De ce nu vrea Magda Pălimariu să se mute împreună cu soțul ei, în Norvegia: "Decizia de a face naveta este una asumată"

 Dumba Gabriela
.

Magda Pălimariu infirmă zvonurile potrivit cărora și-ar da demisia de la Pro TV pentru a se muta în Norvegia, împreună cu soțul ei. În luna august 2021, Magda Pălimariu și Ionuț Eriksen s-au căsătorit, iar vedeta Pro TV spunea atunci că nu o deranjează să facă naveta între România și Norvegia.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Soțul Magdei Pălimariu are afaceri în țările scandinave și călătorește foarte mult în Norvegia și Danemarca și sub nici o formă nu se poate muta în România. Magda Pălimariu își urmează partenerul, însă nu se mută din România, așa cum s-a speculat la un moment dat.

magda-11magda-11

De ce nu se mută Magda Pălimariu în Norvegia

„Soţul meu este stabilit în Norvegia şi este normal să ne petrecem timpul şi aici, şi acolo. Dar nu mă mut definitiv – aşa cum am tot văzut că s-a scris în ultima perioadă – şi nici nu renunţ la jobul de la PRO TV. Nu se exclud una pe alta, iar decizia de a face naveta este una asumată, care nu ne încurcă absolut deloc, ba din contră', a declarat vedeta pentru Click!.

Magda Pălimariu nu are de gând să se mute definitiv din țară prea curând și a explicat și de ce. Prezentatoarea rubricii Meteo de la PRO TV nu se poate desprinde de familie, prieteni și nici nu își dorește să abandoneze jobul pe care îl are.

„Aşa cum spuneam, familia, prietenii, jobul sunt în România, aşa că nu, nu este în discuţie momentan. Dar cine ştie în ce locuri ne va găsi viaţa peste zece ani?', a spus Magda.

Citește și: Ce relație are Victor Slav cu Sofia, fiica lui și a Biancăi Drăgușanu:’Nu pot să îi refuz nimic’

Citește și: Vladimir Drăghia, abandonat de tată la câteva luni.’El era cam violent’ – VIDEO

Citește și: Prima imagine cu fiica lui Cristiano Ronaldo, după ce fratele ei geamăn a murit la naștere:„Acum este momentul să…

Ce face Magda Pălimariu în Norvegia, când merge la soțul ei

În Norvegia, ea duce o viață liniștită și se bucură de fiecare moment petrecut alături de soțul ei. Cei doi obișnuiesc să meargă în weekend la munte, iar în alte dăți preferă să iasă în oraș.

„Zilele decurg absolut normal. E oarecum mai linişte, deoarece nu locuim în mijlocul oraşului Oslo, ci undeva la 15 minute cu maşina. Mergem aproape în fiecare weekend la munte, cu toate că şi unde locuim este un loc foarte liniştit, cu o apă curgătoare în faţa casei, pe unde mă plimb în fiecare dimineaţă. Uneori, seara, ne place să ieşim în oraş', a povestit Magda Pălimariu despre viața pe care o are în Norvegia.

Programul pe care îl are în România nu s-a schimbat mai deloc.

„Nu s-a schimbat nimic. Îmi petrec timpul cu prietenii, merg să-mi văd familia, în Sibiu – mă încarcă foarte mult timpul petrecut acolo şi sunt prezentă la muncă, la jurnalul principal. Când e nevoie să merg dimineaţa e un pic mai complicat, că mă trezesc foarte devreme', a mai declarat prezentatoarea Meteo de la PRO TV.

Cum s-au cunoscut Magda Pălimariu și soțul ei

Acum câteva luni, Magda ne povestea cum l-a cunoscut pe Ionuț, bărbatul care îi este soț acum.

„Ne-am cunoscut prin intermediul unor cunoștințe comune și totul a venit de la sine. Nu a fost nimic special. Evident, pentru noi a fost, dar nu a fost nimic diferit față de ce trăiesc alte cupluri.

Am vorbit mult, ne-am dat seama că avem interese, valori și gânduri comune, ne-am îndrăgostit, am devenit sprijin unul pentru altul, ne-am dat seama că viitorul nostru este împreună și… asta a fost’, a declarat Magda Pălimariu pentru VIVA!.





 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton