Drama neștiută a Claudiei Pătrășcanu: "Îmi aduc aminte perfect tragedia". Avea doar 15 ani...

 Dumba Gabriela
.

Când avea doar 15 ani, Claudia Pătrășcanu a trecut printr-o tragedie sfâșietoare, pe care și-o amintește perfect și astăzi. Tatăl cântăreței a murit atunci și Claudia Pătrășcanu spune că i-a fost extrem de greu să crească fără el, mai cu seamă că era foarte implicat în educația ei și un bărbat care-și iubea enorm familia.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu a rămas orfană de tată când avea doar 15 ani. Deși au trecut aproape 30 de ani de atunci, cântăreața își amintește perfect tragedia și momentele grele care au urmat după moartea tatălui ei.

badalau-claudia-patrascanubadalau-claudia-patrascanu

Claudia Pătrășcanu și-a pierdut tatăl când avea 15 ani

„L-am pierdut pe tatăl meu la vârsta de 15 ani. Îmi aduc aminte perfect tragedia. Mi-a fost greu făra tata. Uneori, încă îi simt lipsa și o s-o simt pâna nu o să mai fiu pe pământ.

Familia mea a fost foarte unită și părinții mei s-au iubit extraordinar de tare. Îmi aduc aminte cum tata o îmbrățișa pe mama, cum o pupa când venea de la serviciu, pe noi la fel.

Era foarte implicat în educația și creșterea noastră. Tătăl meu avea trei job-uri. Tatăl meu cânta la acordeon, dar și cu vocea. După ce a decedat el, eu am început să-mi dezvolt calitățile vocale„, a declarat Claudia Pătrășcanu în exclusivitate la Antena Stars.

Citește și: Ce a discutat Dan Negru cu Dan Voiculescu, înainte să plece la Kanal D:'I-am spus că nu o să…'

Citește și: Primele imagini cu Adrian, mezinul cuplului Adela Popescu – Radu Vâlcan:„Noi suntem filmul Singur Acasă, toate părțile, în același timp’/ EXCLUSIV

Citește și: Cât de gelos este Emmanuel Macron în relația cu soția lui:'Se teme că cineva ar putea să i-o fure…'

Claudia Pătrășcanu a suferit enorm după moartea tatălui

Cântăreața și-a pierdut tatăl la o vârstă fragedă și susține că își aduce aminte de toate momentele frumoase din copilăria ei, mai ales că tatăl ei era protectiv, dar și iubitor.

Mama a rămas singură la vârsta de 32 de ani, era foarte tânără. Mama nu a așteptat nimic financiar din partea mea, ci să fiu echilibrată și educată.

Mama ne-a crescut cu credință, iar atunci când ai credință în suflet, nu ai cum să-l judeci pe Dumnezeu că ți-a luat ceva ce tot Dumnezeu ți-a dat. Am suferit, mi-a lipsit tata, mi-a fost dor de el foarte tare. Mi-am dorit băieți și știu că ar fi fost un bunic extraordinar”, a mai spus Claudia.

Claudia Pătrășcanu păstrează vie amintirea tatălui ei

Cludia Pătrășcanu a mărturisit că păstrează vie amintirea tatălui ei și le povestește copiilor săi, Nicolas și Gabriel, despre toate momentele frumoase din familia ei.

Cântăreața susține că merge destul de des la mormântul părintelui său și îi aprinde de fiecare dată o lumânare alături de micuții ei.

Cântăreața susține că și-a început cariera muzicală după ce tatăl său s-a stins din viață.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton