Ce sfat a primit Lidia Buble de la tatăl său, în legătură cu relațiile ei amoroase: „Îmi spune să-mi găsesc un bărbat cu…”

 Borcilă Andreea
.

Ce a sfătuit-o tatăl Lidiei Buble, în legătură cu relațiile ei amoroase. Artista a vorbit mai sincer ca niciodată în mediul online, acolo unde și-a pus sufletul pe tavă. Vedeta este foarte apropiată de părinții ei, pe care îi îndrăgește enorm, și care îi dau cele mai bune povețe, chiar dacă are 29 de ani. Iată ce i-a transmis părintele ei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Lidia Buble este originară din Deva și are o familie numeroasă, cu mai mulți frați și surori. Artista este extrem de mândră de cei dragi și foarte apropiată de părinții ei. Familia sa este de religie penticostală, în timp ce tatăl vedetei este pastor la o biserică din orașul lor natal.

lidia-buble-familielidia-buble-familie

Artista, deși a cunoscut succesul pe plan muzical, nu a uitat niciodată de unde a plecat. Dimpotrivă, celebra cântăreață și membrii familiei și-au unit mai mult relațiile și sunt mai apropiați ca niciodată. Șatena este, de altfel, un om credincios, iar tatăl său i-a dat cele mai bune sfaturi în ceea ce privește relațiile amoroase.

Citește și: Lidia Buble și afaceristul Horațiu Nicolau, surprinși din nou împreună.Cântăreața conduce în continuare mașina primită cadou de la Răzvan Simion

Citește și: Lidia Buble și Ioana Filimon vor participa la „Sunt celebru, scoate-mă de aici'.Ce late nume sunt vehiculate

Citește și: Cum arată acum școala unde s-a filmat Liceenii.Unitatea de învățământ încă funcționează

Citește și: Elena Gheorghe și sora ei, Ana, comunică prin telepatie:„Mi-e și frică să mă gândesc la ea, că…' / EXCLUSIV

Ce sfat a primit Lidia Buble de la tatăl său, în legătură cu relațiile ei amoroase

Lidia Buble a fost invitată, recent, în podcastul online al lui Damian Drăghici, acolo unde vedeta a fost mai sinceră ca niciodată. Ea a povestit despre familia sa, care de altfel e foarte credincioasă, mai ales că religia lor este penticostală. Vedeta, deși are 29 de ani, se bucură de libertate și de tinerețe, chiar dacă părinții îi mai atrag atenția că ar fi momentul să se așeze la casa ei. Artista și-a amintit cum tatăl său, pastor la biserică, a sfătuit-o să-și găsească un bărbat credincios.

De câte ori mă duc acasă, tati îmi spune ce faci, ai 29 de ani, surorile tale la vârsta ta aveau copii, erau așezate la casele lor. Tata îmi spune să-mi găsesc un bărbat cu frică și temere de Dumnezeu, un bărbat credincios. Când ai credință, ești un om bun, un om pe drumul cel bun. Eu pot să spun că mi-aș dori să mă binecuvânteze Dumnezeu cu un bărbat alături de care să trăiesc o dragoste frumoasă precum cea a părinților mei. Ei sunt modelul meu de dragoste infinită, necondiționată, a spus ea în podcast.

Artista a vorbit deschis și despre momentul când va deveni mamă, iar asta pentru că îi plac foarte mult copiii și are deja experiență: Eu m-aș putea vedea mămică oricând pentru că de mici noi ne-am crescut acasă între noi. Am fost și bonă, adică oricând ar veni, eu o să fiu pregătită. Acum Dumnezeu decide când va fi momentul și cu cine! Mă văd o mămică foarte cool și răbdătoare. Mă văd o mămică ideală! Acest răspuns mi-l dau nepoții mei, favorizându-mă, petrecem foarte mult timp împreună! Familia este sursa mea de energie', a spus Lidia Buble, a fost mesajul cântăreței.

Potrivit celor apărute în presă în ultima vreme, Lidia Buble ar fi acum într-o relație cu Horațiu Nicolau, un cunoscut om de afaceri. Cu toate acestea, nimic nu a fost confirmat încă, deoarece artista nu a vorbit niciodată despre presupusa lor poveste de iubire. Cântăreața declara însă recent că-și dorește lângă ea un bărbat discret.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton