Ce se întâmplă în prima ediție a emisiunii „Jocul Cuvintelor” cu Dan Negru, de la Kanal D: „Contează doar ce ai în cap!”

 Martin Lorena
.

Ce se întâmplă în prima ediție a emisiunii „Jocul Cuvintelor' cu Dan Negru. Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuți și admirați oameni de televiziune din România. După ce a lucrat 22 de ani la Antena 1, el a ales să facă o schimbare radicală. Astfel, acum este prezentatorul emisiunii „Jocul Cuvintelor' de la Kanal D. În această seară, de la ora 22:30, telespectatorii vor vedea prima ediție a show-ului!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ce se întâmplă în prima ediție a emisiunii „Jocul Cuvintelor' cu Dan Negru. Dan Negru a acceptat provocarea Kanal D și a decis să intre într-un nou format TV! Astfel, prezentatorul va apărea astăzi pentru prima dată pe micile ecrane, pentru a modera cel mai nou concurs-quiz din România. Iată ce se va întâmpla în prima ediție a emisiunii „Jocul Cuvintelor'.

Jocul-Cuvintelor-1Jocul-Cuvintelor-1

Fosta vedetă de la Antena 1 a vorbit despre ceea ce implică show-ul, dar și ce se va întâmpla astăzi, 20 aprilie 2022! Iată declarațiile acestuia!

Citește și: Ce cadou a primit Dan Negru de la soția lui, de ziua de naștere:„Abia așteaptă să…

Citește și: Ce emisiune va prezenta Dan Negru la Kanal D:„Cel mai frumos pariu pe care-l pun în televiziune

Citește și: Anamaria Prodan, dezvăluiri după mulți ani de tăcere, despre copilăria ei:„Mă bătea de mă rupea!  

Citește și: Dima Trofim se însoară cu iubita lui, după ce au devenit părinți:„O să vină și nunta, însă…

Ce se întâmplă în prima ediție a emisiunii „Jocul Cuvintelor' cu Dan Negru, de la Kanal D

Ce se întâmplă în prima ediție a emisiunii „Jocul Cuvintelor' cu Dan Negru. Astăzi, în prima ediție a celui mai nou concurs de la Kanal D, vor intra cinci concurenți în „ringul cuvintelor'. Aceștia vor trebui să ofere soluțiile la definițiile enunțate de moderatorul Dan Negru. Fiecare dintre ei va avea la dispoziție 4 minute, timp împărțit pentru cele 14 cuvinte de ghicit. Pentru fiecare răspuns corect se va oferi 100 de lei.

„Va fi un altfel de show, un altfel de spectacol, mai ales, cu altfel de concurenți. O să descoperiți altfel de oameni în acest show, este o premieră pentru televiziunea din România. Nu ne interesează dacă știu să cânte, să danseze, dacă știu să gătească fasole bătută; nimic din toate astea. Aici, la Jocul cuvintelor, contează doar ce ai în cap!', a spus Dan Negru.

Emisiunea va putea fi urmărită trei zile pe săptămână, de miercuri până vineri, de la 22:30.

Quiz show-ul, difuzat de trei ori pe săptămână

Program Jocul cuvintelor cu Dan Negru. Odată cu această emisiune, milioane de telespectatori se vor putea bucura și ei din fața micilor ecrane de provocările lansate de Dan Negru. Astfel, oamenii au posibilitatea de a intra în joc, din fața televizoarelor, pentru a-și exersa vocabularul și spontaneitatea.

Așadar, nu pierdeți premiera celui mai simplu de înțeles quiz din istoria televiziunii mondiale, Jocul cuvintelor cu Dan Negru’, miercuri, 20 aprilie, de la 22:30! Antrenați-vă cu cel mai relaxant show concurs cu și despre cuvinte, de trei ori pe săptămână, de miercuri până vineri, de la 22:30, numai la Kanal D!

Sursă foto: Facebook, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton