Ce sacrificii a făcut Ionela Prodan pentru fiica ei, Anamaria Prodan: "Ne-am regăsit când abia împlinisem 18 ani"

 Dumitrache Laura
.

Ionela Prodan ar fi împlinit astăzi 75 de ani. Interpreta de muzică populară s-a stins din viață în 2018, după ce s-a luptat cu o boală necruțătoare. După moartea mamei sale, Anamaria Prodan a lansat o carte despre viața mamei sale-Cântecul vieții mele.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ionela Prodan a fost una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cântărețe de muzică populară din România. De-a lungul anilor a reușit să cucerească inimile românilor cu talentul său artistic. Melodiile sale au rămas moștenire tuturor celor care au admirat-o și apreciat-o până în ultima sa clipă de viață. Anamaria Prodan și-a divinizat mama, iar în memoria acesteia a lansat o carte despre viața sa.

ionela prodan si fiicele saleionela prodan si fiicele sale

Ionela Prodan a muncit foarte mult pentru a-și ajuta cele două fete, iar Anamaria Prodan a povestit că își vedea mama rar în copilărie. Vedeta a menționat că cea care i-a dat viață a făcut numeroase sacrificii pentru ea și sora ei. În cartea despre viața artistei, impresara a povestit cum regretata artistă cânta pe ascuns, în copilărie. Anamaria Prodan a organizat un parastas la cimitirul Bellu, unde este înmormântată Ionela Prodan.

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj emoționant în memoria mamei sale!Ionela Prodan ar fi împlinit 74 de ani: „Icoana mea'

Citește și: Ce avere a moștenit Anamaria Prodan de la mama ei.Ionela Prodan a fost darnică și cu nepoții

Citește și: Elena Merișoreanu, moment emoționant la parastasul Ionelei Prodan, în cimitirul Bellu:”Am compus un cântec special”. Artista ar fi împlinit 75 de ani

Citește și: Saveta Bogdan și-a făcut testamentul. Cine va moșteni averea artistei:”Nu se aștepta. Am pus clauze”

Ionela Prodan ar fi împlinit 75 de ani

Ionela Prodan a fost una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară din România. Moartea artistei a șocat întreaga țară, iar fiicele sale au fost devastate. Anamaria Prodan, fiica cea mare a artistei a scris o carte despre viața mamei sale-Cântecul vieții mele. Astăzi, Ionela Prodan ar fi împlinit 75 de ani, iar cu această ocazie, impresara a organizat un parastas fastuos la cimitirul Bellu.

Ionela Prodan s-a stins din viață pe 16 aprilie 2018, după ce s-a luptat cu o boală cumplită. Încă de mică și-a dorit să devină cântăreață și a reușit să-și îndeplinească visul. Cu toate astea, în copilărie, mama sa o bătea pentru că mergea să cânte pe ascuns la petreceri. „Când își găsea timp se ducea la vreo nuntă, bal sau cântare, în zonă. Deretica repede curtea și fugea cu grijă să nu fie observată de vecini luând urmele căruțelor de lăutari (…) Se urca alături de lăutari pe scenă sau căuta pe lângă ei, până când, într-o zi, Maria veni mai repede de la colectivă. Degeaba s-a întors ea pe furiș acasă și s-a strecurat în curte, degeaba i-a arătat mamei că-și făcuse treaba. A mâncat o mamă de bătaie de i-au mers fulgii', povesteste Anamaria Prodan in cartea dedicata in memoria mamei sale.

Anamaria Prodan: „M-am simțit de departe cel mai norocos om din lume”

Ionela Prodan a devenit artistă, dar o asemenea carieră nu vine fără sacrificii. Regretata cântăreață a făcut numeroase sacrificii pentru copiii ei. Anamaria Prodan a povestit că în copilărie o vedea rar pe mama ei, din cauza programului încărcat pe care îl avea.

Anamaria și sora ei nu au dus lipsă de nimic, dar prezența mamei lor a lipsit, iar acest lucru le-a marcat pe cele două. După ce impresara a împlinit 18 ani, regăsirea lor a fost una de neuitat pentru Anamaria. 'Când ne-am regăsit, după moartea tatălui meu, pe vremea când abia împlinisem 18 ani, am considerat că nu puteam primi de la viață un cadou mai frumos. În secunda în care mi-a zâmbit pentru prima dată, după mult timp, m-am simțit de departe cel mai norocos om din lume',a mai povestit Anamaria.

Anamaria Prodan, parastas spectaculos pentru mama sa, Ionela Prodan

Ionela Prodan ar fi împlinit astăzi 75 de ani, iar Anamaria Prodan nu a putut să treacă peste această zi importantă fără să organizeze un eveniment de neuitat. Impresara a pregătit un parastas spectaculos pentru cea care i-a dat viață. Vedeta își dorește ca mama ei să aibă parte de un parastas pe măsură, așa că a invitat mai mulți artiști faimoși la parastasul mamei sale.

În fiecare an, la ziua de naștere a Ionelei Prodan participau numeroși artiști. Astfel, Anamaria a vrut să-i organizeze un parastas de pomină mamei sale. 'Am vorbit cu doamna Elena Merișoreanu și mi-a spus că i-a chemat pe Corina Gheorghe, Ștefania Rareș, Constantin Măgureanu, Ionuț Sidău, Petrică Pană, Valeriu Arnăutu, Mărioara Man, Mărioara Lincan, Ruxandra Pitulice, Marin Cornea, Ilie Roșu și alții. Toți au confirmat că vor veni, iar Maria Cârneci așteptăm să confirme.Va fi și cor, vom instala și o stație de sonorizare, tragem curent, am primit și aprobările necesare. Vor cânta toți câte o piesă, două în memoria Ionelei Prodan.„, a declarat Gabriela Lucutar, cea care se ocupă de organizarea parastasului.

Sursa foto: Arhiva VIVA

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton