Ce se întâmplă cu soția lui Nelu Ploieșteanu, de când a aflat că artistul a murit: "Nici nu ai cu cine să te înțelegi"

 Oana Pantazi
.

Nelu Ploieșteanu a murit în această noapte, după trei săptămâni de luptă cu boala. Elena, soția lui Nelu Ploieșteanu, este devastată de durere, cu atât mai mult cu cât se pregătea pentru parastasul de trei ani al băiatului lor, Mihăiță. Acum, soțul ei își va găsi liniștea alături de fiul lor…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Nelu Ploieșteanu a încetat din viață exact la o săptămână după ce o altă mare artistă a muzicii lăutărești, Cornelia Catanga, a pierdut lupta cu temutul COVID-19. Acum, artistul urmează să fie înmormântat la Cimitirul Străulești 2, alături de fiul său, Mihăiță. Elena, soția lui Nelu Ploieșteanu, este devastată de durere.

11224220_487129521449404_6302714145707514764_n-311224220_487129521449404_6302714145707514764_n-3

„Este devastată de durere”

Din cauza condițiilor impuse de pandemia de coronavirus, artistul va fi înmormântat cât mai rapid, cel mai probabil până la finele săptămânii, însă Elena, soția lui Nelu Ploieșteanu este în stare de șoc și probabil nici nu procesează încă pe deplin dramatismul situației.

Prietenul bun al artistului Nelu Gigantu a mărturisit că a vorbit cu soția lui Nelu Ploieșteanu, care face foarte greu față situației.

„Sunt foarte supărat de moartea cumătrului meu. Viața este tare grea. Am vorbit dimineață cu soția lui Nelu și este devastată de durere. Nici nu ai cu cine să te înțelegi, nu se poate vorbi cu ea acum”, a declarat Nicu Gigantu, bunul prieten al artistului, în exclusivitate pentru impact.ro.

Citește și: Nelu Ploieșteanu a murit.Era internat cu COVID-19 la Spitalul Floreasca

Citește și: Soția lui Nelu Ploieșteanu, de urgență la spital.Ce probleme de sănătate are Elena

Citește și: Testamentul lui Nelu Ploieșteanu.Ce avere avea și cine o moștenește

Citește și: Nelu Ploieșteanu, ultimul interviu. Ce semn primise de la fiul său mort:’Mă veghează din Cer’

Soția lui Nelu Ploieșteanu cere refacerea testului COVID

Săptămâna trecută, la doar o zi după ce i-a fost declarat decesul, Regina muzicii lăutărești, Cornelia Catanga, a fost înmormântată rapid, la slujba de înmormântare având acces doar 15 membri de familie și prieteni.

Drept urmare, soția lui Nelu Ploieșteanu dorește ca soțului său să îi fie refăcut testul COVID-19. Dat fiind că au trecut trei săptămâni de la spitalizare, testul ar putea ieși negativ, iar asta ar da familiei posibilitatea de a-l înmormânta cum se cuvine.

Au plecat cu toții la spital. Soția cere să îi facă din nou testul COVID-19, în speranța că va ieși negativ și îl vor înmormâna creștinește. Eu i-am botezat lui Nelu fata și un nepot. Viața este atât de crudă și nu iartă pe nimeni”, a mai declarat Nicu Gigantu pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton