De ce a plâns Viviana Sposub la Bravo, ai stil! Iubita lui George trece printr-o dramă

 Iacob Antonia
.

De ce a plâns Viviana Sposub la Bravo, ai stil! Iubita lui George Burcea nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi, la tv. Din cauza conflictului pe care îl are cu Ruxi, șatena va ajunge la capătul răbdării în ediția de miercuri, 29 septembrie, a emisiunii de la Bravo, ai stil. Dar de unde a pornit tot?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Viviana Sposub a intrat în competiția Bravo, ai stil! în urmă cu mai bine de o săptămână, înlocuind-o pe Olga Verbinschi. Ruxi nu a fost prea încântată de venirea Vivianei Sposub în emisiune, deși au fost prietene cândva.

rux-si-vivianarux-si-viviana

Ruxi nu s-a putut abține și a scos la iveală rufele murdare ale prieteniei lor rupte. Se pare că tot conflictul dintre ele ar fi pornit de la Ionuț Rusu, fostul iubit al Vivianei. Șatena ar fi fost extrem de geloasă pe Ruxi, în timpul relației cu Ionuț Rusu.

De ce a plâns Viviana Sposub la Bravo, ai stil!

‘Nu e de bucurat. Suntem așa… Recunosc că nu m-a entuziasmat venirea Vivianei, sincer, o preferam pe Olga fară nicio caterinca. Era diferita, era speciala. Noi (n.r. Ruxi și Viviana) ne cunoaștem de vreo 3-4 ani. A umblat cu unul dintre cei mai buni prieteni ai mei și eram mult împreună prin prietenul nostru’, a mărturisit Ruxi, fără rețineri, la Bravo, ai stil.

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea se căsătoresc? Ce mesaj a transmis concurenta Bravo, ai stil!

Citește și: George Burcea vrea să se însoare cu Viviana Sposub: „O voi cere pe Viviana de soție'

Citește și: Dani Oțil, schimb de replici dure în trafic: „Băăă, te-aș bate tare, dar am copilul…”

Citește și: Cristina Ciobănașu și noul iubit și-au asumat relația. Ce fotografii a postat actrița

De ce a plâns Viviana Sposub la Bravo, ai stil! Din nefericire, în edițiile următoare, scandalul dintre cele două concurente se va aprinde tot mai rău. Viviana Sposub va răbufni, la un moment dat, și va vărsa lacrimi amare în urma unor discuții mai tensionate cu Ruxi.

Iubita lui George trece printr-o dramă

Cu toate acestea, Viviana Sposub a scos și ea la iveală detalii neștiute din trecutul lui Ruxi. Iubita lui George Burcea a dezvăluit în gala trecută că bruneta a întreținut raporturi intime cu Marius Elisei, unul dintre influencerii momentului. La momentul respectiv, Viviana a fost condamnată de colegele sale de platou în urma dezvăluirilor despre Ruxi.

„Dacă voiam să fiu țărancă, făceam ca țăranca', îi va spune Ruxi Vivianei Sposub, în ediția din 29 septembrie.

„Dacă tu te iei de viața mea, pot face același lucru. Nu e nimeni victimă, gata', îi va răspunde Viviana colegei sale.

Din păcate, Viviana Sposub nu se va putea abține când va ajunge în fața juraților și va izbucni în lacrimi.

George Burcea vrea să se însoare cu Viviana Sposub

George Burcea vrea să o ceară de soție pe Viviana Sposub. Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc. Aceștia par să se iubească mai mult ca niciodată, motiv pentru care actorul își dorește să îi adreseze Vivianei marea întrebare.

„O voi cere pe Viviana de soție, nu știu când, habar n-am, dar îmi doresc foarte mult acest lucru și mergem înainte. (…) Va fi un moment foarte, foarte intim, dar o să vă anunțăm.’, a spus George Burcea în cadrul unei emisiuni TV.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton