Când și unde se căsătoresc Cleopatra Stratan și Edward Sanda: "Facem doar cununia"

 Oana Pantazi
.

Fiica lui Pavel Stratan a fost cerută de soție de către iubitul ei în ziua în care a împlinit 18 ani, iar acum s-a aflat și locul unde se căsătoresc Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Detaliile le-a dat chiar fericitul viitor mire.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Deja ea a primit inelul și îndrăgostiții și-au ales și data căsătoriei, dar și nașii, așa că rămăsese de stabilit doar locul unde se căsătoresc Cleopatra Stratan și Edward Sanda… Fiica lui Pavel Stratan a fost cerută în căsătorie de iubitul ei chiar în ziua în care a împlinit 18 ani.

4Cleopatra-si-Edward-2-1024×6844Cleopatra-si-Edward-2-1024×684

Unde se căsătoresc Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Deși ne aflăm încă în plină pandemie, cleopatra Stratan și iubitul ei au decis să-și devină un cuplu cu acte chiar în vara acestui an. Deocamdată însă, cei doi tineri îndrăgostiți vor face doar cununia civilă, cea religioasă urmând să mai aștepte. Vestea a fost dată chiar de către artist la Antena Stars.

'Anul ăsta vrem să ne căsătorim. Nu facem nunta, doar cununia, undeva aproape de toamnă. Va fi ceva restrâns, frumos, liniștit, doar cu familia, aici în România, pe ponton', a spus Edward Sanda la 'Showbiz Report'.

Citește și: Nelu Ploieșteanu a murit. Era internat cu COVID-19 la Spitalul Floreasca

Citește și: Nelu Ploieșteanu, ultimul interviu. Ce semn primise de la fiul său mort: 'Mă veghează din Cer'

Citește și: Cum a ajuns Starlin de la Survivor în România și cum și-a cunoscut soția: „A fost dificil să îmi las familia”/ EXCLUSIV

Citește și: Mama Geta, detalii neștiute despre divorțul dintre Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua: „Am plâns, l-am pus să…”

Fanii care s-au întrebat unde se căsătoresc Cleopatra Stratan și Edward Sanda au aflat cu această ocazie și destinația aleasă de cei doi îndrăgostiți pentru luna de miere. Artistul a dezvăluit și unde vor pleca el și Cleopatra după ceremonie.

Dacă ar fi să se poată circula, noi am vrea să facem luna de miere în Maldive”, a mai spus Edward.

Cine sunt nașii cuplului

Cleopatra Stratan a primit cel mai frumos cadou de ziua ei, la 18 ani – inelul de logodnă! A spus un DA din tot sufletul, nerăbdătoare să își înceapa viața alături de bărbatul visurilor sale. Cei doi s-au logodit și abia așteaptă să ajungă în fața altarului pentru a își oficializa relația. Momentan, cei doi nu locuiesc împreună, însă Cleopatra Stratan a declarat că așteaptă să își termine examenele, pentru că este încă elevă, și apoi se va muta cu logodnicul ei.

Și cum anul acesta cei doi urmează să-și oficializeze relația, naşii au fost deja aleşi. Este vorba despre fostul soţ al Lorei, actorul Dan Badea, şi actuala lui soție, Mădălina.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan s-au îndrăgostit în luna februarie, înainte de pandemie:

„A fost dragoste la prima vedere. Edward m-a cucerit cu modul în care se uită la mine. Mă face să mă simt artistă, este genul de bărbat care te face să străluceşti', a povestit Cleopatra Stratan. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton