Ce se întâmplă cu Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, după zvonurile că s-au despărțit. El a trimis mesaje altei femei

 Cica Cristina
.

După apariția unor zvonuri potrivit cărora Jennifer Lopez și jucătorul de baseball Alex Rodriguez s-au despărțit, cei doi au avut o primă reacție. Starurile au ținut să precizeze care este, de fapt, statusul relației în acest moment.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În presa internațională s-a lansat informația potrivit căreia Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-ar fi despărțit după 4 ani de relație. Declarațiile unor surse, dar și imaginile postate de cei doi parteneri pe rețelele de socializare, au condus către concluzia că, de fapt, nu ar mai forma un cuplu.

Mucho Gusto Runs Away, Wins the $3 Million Pegasus World CupMucho Gusto Runs Away, Wins the $3 Million Pegasus World Cup

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit?

Cei doi obișnuiau mereu să posteze des imagini pe rețelele de socializare cu activitățile de familie, cântăreața fiind apreciată de iubit cu fiecare ocazie.

Potrivit unor surse, însă, relația lor s-ar fi încheiat. „Ne așteptam de mult timp să se întâmple asta. Ei sunt prinși în lumilor lor orientate spre business, așa că nu este o despărțire simplă. Le-a luat mult timp să se gândească doar cum să separe lucrurile', a precizat o sursă pentru publicația People, citată de protv.ro.

În plus, și imaginile postate de către cei doi pe rețelele de socializare au întîrit zvonurile. Jennifer Lopez a postat o fotografie rară cu ea și Marc Anthony, fostul soț, în care își îmbrășișează fiica: „Când ești tristă, dar mami și tati sunt cu tine. Te iubesc! Sunt mândră de tine', a transmis diva.

La rândul lui, fostul sportiv a postat o fotografie cu el pe o barcă, în largul Miami.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au logodit în primăvara anului 2019. Anul trecut ar fi trebuit sa se căsătorească, însă au fost nevoiți să amâne nunta pe fondul pandemiei de coronavirus.

Citește și: Cum arată Jennifer Lopez complet goală, la 51 de ani.Ce dietă ține vedeta pentru a se menține ca acum trei decenii

Citește și: Cum arată fiica lui Jennifer Lopez și a lui Marc Anthony.La 12 ani, copila seamănă perfect cu mama ei

Citește și: Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, la terapie după ce au anulat nunta de două ori:”Amândoi am mai fost căsătoriți”

Citește și: Jennifer Lopez și Alex Rodriguez și-au luat casă de 40 de milioane de dolari, în Miami.Cum arată vila cu 10 dormitoare și 12 băi

Au anulat nunta de două ori

Jennifer Lopez a participat la „Radio Andy', în urmă cu ceva timp și i-a explicat gazdei show-ului, Andy Cohen, că ea și fostul star New York Yankees se gândesc la a anula nunta complet.

Amândoi au mai fost căsătoriți înainte și nici nu își pun la îndoială dragostea pe care o au unul pentru celălalt, iar faptul că au anulat de două ori nunta i-a determinat să se gândească să nu mai facă deloc acest pas.

„Am vorbit despre a nu ne căsători. Adică, la vârsta noastră, amândoi am mai fost căsătoriți, așa că mergem în fața altarului? Nu mergem? Ce înseamnă pentru noi? Nu mai există grabă. Simt că nu este o prioritate uriașă în a face o nuntă mare chiar acum.

Nu asta înseamnă viața, trebuie să ne bucurăm unul de celălalt și să petrecem timp împreună, să fim cu adevărat recunoscători pentru lucrurile pe care le avem. Știi, sănătatea noastră, familia noastră și posibilitatea de a face toate aceste lucruri minunate pe care le facem’, a mai spus ea.

Cine e vedeta cu care Alex Rodriguez ar fi flirtrat prin mesaje

În presa internațională au mai apărut zvonuri potrivit cărora Alex Rodriguez ar fi filtrat cu o altă vedetă, cu 20 de ani mai tânără decât partenera lui. Despre o posibilă legătură între cei doi s-a vorbit încă de la începutul anului.

Este vorba despre actrița Madison LeCroy, cunoscută pentru apariția sa în serialul Southern Charm. Apropiații susțin că cei doi nu s-ar fi întâlnit niciodată, însă ar fi vorbit prin mesaje, pe rețelele de socializare.

El nu și-a înșelat niciodată fizic logodnica cu mine. Nu doresc nimic rău familiei lui sau mie. Suntem nevinovați în toată treaba asta, doar am vorbit pe FaceTime', a precizat Madison.

Povestea cu Madison LeCroy este adevăratul motiv pentru care s-au despărțit definitiv. Aveau deja probleme, însă Jennifer a fost foarte jignită de acest scandal', au mai spus alți apropiați ai cuplului.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez formează în continuare un cuplu

În ciuda zvonurilor, cei doi au transmis un comunicat, prin intermediul căruia au făcut anunțul.

J. Lo. și Alex Rodriguez nu s-au despărțit, ci formează în continuare un cuplu. Reamintim că cei doi au o relație de patru ani și sunt pe punctul de a se căsători, cu toate că au fost nevoiți să amâne de două ori nunta până la acest moment.

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton