Mihai Trăistariu e în depresie din cauza pandemiei, deși are 6 case la mare: "Nu vreau să-mi vând mașina să am ce mânca!"

 Dumba Gabriela
.

Deși lumea îl invidiază pentru cele șase case pe care le are pe litoral, Mihai Trăistariu se plânge că este în pragul depresiei din cauza banilor. Cântărețul spune că o duce foarte rău financiar și îi e teamă că va ajunge în situația de a-și vinde mașina pentru a avea ce manca.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Poate părea greu de înțeles din exterior și mai ales de către cei care nu au nici măcar o casă a lor faptul că Mihai Trăistariu, proprietar a șase apartamente la mare, abia are ce mânca. Artistul spune că pandemia a cam pus cruce afacerii sale imobiliare.

confesiuni-in-premiera-traistariu-dezvaluie-de-ce-nu-poate-avea-confesiuni-in-premiera-traistariu-dezvaluie-de-ce-nu-poate-avea-

Mihai Trăistariu se plânge că nu a mai susținut nici concerte sau evenimente private în ultimul an și declară că e la un pas de depresie.

„Eu mi-am vândut un apartament, chiar nu vreau să îmi vând maşina ca să am ce mânca. S-a ajuns prea departe! În viaţa mea nu am trăit ce trăiesc acum! Recunosc cinstit că sunt în prag de depresie. Am ajuns într-un punct în care nu m-am imaginat vreodată.

A trecut aproape un an şi ceva de când s-a declanşat pandemia, iar noi, artiştii, suntem lăsaţi pe ultimul loc. Noi suntem firi mai sensibile şi dacă Horeca a protestat, noi am rămas aşa uitaţi de lume. Mie îmi este extrem de greu', a declarat Mihai Trăstariu la Antena Stars.

Totodată, Mihai Trăistariu dezvăluie o situație financiară atât de gravă, încât a dezvăluit că nu şi-a mai putut cumpăra haine de un an şi nici la terase nu-şi mai permite să iasă din cauza problemelor cu banii.

Citeste si: Mai ții minte trupa Valahia? S-a aflat motivul pentru care s-au despărțit. Mihai Trăistariu îl acuză pe Costi Ioniță: „A fost o ceartă'

Citeste si: Mihai Trăistariu povestește cum a cerut-o pe Oana Zăvoranu în căsătorie: „Dacă te lasă Pepe, te iau eu'

Citeste si: Mihai Trăistariu a devenit milionar. Incredibil cum a ajuns să dea lovitura în afaceri artistul: 'Am opt apartamente la malul mării'

Cele 6 apartamente i-au adus 20.000 de euro în 2020

Mihai Trăistariu spune că a avut 7 apartamente în total, însă a fost nevoit să vândă unul dintre ele pentru a supraviețui. Pe celelalte 6 le-a închiriat, însă a câștigat doar 20.000 de euro anul trecut din cauza restricțiilor pe care le-a impus pandemia și în ceea ce privește turismul.

„Unul dintre apartamente a trebuie să-l vând, ca să supraviețuiesc, iar celelalte 6 le-am închiriat turiștilor în vara trecută și am făcut 20.000 de euro din toate cele 6 și i-am ținut în bancă până în ziua de azi. Bani cu care trăiesc și acum.

Trăiesc din banii de anul trecut, din vară, care și ei se termină în două luni și sunt un pic îngrozit, nu mai dorm noaptea, evident, am făcut și petiții, am semnat tot ce trebuie', a declarat Mihai Trăistariu, potrivit Wowbiz.

Unul dintre frați i-a dat foc la casă

În octombrie 2020, Mihai Trăistariu trecea prin spaima vieții lui. Cântărețul spunea atunnci că și-a lăsat unul dintre frați să locuiască într-unul dintre apartamentele sale de la mare. Din neatenție, acesta a dat foc mai multor dulapuri și bunuri din imobil.

„Mi-a dat foc la casă. Eu fac un bine și uite cum se întoarce. L-am chemat pe fratele meu la mare și l-am cazat într-un apartament de-al meu și el ce-a făcut? Mi-a dat foc la dulapuri. Și m-a sunat așa foarte relaxat și mi-a zis . Nu am prețenție să îmi întorci înapoi dar să ai bunul simț să spui măcar un mulțumesc', a dezvăluit Mihai Trăistariu.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton