Ce planuri are Adrian Popița după MasterChef: "Aveam ideea aceasta..."

 Raiciu Adriana
.

Ce planuri are Adrian Popița după MasterChef. Adrian Popița de la MasterChef a decis să le arate tuturor că, pe lângă faptul că este campion național la salsa, este și un bun bucătar. Astfel, concurentul a ajuns în Top10 MasterChef și speră să ajungă marea finală. Totuși, dacă acest lucru nu se întâmplă, are deja făcute planuri pentru viitor. Iată în ce afacere vrea să investească!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ce planuri are Adrian Popița după MasterChef. Este campion național la salsa, însă a decis să își arate talentul său și în bucătărie. Astfel, Adrian Popița a decis să participe la MasterChef și a ajuns chiar în Top10. Concurentul speră să ajungă în marea finală și chiar să câștige premiul. Totuși, dacă acest lucru nu o să se întâmple, dansatorul are deja planuri pentru viitor.

adrian-popitaadrian-popita

Ce planuri are Adrian Popița după MasterChef. Ei bine, în cadrul unui interviu, Adrian Popița de la MasterChef a vorbit deschis despre planurile sale de viitor, dar și despre cum i s-a schimbat viața de când a acceptat să participe la emisiunea culinară. Iată declarațiile făcute de concurent!

Citește și: Chef Foa, scos din sărite de gestul unei concurente, la MasterChef:'Eu nu am făcut așa ceva în viața mea!'

Citește și: Oana Ioniță, fosta actriță din „Inimă de țigan’, la MasterChef.Cum arată și cu ce se ocupă, la 38 de ani

Citește și: Cum arăta Brigitte Macron în tinerețe, când l-a cucerit pe președintele Franței

Citește și: Răzvan Simion și Daliana Răducan, vacanță romantică la Monte Carlo.Cum au fost surprinși

Ce planuri are Adrian Popița după MasterChef

Ce planuri are Adrian Popița după MasterChef. Adrian Popița are planuri serioase de viitor. Vrea să își deschidă workshop-uri de gătit pentru începători, combinate cu dans. Se pare că această idee o avea dinainte să participe la emisunea de la Pro TV, însă a avut alte proiecte și nu a putut să o pună în practică.

Totodată, am de gând să fac câteva workshop-uri de gătit pentru începători, combinate cu dans. Pregătim ingredientele, le punem la făcut, iar în timpul în care se gătește mâncarea, învățăm câțiva pași de dans. Mixăm salsa, sosul, cu salsa, dansul.

Aveam ideea aceasta de dinainte de MasterChef, dar m-am luat cu alte proiecte și n-am mai apucat să o pun în practică. Bucătăria înseamnă viață, bucurie și creativitate. Dansul, la fel. Când le ai pe amândouă, n-ai cum să nu trăiești cu poftă de viață„, a spus Adrian Popița, potrivit Ego.ro.

Ce situații neplăcute a întâmpinat la MasterChef

Adrian Popița a mai spus și care a fost cel mai dificil moment pe care l-a avut la MasterChef. S-a întâmplat chiar în ziua în care a fost nevoit să gătească ceva rece și nu era deloc pregătit pentru asta. Într-un final, concurentul a reușit să se mobilizeze și să prepare totul.

Cel mai critic moment a fost în ziua în care mi-a picat să gătesc ceva rece. Parcă aveam amnezie. Țin minte cum colegii mei alergau să își ia tigăi și ustensile, iar eu mergeam ca în plimbare prin bucătărie, pentru că nu știam ce să prepar. În final, am reușit să mă mobilizez și am gătit cannoli de dovlecel cu tartar de somon și avocado și sos de portocală, preparat cu care am urcat la balcon, dar nu înainte de a mi se face rău„, mai spune acesta, potrivit sursei citate anterior.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton