Anamaria Prodan îl dă în judecată pe avocatul lui Reghe: "Va da socoteală, vreau să scap de ei"

 Raiciu Adriana
.

Anamaria Prodan îl dă în judecată pe avocatul lui Reghe. Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf i-au deschis alte două procese Anamariei Prodan, așa încât vedeta a ajuns chiar să nu mai știe numărul lor. De data aceasta, iubita antrenorului de fotbal, care urmează să devină mămică în următoarea perioadă, a acuzat-o de calomnie. Iată cum a reacționat sexy impresara când a auzit.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

După ultimele declarații făcut de Anamaria Prodan, Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf au decis să îi deschidă alte două procese penale acesteia. De data aceasta, actuala iubită a antrenorului de fotbal a acuzat-o de calomnie. Impresara a anunțat că îl va da în judecată pe avocatul lui Reghe.

01-Anamaria-Prodan-9-101-Anamaria-Prodan-9-1

La puțin timp după ce a aflat, Anamaria Prodan a avut și o primă reacție. Printre altele, impresara a recunoscut că a pierdut deja șirul proceselor cu fostul partener de viață și Corina Caciuc.

Citește și: Anamaria Prodan, declarație de dragoste pentru Reghe, în plin divorț:„Amândoi întotdeauna pentru…’

Citește și: Anamaria Prodan vrea să încheie divorțul de Reghe, după Paște:„Am solicita

Citește și: Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva, pe coperta VIVA! de aprilie! Au dezvăluit secretele relației de 10 ani:„Aceste lucruri vor funcţiona tot timpul perfect, într-un cuplu’/ EXCLUSIV

Citește și: Horia Brenciu, totul despre debutul în televiziune, de acum 28 de ani:„Avusesem deja o primă meserie, cea de curier, și experiența mea era egală cu zero’/ EXCLUSIV

Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf i-au deschis alte două procese Anamariei Prodan

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au decis să se despartă după 14 ani de căsnicie. După ce au anunțat că nu mai formează un cuplu, detalii neștiute au ieșit la iveală despre relația lor. Cei doi au fost pe la diferite emisiuni și și-au aruncat cuvinte dure unul altuia.

S-a adus vorba chiar și de actuala iubită a antrenorului, Corina Caciuc, dar și despre trecutul ei. Impresara a făcut mai multe dezvăluiri despre aceasta, iar apoi s-a trezit cu diferite procese deschise.

Drama se pare că nu se termină aici, iar Laurențiu Reghecampf și viitoarea mămică au decis să îi deschidă alte două procese penale Anamariei Prodan. De data aceasta, este acuzată de calomnie, iar când a fost întrebată despre situația actuală, impresara a răspuns că vrea doar să scape de ei.

Am atât de multe procese deschise de Reghe și de Caciuc că nici nu le mai știu numerele. Ne trimite mesaje zilnic că o să ne mai deschidă câte unul. Zâmbesc și mă minunez și eu. Nu vreau să mai comentez.

Vreau doar să scap de ei pe viață. Să stea în lumea lor și să uităm că au existat în viața copiilor mei și în a mea. Mergem mai departe doar cu amintirile frumoase ale acestei căsnicii.

Restul Reghe sau Cauciuc, sau cum o cheamă, nu e treaba noastră. Avocatul meu ține socoteala proceselor pe care le deschid zilnic! Dar la fiecare aducem martori iar povestirile cu siguranță sunt savuroase și de interes național și internațional', a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Ba chiar de curând, sexy impresara s-a trezit la ușă casei sale din Snagov cu autoritatea tutelară. Reghecampf a cerut să-și poate vedea fiul și la Craiova, nu doar la reședința fostei sale partenere.

„Doamna judecător nu știe, doamnele de autoritatea tutelară au venit pe un alt număr de casă, la 613. Numărul ăsta nu există la Snagov. Au venit ca la prieteni în vizită că oficial nu exista nimic! Este numai decizia copilului, nu a lui Reghecampf sau a avocatului lui dacă vrea să meargă la Craiova. Nu-l obligă nimeni să facă ceva ce nu și dorește!'a mai declarat Anamaria Prodan, potrivit sursei citate anterior.

Anamaria Prodan îl dă în judecată pe avocatul lui Reghecampf

Anamaria Prodan îl dă în judecată pe avocatul lui Reghe. Deși speră ca procesul de divorț să se termine imediat după Paște, situația nu se îmbunătățește deloc între cei doi foști soți. Fiica Ionelei Prodan a mai anunțat că îl va da în judecată pe avocatul lui Reghe, Adrian Căvescu.

„Avocatul lui Reghecampf o să fie dat în judecată de către mine. Domnul avocat a făcut niște afirmații la Judecătorie pentru care va da socoteală. Va trebui să le demonstreze și să le și probeze cumva'a conchis sexy impresara de fotbaliști.

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton