Ce i-a spus Elena Marin lui Sebastian de la Survivor, după scandalul în care Culiță l-a jignit: „Să stârnești milă...”

 Mirea Roxana
.

Chiar dacă nu s-au înțeles ei prea bine la Survivor România, Elena Marin a rămas în camp, după ce a plecat toată lumea, ca să îl consoleze pe Sebastian Chitoșcă. Fotbalistul tocmai ce avusese o ceartă cu Culiță Sterp. Se întrevede o alianță între cei doi Faimoși?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Sebastian Chitoșcă și Culiță Sterp au fost protagoniștii unui scandal de zile mari la Survivor România. Culiță Sterp l-a înjurat și l-a pus la punct pe colegul său.

Ei bine, după ce a plecat toată lumea din camp, Elena Marin a profitat de ocazie pentru a-i adresa cuvinte de încurajare lui Sebastian Chitoșcă.

Elena Marin i-a spus colegului ei că înțelege prin ce trece și că, orice ar fi, să nu se ceară niciodată acasă.

s2-2s2-2

Elena Marin de partea lui Sebastian Chitoșcă la Survivor

Să vrea Elena Marin să pună bazele unei alianțe cu Sebastian Chitoșcă? Chiar dacă nu s-au înțeles prea bine, Faimoasa i-a spus lui Sebastian să fie puternic și să nu se dea bătut.

„Vrei să-ți spun două cuvinte acum că a plecat toată lumea? Cuvintele sunt de prisos, sincer, noi n-am avut o interacțiune prea bună, doar că…Milă e prea mult spus, să stârnești milă cuiva nu e bine. Sincer, eu cumva te înțeleg, că nu-i ok să fii pus la colț, te înțeleg cel mai bine.

Ar trebui să rămâi focusat pe tine și indiferent de ceea ce se întâmplă, ți-o zic din experiență, nu face greșeala, dacă Doamne ferește am pierde jocurile de imunitate, să te ceri acasă.

Rămâi aici, luptă până la capăt și indiferent de situație, așa cum am mai spus, ai venit singur, pleci singur', i-a spus Elena Marin lui Sebastian după ce acesta s-a certat cu Culiță Sterp la Survivor.

Citește și: Maria Hîngu și Roxana Nemeș de la Survivor, primele declarații la întoarcerea în țară:”Andrei și Sindy merg în finală”

Citește și: Cum a ajuns Starlin de la Survivor în România și cum și-a cunoscut soția:”A fost dificil să îmi las familia”/ EXCLUSIV

Citește și: Soția lui Nelu Ploieșteanu, de urgență la spital.Ce probleme de sănătate are Elena

Citește și: Testamentul lui Nelu Ploieșteanu.Ce avere avea și cine o moștenește

Sebastian Chitoșcă apreciază gestul Elenei Marin

Sebastian Chitoșcă a apreciat gestul pe care l-a făcut Elena Marin față de el și are de gând să asculte de sfaturile Faimoasei.

Elena mi-a spus că mă înțelege și apreciez mult că a venit la mine. Războiul ăsta o să-l duc cu capul sus, nu o să răspund la injurii. Cu determinare pe traseu. Eu n-am niciun război cu nimeni, înțeleg dacă voi fi votat, dar nu accept să fiu măturat cu mine pe jos', a spus Sebastian Chitoșcă la Survivor.

Scandal între Sebastian Chitoșcă și Culiță Sterp la Survivor

Sebastian Chitoșcă și Culiță Sterp s-au certat la Survivor România. Artistul i-a reproșat colegului său că folosește un limbaj vulgar la adresa colegilor lui. Drept urmare, cei doi au început să se jignească și să se înjure reciproc.

Se pare că atât de tare s-au enervat băieții ăștia încât am fost trezit cu 15 minute de înjurături. Firul e lung, dar am puterea să văd la capătul firului. Știam că vor veni, pentru că e o competiție și când stârnești chestii de genul ăsta…Competiția va deveni interesantă și doar cei puternici fizic și psihic vor merge mai departe', a spus Sebastian Chitoșcă.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton