Ce a spus Musty de la Survivor despre Mellina, după ce a ajuns în țară: „Este o poveste de dragoste, o iubesc...”

 Mirea Roxana
.

Musty a ajuns în țară după ce a fost eliminat de la Survivor România. Drumul în competiție a luat sfârșit pentru fratele lui Kamara după ce acesta a ajuns la votul publicului, fiind nominalizat de către Albert Oprea. Întors pe meleaguri românești, Musty a vorbit despre starea sa de spirit și nu numai.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Musty a revenit în țară după eliminarea lui de la Survivor România. Războinicul a vorbit despre viața sa de dinainte de Survivor România, dar și despre starea lui de spirit actuală. Acesta a mărturit că s-a întorsc un mare chef de muncă.

m1-4m1-4

Aveam o viață destul de bună, proiecte pregătite ca să le scot, pentru că am o casă de producție și niște artiști mișto. Nu eram foarte sigur să mă bag în chestia asta (Survivor România). M-a trimis nebunul ăsta de fratele meu în jocul ăsta și m-am dus cu capul liniștit și pregătit de aventură. La o aventură sportivă, o aventură de viață. Așa că m-am dus cu capul liniștit și m-am întors cu capul mult mai liniștit și cu mare chef de muncă, de muzica mea…Nu mai știam ce să fac. E prima dată în viața mea când rămân două luni și ceva fără muzică. M-am întors cu mare chef, mai bine, mai ok pentru ce avem nevoie în viață toți să mergem înainte. Așa că, m-am întors super bine', a mărturisit Musty, imediat după ce a ajuns în țară de la Survivor, potrivit WOWbiz.

Citește și: Musty a fost eliminat de la Survivor:”Plec cu capul sus. Mi-e dor de copiii mei”

Citește și: Ce spune iubita lui Musty de la Survivor despre Mellina. Gabriela:”Nu o să mă retrag din relație”

Citește și: Romina din echipa Războinicilor a fost eliminată de la Survivor România:'Așa a decis Andrei'

Citește și: Gina Pistol a ajuns acasă cu fetița. Smiley, declarații emoționante despre prima noapte în trei:'Este minunată'

Musty de la Survivor, despre Mellina

Au apărut tot felul de zvonuri referitoare la o posibilă relație între Musty și Mellina de la Survivor. Telespectatorii au observat o anumită chimie între ei pentru că cei doi deveniseră tot mai apropiați pe durata parcursului lor în competiția Survivor.

Acum, Musty s-a întors în țară și a putut să lămurească lucrurile. Fratele lui Kamara a declarat că o iubește pe Mellina, dar doar ca pe o soră.

Este o poveste de dragoste, o iubesc din tot sufletul meu. Mamă, cât o iubesc! Dar ca pe o soră. Mellina pentru mine este o soră în plus. Nu știu de unde a scos lumea că e o dragoste, dar nu a fost așa. Ea s-a simțit foarte protejată de mine, mai ales în partea de mâncare, să învețe multe lucruri de la mine. Ea s-a apropiat foarte tare de mine după aproape o lună. La început nu prea mă înțelegeam cu ea. Ea se știe cu fratele meu de 17 ani. Mellina a simțit un sprijin din partea mea și eu chiar eram acolo pentru toți, care aveau nevoie de mine. Eu am fost mereu acolo pentru ea. O s-o vreau în viața mea mereu, dar eu o simt ca pe o soră. Mie nu mi-a greșit cu nimic. Eu chiar o iubesc foarte mult, și pe Maria o iubesc..dar trebuie să ne echilibrăm', a declarat Musty de la Survivor România, imediat cum a ajuns în țară.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton