De ce a hotărât Delia să nu facă un copil: "Este planeta plină de noi!"

 Dumba Gabriela
.

Delia a stârnit controverse în online după ce a postat pe TikTok un clip în care explică de ce a hotărât să nu facă un copil. Așadar, Delia a ținut să le răspundă celor care o întreabă de ce nu face copii și spune că este foarte fericită cu viața ei „fără complicații”. Mesajul Deliei a fost distribuit masiv în online, iar persoanele care au copii au ținut să o pună la colț.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Delia a făcut un clip pe TikTok unde a spus de ce nu își dorește copii, mai ales că de mulți ani aceasta este întrebarea preferată a fanilor săi. În repetate rânduri, Delia a explicat că nu este treaba nimănui de ce un om face sau nu face copii, însă de data aceasta a răbufnit și mesajul transmis de cântăreață a fost considerat dur și jignitor de către unii dintre părinți.

26047012_1536856556409443_8013675433051559263_n26047012_1536856556409443_8013675433051559263_n

De ce nu își dorește Delia copii

Îndrăgită cântăreaţă şi jurată de la iUmor este căsătorită de 10 ani cu Răzvan Munteanu şi tot mai multe persoane se întreabă de ce artista nu a făcut până acum un copil.

Delia spune că „ne-am înmulțit destul de mult, este planeta plină” și nu mai este nevoie să facă și ea copii. Mai mult, cântăreața, care este un fan împătimit al călătoriilor, susține că un copil i-ar complica viața și nu are nevoie de așa ceva.

„De ce nu fac copii? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac copii pentru că toată lumea face și suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți.

Adică ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, este plină planeta de noi și nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău.

Consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm', a zis Delia.

Citește și:Codin Maticiuc, primele declarații după ce a devenit iar tată. Cum se simt iubita și fiica lui:'Emoții mai mari ca prima dată'

Citește și:Ce tarife percep Vlăduța Lupău și Culiță Sterp la evenimentele private.Suma este uriașă

Citește și: Alex Zănoagă și Simina Loica au fost condamnați penal pentru o infracțiune. Cum au scăpat de închisoare cei doi soți care acum divorțează

Delia susține că un copil i-ar complica viața

Nu se poate spune că Deliei nu îi plac copiii, având în vedere imaginile care au apărut de-a lungul timpului cu ea şi copiii surorii sale, Oana. Totuși, cântăreața iubește să fie mătușă, dar nu și mamă. Delia a recunoscut că îi place stilul de viaţă pe care îl are acum şi nu îşi doreşte complicaţii.

„Nu! De ce să fac? Încă unul? Nu, frate, lasă să nu fie. Dar nu stau eu așa bine fără stres? Dar nu stau eu așa bine fără obligații?

Dar nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc acasă când vrea inimioara mea? Dar nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da, deci dacă vrei complicații, fă un copil!', a spus Delia.

În urmă cu câțiva ani, Oana, sora Deliei Matache, a dezvăluit motivul pentru care cântăreața nu face un copil deocamdată.

„Deliei îi convine situația de a fi mătușă mai mult decât de a fi ea mamă. Ar fi mai complicat. Așa vine în vizită, îi vede, e topita dupa ei’, a declarat Oana Matache atunci.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton