Ce operații estetice și-a făcut Maria Constantin. Arată diferit acum

 Raiciu Adriana
.

Maria Constantin este de nerecunoscut. Vedeta a decis să treacă de mai multe ori prin cabinetul medicului estetician, pentru a-și face mai multe intervenții. Fanii imediat au observat schimbarea și au avut doar cuvinte frumoase pentru fosta soție a lui Marcel Toader. Iată cum arată acum.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Maria Constantin radiază de când este într-o relație. Și pentru că a vrut ca totul să arate perfect pentru ea, vedeta a decis să treacă și prin cabinetul medicului estetician. A făcut câteva intervenții la nivelul feței, iar fanii au observat imediat schimbarea.

maria-constantinmaria-constantin

Iată ce spune Maria Constantin despre operațiile estetice pe care și le-a făcut și cum se simte la momentul actual.

Citește și: Cum l-a cunoscut Maria Constantin pe iubitul ei, Robert Stoica:„Voiam să aflu cât mai repede…’

Citește și: De ce și-au amânat Maria Constantin și Robert Stoica nunta:'Nu aș putea să…'

Citește și: Cu ce se ocupă logodnicul Iuliei Albu.De dragul ei, Mike s-a mutat din Londra în România!

Citește și: Situație neașteptată între Andra și Mihai de la Căsătoriți pe nevăzute:„Mă faci să mă simt ca un prieten. Mă îndepărtezi!

Ce operații estetice și-a făcut Maria Constantin

O perioadă extrem de bună pentru Maria Constantin. Cântăreața trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, Robert Stoica. De asemenea, se pare că totul arată extrem de bine și pe plan personal.

Fosta parteneră a lui Marcel Toader a decis să-și facă mai multe intervenții la nivelul feței, care au costat aproximat 4000 de lei. Ei bine, mai exact, artista a optat pentru o procedură actuală, stilizarea sprâncenelor și a buzelor. Te ajută să nu mai consumi diferite produse pentru a-ți contura buzele și nu mai durează nici atât de mult să te machiezi.

Da, sunt la modă aceste proceduri și toate femeile cochete apelează la ele. Nu sunt intervenții ieșite din comun, ba din contra, unele sunt foarte uzuale. Mi le-am făcut pentru mine. E normal să arăt bine. Sunt femeie și trebuie să am grijă de mine. Acum nu mai am nevoie de make-up, poate doar fond de ten. Mi-am dorit sprâncene mai conturate, mai dese și o altă formă, iar prietena mea, Elisabeta Vlădescu, mi-a făcut cele mai frumoase sprâncene. Sunt mulțumită și de buze. Urmează să se vadă rezultatul în câteva zile, acum sunt puțin umflată, a spus artista, potrivit Click.

Cântăreața și-a pus silicoane în urmă cu un an

Ei bine, cântăreața și-a pus și silicoane în urmă cu un an. Vedeta nu a vrut să-și facă vreo intervenție de mărire, ci doar a dorit să arate mai bine.

 Eu nu am avut nevoie de sâni mari, ci mi-am dorit doar ridicare. După naştere, corpul trece prin anumite transformări, mai ales dacă alăptezi o perioadă îndelungată sau dacă slăbeşti sau te îngraşi brusc. Mi s-a spus clar că este posibilă această intervenţie doar cu ajutorul implantului. Domnul doctor Pascal Dameh a ales un implant ergonomic. Nu am avut dureri deloc. Poate doar din cauza benzii care se pune peste sâni am avut un disconfort, în rest totul este ok, mă simt foarte bine', a povestit Maria Constantin anul trecut, după intervenție.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton