Nicole Cherry se pregătește de cununia cu Florin și botezul Anastasiei: „Sunt stresată un pic, recunosc”

 Borcilă Andreea
.

Nicole Cherry se pregătește de cununia cu Florin și botezul Anastasiei. Acum câteva luni, artista a devenit mamă pentru prima oară. Luna mai din acest an vine cu multă treabă, mai ales că celebra cântăreață va avea un dublu eveniment și anume, botezul fetiței sale, Anastasia, și cununia civilă cu iubitul ei, Florin. Vedeta se află în pline pregătiri pentru cele mai importante etape din viața ei și, curând, le-a transmis fanilor că este destul de emoționată. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Nicole Cherry a devenit mamă, pentru prima oară, pe 27 noiembrie 2021, cu câteva zile înainte să împlinească vârsta de 23 de ani. Acum, vedeta și-a anunțat fanii pe pagina de Instagram că este în toi cu pregătirile pentru botezul fiicei sale și a iubitului ei, Florin. Cântăreața trece acum printr-un amalgam de stări firești, pentru că va avea parte de cele mai frumoase amintiri din viața sa. 

nicole-cherry-3nicole-cherry-3

Artista nu este preocupată doar de botezul Anastasiei, iar asta pentru că urmează și cununia civilă. Cu doar o lună înainte de a naște, Nicole Cherry a fost cerută de soție de iubitul ei, Florin. Solista le-a arătat fanilor inelul primit de la logodnicul ei. Sufletul ei pereche nu a impresionat-o doar cu bijuteria superbă, ci și cu un imens buchet de trandafiri albi. 

Citește și: Mamă la doar 22 de ani, Nicole Cherry își mai dorește un copil:”Să fie băiat…”

Citește și: Cum arată fiica lui Nicole Cherry la patru luni.Imagini inedite cu micuța Anastasia

Citește și: De ce se ceartă cel mai des Viviana Sposub și George Burcea:„Mi-ai scos peri albi!'

Citește și: Cum au reacționat Rareș și Bogdan de la Insula Iubirii, după ce și-au văzut iubitele sărutându-se între ele: „O pot numi…' 

Nicole Cherry se pregătește de cununia cu Florin și botezul Anastasiei

Artista se pregătește pentru cele mai importante evenimente din viața ei: cununia civilă cu Florin și botezul Anastasiei. Recent, Nicole Cherry le-a dezvăluit fanilor de pe Instagram că se apropie momentul botezului fiicei sale. Cântăreața le-a spus internauților că este stresată, dar și emoționată pentru marele eveniment și speră ca toate lucrurile să iasă exact așa cum își doresc.

„Nu am mai apucat să vorbesc deloc cu noi, se apropie botezul și sunt stresată un pic, recunosc. Sper să reușim să ținem mai aproape toate lucrurile și oricum vreau să vă arăt tot ce se va întâmpla acolo pentru că o să fie foarte frumos și abia aștept. Am emoții!', a mărturisit Nicole Cherry pe InstaStory.

Tatăl lui Nicole Cherry a făcut declarații despre botez și cununia civilă

Nicole Cherry și Florin urmează să aibă botezul Anastasiei și cununia foarte curând. Tatăl artistei a dezvăluit că totul merge conform planurilor, însă nu s-au hotărât încă pentru cine o să le cânte la eveniment: „totul decurge normal și frumos. Deocamdată, cu muzica încă nu ne-am decis. Mai vedem acum. Aleg între mai mulți artiști, dar acum să vedem cine își va onora prezența dintr ei. Nu va fi o nuntă, va fi o cununie. Toate lucrurile merg în direcția cea bună!', a povestit tatăl artistei pentru Wowbiz.ro.

Cine sunt nașii aleși de Nicole Cherry și Florin

Cuplul și-a ales luna mai pentru organizarea botezului și a cununiei, dezvăluind și cine vor fi nașii.

„Nașii vor fi prietenii noștri de familie, pe care îi cunosc eu de foarte mult timp, de la 14 ani, sunt nașii Anastasiei, iar nașii de cununie vor fi oamenii apropiați sufletului nostru, din partea lui Florin (…) Cumva va avea loc cununia noastră practic, dar pe cea religioasă o vom păstra pentru un eveniment din viitor.

Dar va avea loc cununia, pur și simplu vom spune DA și ne vom axa pe evenimentul Anastasiei, pentru că vrem să fie despre ea, nu despre noi', a declarat Nicole Cherry, acum ceva timp, pentru sursa citată.

Sursă foto: arhivă, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton