Ce relație există între Gabriela Prisăcariu și Cătălin Botezatu: „Dani Oțil știe de idila noastră”

 Martin Lorena
.

Ce relație există între Gabriela Prisăcariu și Cătălin Botezatu. Gabriela Prisăcariu a intrat, din nou, în atenția publicului larg după ce a devenit soția prezentatorului de la matinalul Antenei 1. Aceasta a mai avut un val de celebritate în urmă cu câțiva ani, atunci când a câștigat competiția Next Top Model By Cătălin Botezatu. Iată în ce relație se află cei doi acum!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ce relație există între Gabriela Prisăcariu și Cătălin Botezatu. Gabriela Prisăcariu a fost una dintre fetele care au pozat pentru prima dată pentru Cătălin Botezatu. Designerul, în urmă cu câțiva ani, prezenta cel mai iubit show de modă din România. După încheierea concursului, actuala soție a lui Dani Oțil a primit titlul de Next Top Model. Acum, cei doi s-au reîntâlnit la un eveniment și au făcut declarații despre interacțiunea lor, potrivit Click.

gabriela prisacariu botegabriela prisacariu bote

Se pare că Dani știe ce relație există între Bote și frumoasa Gabriela. Iată declarațiile făcute de cei doi!

Citește și: Fiul lui Dani Oțil a împlinit 6 luni. Gabriela Prisăcariu:„Este foarte greu’

Citește și: Cum arată și cu cât vinde Dani Oțil garsoniera în care a stat cu Mihaela Rădulescu:„În patul ăla am…’

Citește și: Ilinca Vandici, întrebată dacă a fost invidioasă pe salariul Gabrielei Cristea, când lucrau împreună:„E treaba mea ce fac eu’

Citește și: Cum se înțelege Nadine cu soțul ei, după 12 ani de căsnicie:„Când îi spun Dragoș e semn că…’/ EXCLUSIV

Ce relație există între Gabriela Prisăcariu și Cătălin Botezatu

Gabriela Prisăcariu, Cătălin Botezatu și alte vedete cunoscute din showbizul românesc au fost prezente la un eveniment granduos. Acolo, jurnaliștii Click au surprins mai multe momente de apropiere între soția lui Dani Oțil și designerul de modă. Se pare că cei doi și-au zâmbit, s-au îmbrățișat și au povestit detalii din viața lor.

În momentul în care un jurnalist a vrut să vadă ce se întâmplă între cei doi, Gabriela Prisăcariu a glumit, declarând că Dani este la curent cu relația lor.

„Dani știe de idila noastră, nu se supără!', a spus frumoasa blondină pentru sursa menționată.

Cum și-a apărat Dani Oțil soția, după prestația ei la iUmor

Gabriela Prisăcariu a acceptat provocarea iUmor și a venit pe scenă pentru a-l lua la roast pe soțul său. După prestația ei, au existat mai multe comentarii negative în mediul online. Oamenii susțineau că este doar frumoasă, nu și inteligentă. Dani Oțil a ținut să scrie câteva rânduri pe rețelele de socializare, punctând faptul că este mândru de partenera lui.

„Puteam să văd textul înainte, dar m-am abținut. Gabriela putea să bâlbâie, sa rateze măcar un punchline, pentru că nu a vorbit în viața ei la microfon pe scenă. Iar ziceau unii că e doar frumoasă.

Se puteau întâmpla multe… Si totuși…Am rămas impresionat. Nu zic mai mult. Toată lumea știe că eu nu laud pe nimeni și nu fac complimente… Daaaaar…..', a scris Dani pe Instagram.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton