Când l-a cunoscut Laurette pe bărbatul care a bătut-o și ce relație aveau. Ce i-ar fi promis înainte să se întâlnească la hotel

 Stamen Diana
.

Laurette a fost bătută într-o cameră de hotel din Centrul Capitalei, iar acum s-a aflat cum ar fi căzut vedeta în capcana agresorului. Iată ce promisiune iar fi făcut bărbatul înainte de a se întâlni cu ea. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu mai mult timp și deja purtau conversații pe Whats App.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Zilele trecute apărea înregistrarea șocantă cu Laurette în timp ce se auzea strigând că este bătută de un bărbat misterios cu care a ales să se întâlnească într-o cameră de hotel din București. Detalii neașteptate ies la iveală despre legătura pe care o aveau cei doi, dar și cum ar fi atras-o acesta să se întâlnească.

laurette (1)laurette (1)

Se pare că înainte de incidentul scandalos, bărbatul i-ar fi promis vedetei o vacanță într-un loc exotic plătită din banii pe care i-ar fi avut în borsetă în seara cu pricina, potrivit Cancan. Deși la început s-a vehiculat că ar fi vorba despre 5.000 de euro, în borseta bărbatului ar fi fost 7.000 de euro, de fapt.

Înainte să ajungă la hotel, M.T. și Laurette s-ar fi plimbat prin București, iar acesta i-ar fi oferit un cadou scump, dar și promisiunea că o va duce într-o vacanță exotică. Când au ajuns în camera de hotel din București, după ce ar fi întreținut relații intime, bărbatul i-ar fi dat vedetei câteva sute de euro pentru a o răsplăti. În momentul în care ar fi primit acești bani, Laurette ar fi luat foc și s-ar fi năpustit să-i ia borseta cu cei 7.000 de euro, iar de aici ar fi izbucnit un întreg scandal.

Citește și: Laurette a oficializat relația cu fotbalistul Magaye Gueye după ce a fost la hotel cu bărbatul care a bătut-o. „Vom trece peste asta…'

Citește și: Înregistrare șocantă! Laurette urla disperată, în timp ce era bătută în camera de hotel: 'Mă omoară!' Cu ce răni s-a ales în urma agresiunii

Citește și: Laurette a povestit tot ce s-a întâmplat în noaptea în care a fost bătută: „Mă omora acolo'

Citește și: Detalii în premieră despre bărbatul care a bătut-o pe Laurette: „S-au întâlnit și cu o seară în urmă'

Laurette neagă că ar fi întreținut relații sexuale pe bani

Vedeta a transmis un mesaj pe una dintre rețelele de socializare, unde neagă că s-ar fi întâlnit cu bărbatul care a bătut-o pentru a întreținte relații sexuale pe bani.

„În legătură cu agresiunea a cărei victimă am fost în urmă cu două seri, aș dori să aduc la cunoștința opiniei publice următoarele aspecte: Referitor la presupusa pretindere a unei sume de bani pentru activități de natură sexuală, arăt că este o minciună. În acest sens, urmează a prezenta organelor de poliție mesajele scrise între mine și agresor care dovedesc clar faptul că întâlnirea mea cu el nu era condiționată de plata vreunei sume de bani.

Ceea ce consider cu adevărat important este deturnarea atenției opiniei publice de la violențele la care am fost supusă. Mai grav decât atât este faptul că presupusele informații scandaloase reprezintă, probabil, ceea ce a declarat agresorul la poliție, ceea ce înseamnă o «scurgere de informații» din partea acestei instituții. Dacă «scurgerea de informații» ar fi avut ca obiect și declarația mea, ar fi fost relevat adevărul în cauză în fața opiniei publice, influențată în mod vădit de prezentarea unilaterală. Sunt convinsă că adevărul va ieși la iveală.

Aceasta este ultima comunicare publică pe care o facem în cauză, atât eu, cât și domnul avocat Vlad Hosu, până în momentul în care dosarul va fi soluționat. Le mulțumesc celor ce au încredere în mine și regret că, într-o cauză în care sunt victimă, trebuie să fiu supusă oprobriului public. Paradoxal pentru o victimă, sunt nevoită să afirm cu tărie că sunt nevinovată', a transmis Laurette, pe pagina sa de Facebook.

Laurette, detalii despre bărbatul care a bătut-o

Se pare că vedeta îl știa de ceva timp pe bărbatul care a bătut-o, însă nu și-a imaginat niciodată că va ajunge într-o astfel de situație. „Eu îl cunoșteam de mai mult timp, el a insistat  la mine în mai multe rânduri, 6-7 luni. M-am întâlnit cu el cu o seară înainte și părea un domn destul de ok. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu viața și mulțumesc Poliției că a venit într-un timp foarte prompt și efectiv am scăpat cu viața și pot să vorbesc cu dumneavoastră acum.', a declarat Laurette.

Laurette susține că a înregistrat totul, pentru că și-a dat seama la un moment dat că ceva nu este în regulă. 'Eu am și înregistrarea pentru că eu am avut un feeling și când m-am întâlnit cu el în seară precedentă am înregistrat toată discuția dintre mine și el timp de 1:20 cât am stat de vorba. Și o să pun la dosar toată înregistrarea în care se vede clar că eu am refuzat categoric cadouri din partea lui.', a mai spus Laurette pentru sursa citată.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton