Ce relație există între Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu după 11 ani de căsnicie: "Da, ne mai dorim copii"

 Oana Pantazi
.

S-au împlinit 11 ani de când Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează un cuplu cu acte, iar relația lor de iubire pare a fi la fel de intensă. Iată care este secretul unei căsnicii trainice, cum gestionează vedeta momentele dificile din cuplu, dar și ce decizie a luat cu privire la al doilea copil!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Sunt 11 ani de când Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează o familie superbă. În luna aprilie 2011, la doar o lună după ce a divorţat de soţia sa Mihaela, Mădălin a dus-o pe Cristina în fața ofițerului Stării Civile. Deși poate la început nu mulți au fost cei care le-au dat șanse de reușită, cei doi formează azi un cuplu extrem de trainic, iar dragostea le-a fost încununată odată cu venirea pe lume a fiicei lor, micuța Petra. Iată ce dezvăluiri face Cristina Șișcanu!

Madalin-Ionescu-si-Cristina-Siscanu-1Madalin-Ionescu-si-Cristina-Siscanu-1

Cum se înțeleg Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu după 11 ani de căsnicie

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz, de-a lungul timpului reușind să traverseze împreună momentele dificile din relație. Vedeta recunoaște că și între ei au mai fost discuții, dar faptul că sunt pe aceeași lungime de undă i-a ajutat să păstreze echilibrul în relația de cuplu.

Citește și: Cristina Șișcanu, dezvăluiri despre mama lui Filip, fiul lui Mădălin Ionescu: „Nu, deloc”

Citește și: Cine i-a surprins pe Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, în timp ce făceau amor: „A intrat peste noi”

Citește și: Cristina Șișcanu, mesaj emoționant pentru fiul lui Mădălin Ionescu, de ziua lui de naștere: „Lacrimile îmi curg șiroaie’

Citește și: Mădălin Ionescu, detalii intime din relația cu Cristina Șișcanu: „Măcar două zile pe săptămână…'

„Nu știu dacă există certuri. Certuri mi se pare prea mult, da, nu vreau să pară cumva că vreau să dau un răspuns care să pară așa, frumos. Nu prea au existat certuri. Discuții, divergențe, diferențe de opinie pe lucruri așa, nu esențiale. Pentru că asupra lucrurilor esențiale avem viziuni comune. Că dacă nu aveam, nu puteam să rezistăm împreună! Că asta este important. Asta face parte din rețeta unei relații fericite. Din punctul meu de vedere, o relație de durată sau o relație pentru totdeauna trebuie să pornească dintr-o chimie puternică între cei doi,

Și pe lângă asta, trebuie neapărat ca cei doi să aibă viziuni comune asupra vieții. Și asta e foarte important. Ca discuții care mai apar, de exemplu, eu mă supăr pe Mădălin atunci când vine cu prostioare acasă. Adică tot felul de dulciuri, prăjiturele, ciocolățele… El cumpără să pună în sertar ca să fie. Și pe mine mă enervează lucrul ăsta. Pentru că eu, mai ales în perioada în care sunt la dietă, vă dați seama că nu îmi convine. Nu îmi convine, pentru că mie îmi plac dulciurile. Am această adicție pentru dulciuri. Și mă țin cât pot de mult departe de ele.

Întrucât am și biroul acasă acum amenajat, îmi petrec și activitatea profesională acasă. Petrec foarte mult timp acasă și atunci nu vreau să am dulciuri în casă. Sau alte alimente care nu fac bine nici sănătății, nici siluetei. Și atunci mă supăr pe el pentru că nu ține cont de faptul că îl rog să nu facă asta. Dar el tot timpul zice, chiar și atunci când mă mai îngraș, că este ok.

Că tu ai formele frumoase și, chiar dacă te îngrași, oricum ești frumoasă'. Dacă m-aș lua după Mădălin, cred că m-aș îngrășa nu știu câte kilograme. Pentru că din partea lui nu simt nicio presiune că ar trebui să slăbesc. Nici atunci când eu știu clar că am pus niște kilograme și trebuie să le dau jos. Și atunci mai avem discuții. Pentru că dacă avem dulciuri în casă, tentațiile sunt mai mari. Se pare că, de ceva timp, a înțeles lucrul ăsta. Și dacă își mai ia el, și le ține prin mașină”, a dezvăluit Cristina Șișcanu pentru ciao.ro.

Ce spune Cristina Șișcanu despre un al doilea copil

Nici după mai bine de un deceniu de relație, între Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu nu a dispărut pasiunea… Chiar dacă între timp familia lor s-a mărit. Fiica lor, Petra, a împlinit deja 5 ani și este mândria părinților ei. De altfel, Cristina a mărturisit că ea și Mădălin și-ar mai dori copii și chiar s-a gândit la asta.

„Da, ne mai dorim copii. Probabil că, dacă nu ar fi fost pandemia, e posibil să fi avut deja încă unul. Doar că, cumva, m-a pus pe gânduri toată situația asta din ultimii doi ani și am avut așa o reținere. Nu stiu, vedem de acum încolo. Dar așa, da, ne-am dori. Ne place să avem familia mare. E superb când ne adunăm cu toții, e sentimentul acela de împlinire maximă. Un copil este o bucurie, chiar dacă este și o responsabilitate imensă. Dar bucuria pe care ți-o aduce un copil, mai ales într-un cuplu în care iubirea e puternică, ți-aduce pur și simplu împlinire maximă„, a mai declarat Cristina Șișcanu pentru sursa citată.

Întrebată dacă s-ar mărita tot cu Mădălin dacă ar fi să se mai căsătorească o dată. Cristina a dat un răspuns deloc surprinzător.

„Dacă ar fi să mă mai căsătoresc încă o dată, dacă aș face-o cu același bărbat? Noi suntem căsătoriți, nu cred că e cazul. Ne-am mai reînnoit jurămintele. Nu există, nu știu cum să explic, să nu pară ceva foarte mieros, nu vreau să știrbesc deloc din profunzimea a ceea ce urmează să spun. Eu și Mădălin trăim o poveste extrem de profundă. Și din momentul în care am început să fim împreună este o poveste aparte. Adică este viața noastră practic… Așa ne-a fost dat să ne întâlnim și efectiv nu am făcut absolut nimic”, a mai dezvăluit ea pentru ciao.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton