Ce secret ascunde rochia purtată de Kate Middleton la premiera James Bond. Mesajul din spatele țiutei

 Martin Lorena
.

Ce secret ascunde rochia purtată de Kate Middleton la premiera mondială James Bond. Vedeta a atras toate privirile la eveniment datorită ținutei sale extrem de sofisticate. Aceasta a ales o rochie aurie care ascunde o adevărată poveste.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Kate Middleton a atras toate privirile la premiera mondială a filmului „No time to Die', ultimul în care Daniel Craig joacă rolul lui James Bond. Aceasta a arătat ca o adevărată divă în rochia semnată de Jenny Packman.

WhatsApp-Image-2021-09-29-at-15.08.32WhatsApp-Image-2021-09-29-at-15.08.32

Oamenii au observat imediat un detaliu important pe care îl ascunde rochia aurie purtată de ducesă. Ba mai mult, în spatele creației există o adevărată poveste!

Citește și: Kate Middleton, apariție wow la premiera mondială James Bond.A purtat o rochie de peste 5.000 de euro

Citește și: Imagini de la partida de tenis dintre Emma Răducanu și ducesa Kate Middleton.De ce au jucat împreună

Citește și: Raluka a ajuns la Terapie Intensivă. Fotografia a stârnit un val de reacții:„Ce ai pățit…'

Citește și: Cum se înțeleg Alexandra Ungureanu și mama ei, după Asia Express:„Oricât ne-am certa noi…'

Ce secret ascunde rochia purtată de Kate Middleton la premiera mondială James Bond

Kate Middleton nu doar că a ales să poarte o rochie de lux în valoare de peste 5.000 de euro, ci a reușit să creeze și o poveste cu ajutorul acesteia. Se pare că ducesa s-a inspirat după ținuta purtată în urmă cu 36 de Lady D, la premiera unui alt film din seria „James Bond'.

Kate a purtat o rochie aurie, drapată, cu decoteu în V, umeri structurați și talie marcată, ce au ajutat-o să se simtă absolut senzațional. Lady D., la premiera filmului „A View To Kill' a purtat o rochie asemănătoare, dar de data aceasta argintie. Se pare că ducesa a vrut să trasnmită un mesaj prin intermediul ținutei alese.

Ducesa a fost însoțită de prințul William

La eveniment, Kate și-a făcut apariția pe covorul roșu alături de prințul William. Cei doi s-au completat perfect. Prințul a purtat un costum perfect negru, care a evidențiat eleganța și diplomația acestuia.

Până și accesoriile purtate de Kate Middleton au fost inspirate după cele a regretatei Lady D. Aceasta a ales să poarte o pereche de stilleto metalici și cercei în aceeași nuanță cu rochia, lucru făcut și de prințesa Diana în urmă cu 36 de ani.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton