Horoscop 16 mai 2022. Zodiile afectate de eclipsa de lună

 Oana Pantazi
.

Horoscop 16 mai 2022. În noaptea de 15 spre 16 mai va avea loc prima eclipsă totală de lună a acestui an, iar Luna plină va intra în Scorpion. Iată cum vor fi influențați nativii horoscopului de acest fenomen astrologic, dat fiind că vor împrumuta, o perioadă, trăsături caracteristice Scorpionului!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 16 mai 2022. Berbec

Vei începe săptămâna cu dreptul, iar Luna plină din Scorpion te va ajuta să îți exprimi cu mai multă claritate sentimentele și dorințele. Apar schimbări de bun augur în viața profesională, dar și în cea sentimentală, unde comunicarea cu partenerul va fi la cote maxime.

Horoscop 16 mai 2022. Taur

Azi ai o zi destul de complicată la job, cu multe sarcini de rezolvat, însă vei duce totul la bun sfârșit în timp util. Și acasă te așteaptă o mulțime de probleme, însă ajutorul partenerului de viață te va scoate din impas. Vestea bună vine pe plan financiar – în conturi îți va intra o sumă la care nu sperai.

Horoscop 16 mai 2022. Gemeni

Nu ai cea mai bună zi la serviciu azi, însă vei compensa din plin pe plan sentimental. Eclipsa de lună schimbă multe în situația ta amoroasă! Nativii singuri nu vor scăpa de săgeata lui Cupidon, în schimb ce ceilalți vor avea parte de o redresare surprinzătoare a relației de cuplu.

Citește și: Zodiile celor mai capricioase femei

Citește și: Cum reacționează zodiile după ce își înșală partenerul

Citește și: Ce zodii divorțează cel puțin o dată. De ce au ghinion

Citește și: Cele mai reușite cupluri de zodii.Compatibilitate garantată

Horoscop 16 mai. Rac

Vei fi omul zilei azi la job, unde toate sarcinile vor cădea pe capul tău. Asta îți va aduce aprecierea superiorilor și, foarte posibil, o primă consistentă. Viața de familie îți consumă tot timpul liber, însă te vei dedica activităților comune cu mare plăcere. Urmează o seară romantică.

Horoscop 16 mai. Leu

Azi ai tendința de a comunica mai mult ca de obicei, însă ar trebui să ai grijă cui i te confesezi, în special la locul de muncă. Cineva care te invidiază se va folosi de ce-i mărturisești pentru a-ți pune bețe-n roate. În schimb, latura sentimentală e bine aspectată, la fel și cea financiară.

Horoscop 16 mai. Fecioară

Eclipsa de lună te afectează și pe tine într-o oarecare măsură. La nivel relațional, viața ta va fi bulversată azi, când e posibil să fii dezamăgită de cineva apropiat. Asta te va face să renunți la relațiile toxice și să-ți schimbi comportamentul față de cei care nu merită prietenia ta.

Horoscop 16 mai. Balanță

Deși ți-ai dori o schimbare în viața profesională, dorințele tale nu se vor materializa curând. În schimb, bifezi în privința vieții de familie și a relației de cuplu. Vei avea azi o discuție cu partenerul care ar putea schimba lucrurile complet. Unii nativi ar putea lua decizia de a-și mări familia.

Horoscop 16 mai. Scorpion

Luna plină din Scorpion va aduce schimbări și în viața ta, chiar de azi. Vei privi cu mai multă reținere și prudență relațiile cu apropiații, în special pe cele profesionale, și asta te va ajuta să treci cu mai multă siguranță și încredere în tine peste dificultăți. Viața amoroasă cunoaște un reviriment neașteptat.

Horoscop 16 mai. Săgetător

Odată cu luna plină, se schimbă multe și în viața ta. O să ai parte în sfârșit de momentele de relaxare la care visai, iar probelemele profesionale nu te vor mai bântui zi și noapte. Mai mult, apar schimbări de bun augur și în viața sentimentală. Atenție însă la cheltuielile nejustificate!

Horoscop 16 mai. Capricorn

Vei începe ziua cu dreptul, însă energia de care debordezi s-ar putea să-ți dăuneaze. Fără să vrei poate, glumele tale vor supăra pe cineva și s-ar putea să rupi o prietenie veche… Spre seară, vei avea parte de o surpriză neașteptată – cineva important din trecutul tău va reveni în viața ta.

Horoscop 16 mai. Vărsător

Pe tine astrele te favorizează cu predilecție pe plan amoros. Relația ta de cuplu se îmbunătățește, iar dacă încă nu ai pe cineva, chiar azi ar putea apărea o schimbare în viața ta. Nu e exclus ca surpriza să vină din cercul tău de prieteni, să fie vorba despre cineva de care te leagă o frumoasă amiciție.

Horoscop 16 mai. Pești

Chiar de azi ai putea decide că a venit momentul să-ți schimbi modul de viață – începând cu modul de comunicare și încheind cu schimbarea obiceiurilor nocive. Îți vei schimba dieta, look-ul, garderoba și, de ce nu?, chiar partenerul de viață, dacă relația ta de cuplu e una nesatisfăcătoare.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton