Scandal între Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă la Survivor: „Cum îți permiți să mă înjuri 10 minute?”

 Mirea Roxana
.

Între Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă a izbucnit un scandal monstru la Survivor România. S-a lăsat cu multe înjurături și jigniri. Aceasta este prima ceartă dintre cei doi de când fotbalistul a intrat în competiție. Motivul altercației a fost reprezentat de faptul că artistul este deranjat de atitudinea lui Sebastian.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă s-au certat la Survivor România. Cei doi Faimoși deveniseră prieteni în competiție, dar Culiță Sterp a început să se sature de limbajul vulgar al lui Sebastian, lucru pe care i l-a și reproșat.

Drept urmare, Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă și-au aruncat cuvinte grele și multe înjurături unul altuia la Survivor România.

s1-1s1-1

Culiță Sterp: Te uiți urat de fiecare dată, vorbești urât cu toată lumea, cu oricare. Dacă nu-ți convine ție, sari în sus. Dacă ai nervi, du-te în pădure și descarcă-te acolo. Ai un comportament de tot rahatul.

Sebi: Cu ce drept mă înjuri tu pe mine? Crezi că sunt fraierul tău?

Culiță Sterp: Să-ți iei păturile de lângă mine, că nu stau cu fraieri ca tine în pat.

Sebi: Cum îți permiți să mă înjuri 10 minute?

Culiță Sterp: M-ai jignit pe mine ieri!

Sebi: Nu trebuie să faceți astea ca să aveți motiv să mă votați!

Culiță Sterp: Nu ar trebui să îmi spui nici du-te mai încolo, nici să-mi răspunzi pe tonul ăsta la câte am făcut eu pentru ține în competiția asta.

Sebi: Vezi că scoți în evidență ceva ce nu ar trebui. Nu trebuie să-ți accept superioritatea.

Citește și: Maria Hîngu și Roxana Nemeș de la Survivor, primele declarații la întoarcerea în țară:”Andrei și Sindy merg în finală”

Citește și: Mama Geta, detalii neștiute despre divorțul dintre Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua:”Am plâns, l-am pus să…”

Citește și: Cum a ajuns Starlin de la Survivor în România și cum și-a cunoscut soția:„A fost dificil să îmi las familia'/ EXCLUSIV

Citește și: Nelu Ploieșteanu și Cornelia Catanga, destin tras la indigo.Regretații artiști au fost prieteni de-o viață

Scandal între Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă

Sebastian Chitoșcă de la Survivor România susține că în spatele reacțiilor lui Culiță Sterp se află, de fapt, o stategie. Acesta se așteaptă să fie luat în vizor pentru următoarele nominalizări.

„Se pare că atât de tare s-au enervat băieții ăștia încât am fost trezit cu 15 minute de înjurături. Firul e lung, dar am puterea să văd la capătul firului. Știam că vor veni, pentru că e o competiție și când stârnești chestii de genul ăsta…Competiția va deveni interesantă și doar cei puternici fizic și psihic vor merge mai departe', a spus Sebastian Chitoșcă la Survivor România.

Zanni și Cosmin, de partea lui Culiță Sterp

În ceea ce privește comportamentul lui Sebastian Chitoșcă la Survivor România, nu doar Culiță Sperp este deranjat. De exemplu, Zanni consideră că artistul are dreptate, însă vrea să rămână neutru pentru că nu vrea să îl rănească pe Sebastian.

Nu sunt neutru în conflictul dintre Sebi și Culiță. Are dreptate Culiță, dar nu am vrut să mă bag, pentru că felul în care mă bag ar putea să-l rănească pe Sebi și nu vreau asta', a spus Zanni.

De asemenea, Cosmin Stanciu consideră că Sebastina Chitoșcă este orgolios și încăpățânat.

Sebastian vrea tot timpul să facă cum vrea el. Are problema asta de orgoliu, încăpățânat, tot timpul el are dreptate', spune Cosmin Stanciu, potrivit wowbiz.ro.

.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton