Cum arată Sonia, fiica actriței Anca Sigartău. A devenit mamă la 25 de ani

 Dumitrache Laura
.

Cum arată Sonia, fiica actriței Anca Sigartău. Îndrăgita actriță are trei copii, dar fiica sa îi seamănă leit. Sonia Abaab a împlinit 31 de ani, iar cu această ocazie, Anca Sigartău i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Sonia este primul copil al actriței, iar la vârsta de 25 de ani a adus-o pe Anastasia Maria.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum arată Sonia, fiica actriței Anca Sigartău. Actrița nu a avut o viață ușoară, dar a fost puternică pentru cei trei copii ai săi. Anca Sigartău are trei copii minunați, pe Sonia, Teodor Sofian și Iosif Ioan. Astăzi, fiica actriței împlinește 31 de ani, iar vedeta i-a transmis un messj emoționant.

Anca sigartau si fiica eiAnca sigartau si fiica ei

Anca Sigartău a devenit mamă pentru prima oară în 1990, când a adus-o pe lume pe Sonia. Fiica actriței s-a născut prematur, iar acum, după 31 de ani, vedeta își aduce aminte cu lux de amănute cum a decurs acea perioadă pentru ea. La rândul ei, Sonia a devenit mamă în 2016.

Citește și: Marian Râlea, detalii inedite despre prietenia dintre el și Anca Sigartău:„Ne ştim foarte bine. Am avut marea şansă să…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum a scăpat Anca Sigartău de cancer. Povestea depășește orice scenariu de film:'Vă spun, dar nu o să credeți'

Citește și: Răzvan Botezatu a avut o copilărie marcată de traume și un tată alcoolic:„Uși sparte, țipete, bătăi. Mi-a rupt mâna'

Citește și: Angela Gheorghiu, noi critici dure la adresa României:„Nu realizam că trăiam într-o țară dură, comunistă. Nu s-a schimbat nimic'

Cum arată Sonia, fiica actriței Anca Sigartău

Anca Sigartău este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Vedeta a trecut printr-o dramă în urmă cu câțiva ani și printr-o căsnicie eșuată. Cu toate astea, vedeta a rămas puternică pentru cei trei copii ai săi. Actrița a fost căsătorită cu afaceristul tunisian, Tito Abaab. După ce au divorțat, Anca și-a crescut copiii singură și s-a bucurat de toate reușitele lor. Fiica ei, Sonia, a împlinit ieri 31 de ani, iar cu această ocazie actrița i-a transmis un mesaj emoționant pe Facebook.

Sonia mea…12 octombrie 1990, la ora 18 întrebăm doctorul (Niculescu, de la Spitalul Giulești): <> ,,Da, e sănătoasă, dar e la incubator, e prematură”. Știu că două săptămâni , până am ieșit din spital, am plâns încontinuu…

Când am ieșit eram îngrozită cum o să mă descurc? Dacă nu reușesc? Era mult prea mică.  Atunci doctorul mi-a pus-o în brațe și mi-a spus: <>.

Și așa a fost și așa a rămas Sonia mea, o mânuțā de om care nu se lasā. Și când nu mai poate, se ridică și trage mai departe, pare fragilă dar e o adevărată stâncā. Mi-ar fi plăcut să fi avut o viață mai ușoară, dar Doamne-Doamne are mijloace pedagogice foarte diferite cu fiecare în parte… trebuie răbdarea lui Iov și înțelepciunea lui Solomon (ah…de le-aș fi avut și eu…)Nu știu ce îi va rezervă viitorul dar știu cu siguranță că dincolo de pământ și Cer o iubesc și cred că cel mai frumos cadou e dragostea. Să fii iubita, fetița mea! La mulți ani!”, i-a transmis actrița fiicei sale.

Sonia Abaab are o fetiță de 6 ani

Sonia Abaab seamănă izbitor de mine cu mama sa. În 2014, Sonia a devenit mireasă, iar după doi ani a rămas însărcinată. A adus-o pe lume pe Anastasia Maria, mezina familiei.

Fiica actriței a devenit mamă la 25 de ani, iar acest rol i se potrivește de minune. Anca Sigartău o adoră pe nepoata ei, iar timpul liber și-l petrece alături de micuță. Pe rețelele de socializare, Sonia postează numeroase poze alături de fiica ei, de la diferite activități.

Anca Sigartău a participat la Asia Express alături de fiul ei , Teodor Sofian

Anca Sigartău a participat la Asia Express, sezonul 2, alături de fiul ei, Teodor Sofian. Tânărul și mama lui au o relație apropiată, el fiinf tot timpul apropiat de aceasta și a susținut-o. Anca Sigartău este extrem de mândră de copiii ei.

'Dacă Dumnezeu mi-a dat copii înseamnă că am avut multe lecţii de învăţat. Când eram însărcinată cu Sonia, am intrat la Bulandra. Apoi, când eram însărcinată cu Teodor, l-am jucat pe Puc  în «Visul unei nopţi de vară» până în luna a opta. Iar cu Iosif am jucat în «Trei surori»', a mărturisit Anca într-un interviu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton