. Una este cosmetizarea, alta este minciuna în cuplu. La mine nu sunt minciunile necesare. La mine, și cosmetizarea aceasta este amuzantă. Nu ne este frică unul de celălalt. Râdem amândoi și trecem peste lucruri mai ușor. Avem simțul umorului, iar atunci când iau lucrurile prea în serios îmi spune', a mărturisit Amalia Năstase pentru Antena Stars.

Totodată, Amalia Năstase mai susține faptul că, într-o relație, iubirea și respectul sunt cele mai importante aspecte, iar fără aceste două lucruri nu poate exista.

Iubirea și respectul sunt cele mai importante într-o relație. Daca doi oameni nu se iubesc se vor urî. Nu se poate să fie o relație dacă nu există iubire. ubirea înseamnă să pui persoana de lângă tine mai presus de orice. Eu reușesc să fac asta și cu copii dar și cu soțul.„, a mai spus Amalia Năstase, tot pentru Antena Stars.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton