Codin Maticiuc dezvăluie ce reprezintă tatuajele sale și de ce le-a făcut abia la 39 de ani: ”Am tatuaje despre religie, alcool, scrieri personale” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Codin Maticiuc are o mulțime de tatuaje pe corp și dezvăluie ce simbolizează acestea. Afaceristul a ajuns la concluzia că este bine să îți pictezi corpul după 30 de ani. Până atunci, acesta nu sfătuiește pe nimeni să își facă tatuaje, pentru ca apoi să nu aibă regrete. Milionarul și-a făcut tatuaje pe corp abia la vârsta de 39 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Codin Maticiuc, în vârstă de 42 de ani, și-a pictat corpul după 39 de ani. Omul de afaceri, care acum joacă în serialul 'Clanul' de la Pro TV, a explicat de ce nu și-a făcut mai devreme tatuajele. Bărbatul este tatăl a două fetițe minunate, Smaranda și Ilinca, dar îl iubește la fel de mult și pe fiul iubitei sale dintr-o relație anterioară.

codin-in-clanulcodin-in-clanul

Citește și: Ana Pandeli, iubita lui Codin Maticiuc, a născut. Ce nume au ales pentru fetiță:”Cea mai importantă persoană din viața ta”

Citește și: Când naște iubita lui Codin Maticiuc. Ana Pandeli nu renunță la sport în perioada sarcinii:„Mă simt minunat'

Citește și: Ce obiect poartă văduva lui Victor Socaciu permanent, de când artistul a murit:„Peste dor nu se poate trece'. Cum arată ultima lor fotografie împreună

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Andreea Berecleanu după ce și-a dat demisia de la Antena 1 și s-a mutat la Prima TV:„Am primit multe mesaje din partea…' / EXCLUSIV

Codin Maticiuc a devenit tată, pentru prima dată, acum trei ani, iar de atunci, viața lui s-a schimbat complet. Mai mult, de când a cunoscut-o pe iubita lui, Ana Pandeli, mama fiicei sale Smaranda, milionarul s-a făcut băiat de casă. Fostul 'Crai de Dorobanți' are acum două fetițe, de care este foarte mândru. Într-un interviu pentru viva.ro, acesta a vorbit despre tatuajele pe care le are pe corp.

Codin Maticiuc și-a tatuat coprul la 39 de ani

Milionarul susține că nu ar recomanda nimănui să își facă tatuaje decât după 30 de ani. El a optat pentru acest lucru la vârsta de 39 de ani.

'Tatuajele mi le-am făcut atunci când am împlinit vârsta de 39 de ani, pe toate. Pentru că am considerat că aceasta este vârsta la care poți să îți faci tatuaje. Până atunci nu aș recomanda cuiva, să își facă, dacă nu are minim vârsta de 30 de ani, pentru că s-ar putea să și le facă și să regrete și să nu știe. Mi-am făcut tot felul de simboluri și de scrisuri ale mele', a declarat Codin Maticiuc, pentru viva.ro.

Ce reprezintă tatuajele lui Codin Maticiuc

Codin Maticiuc a explicat ce reprezintă tatuajele pe care le are de trei ani de zile. Pe brațul stâng este înfățișat binele, iar pe brațul drept răul. Însă afaceristul susține că noi, de fapt, nu prea știm neapărat care este binele, și nici răul.

'Pe brațul stâng reprezintă binele într-o formă sau alta, de la soare la religie, și așa mai departe… Și care reprezintă o formă de rău pe brațul drept, iar mesajul este că de fapt tu nu știi care este neapărat binele și care este răul. Că și soarele este bun, e dătător de viață, dar în exces el este negativ.

Religia, este extraordinară, eu sunt un om religios, dar atâtea războaie s-au dus în numele crucii și în numele religiei că au fost cazuri, când ea a fost un element negativ în viața oamenilor. Așa și invers, alcoolul, care e reprezentat pe mâna dreaptă este în general un element negativ, dar consumat cu moderație poate să îți aducă niște clipe frumoase. E și sănătos vinul dacă vrei un pahar de vin…', mai spune Codin Maticiuc.

A devenit iar tată de fetiță

Codin Maticiuc a devenit tată pentru a doua oară în urmă cu doar câteva zile. Afaceristul a anunțat chiar el că a devenit părinte pe conturile sociale. El a publicat pe contul lui de Instagram o fotografie chiar din sala de nașteri, alături de un mesaj scurt. Actorul a dezvăluit și cum se numește cea de-a doua fetiță a lui…Se pare că afaceristul și Ana Pandeli, iubita lui, au ales un nume clasic tradițional, Ilinca.

„Stați liniștiți: a venit ILINCA. O să facă această lume puțin mai bună și România mai frecventabilă. Simt eu, cu inima mea de tată. #ilinca #10.10', a scris Codin Maticiuc.

Milionarul a spus că se va căsători cu mama fetițelor sale numai dacă îi va cere fetița lui cea mare, Smaranda și îi va spune că își dorește o nuntă ca în povești pentru părinții ei.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton