Ce alte probleme de sănătate are Alina Pușcău, din cauza COVID-19: "O lună stau în casă și fac tratament"

 Sutiu Theodora
.

Alina Pușcău a fost externată după ce s-a infectat cu COVID-19. Luni, ea a anunțat că e infectată cu COVID-19, varianta Delta, prin intermediul rețelelor de socializare. Modelul a luat o formă foarte agresivă a tulpinei Delta, care a adus-o până la urmă pe patul de spital. Ce alte probleme de sănătate are Alina Pușcău, din cauza COVID-19.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Alina Pușcău a fost externată, după ce s-a infectat cu COVID-19. În urmă cu puțin timp, vedeta a dat și primele declarații de la ieșirea din spital. Ea anunțat în direct la TV că nu a făcut vaccinul anticovid și că acum regretă. Iată ce alte probleme de sănătate are Alina Pușcău, din cauza COVID-19.

alina-1-3alina-1-3

Ce alte probleme de sănătate are Alina Pușcău, din cauza COVID-19

Alina Pușcău a fost externată după ce s-a infectat cu COVID-19. Ea a revenit acasă după ce medicii i-au recomandat un tratament: „Regret foarte mult că nu am făcut vaccinul. Simptomele mele au început cu dureri în gât, dureri în piept, îmi ardeau plămânii, febră, dureri de cap.

Seara am venit de la spital, mi-au făcut perfuzii, mi-au făcut analize la plămâni și au văzut că plămânii sunt afectați.

Acum sunt acasă. O lună de zile trebuie să stau în casă. Și fac tratament pentru plămâni. Și acum când respir simt că ceva mi s-a rupt, că nu mai sunt cum eram înainte și chiar îmi e frică…', a dezvăluit Alina Pușcău, la Antena 3.

Citește și: Alina Pușcău are COVID-19 cu simptome severe: „Virusul îmi atacă toate organele’

Citește și: Alina Pușcău a plecat la 14 ani din România! Cum au fost primii ani printre străini: „Frumusețea nu este totul în viață'/ INTERVIU

Citește și: Ce secret ascunde rochia purtată de Kate Middleton la premiera James Bond

Citește și: De ce a plâns Viviana Sposub la Bravo, ai stil!

Alina Pușcău: „Muream în casă'

În același timp, modelul în vârstă de 39 de ani a mai povestit faptul că medicii i-au zis că dacă nu mergea la spital, era cât pe ce să-și piardă viața.

„La salvare stai ore întregi şi aştepţi, pentru că e foarte multă lume. Auzem în telefon că oamenii mureau în casă de COVID.

Dacă nu mergeam ieri la spital, muream în casă. Asta mi-a şi zis!', a adăugat ea în același interviu.

Alina Pușcău, de urgență la spital după ce s-a infectat cu COVID

În urmă cu doar o zi, Alina Pușcău anunța că s-a infectat cu virusul COVID-19 și că are simptome severe. Nu se poate mișca din pat, virusul îi atacă plămânii și rinichi și respiră cu greu.

La doar câteva ore după ce a făcut public acest mesaj, actrița a chemat salvarea și a ajuns de urgență la spital.

În imaginile postate pe rețelele de socializare, se poate observa cum artista este pe patul de spital, cu o perfuzie în mână, iar în jurul ei sunt cadre medicale îmbrăcate în combinezoane.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton