Gabriela Cristea, probleme de sănătate după ce a căzut în vacanță: „Am fost vânată pe picior, pe degete”

 Miniosu Alexandra
.

Gabriela Cristea se confruntă cu probleme de sănătate după ce a căzut în vacanță. Soția lui Tavi Clonda s-a accidentat destul de grav, motiv pentru care a fost nevoită să stea pe calmante și ia în continuare medicamente aniinflamatorii. Din fericire, l-a avut alături pe soțul său, ce a avut grijă de ea în urma incidentului. Iată cum s-a întâmplat totul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea are probleme de sănătate după ce a căzut în vacanță. Distracția a fost întreruptă pentru familia prezentatoarei TV din cauza unei accidentări destul de grave. Vedeta de la Antena Stars s-a confruntat cu dureri cumplite, după ce s-a lovit la picior. Căzătura i-a provocat multe vânătăi, inclusiv pe picioare, motiv pentru care a fost nevoită să ia mai multe pastile.

gabriela-cristea-cazut-4gabriela-cristea-cazut-4

Pe 9 iuanuarie 2022, Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, anunțau încântați pe rețelele de socializare că pleacă în vacanță. A fost prima dată când au călătorit cu avionul în străinătate de când a început pandemia. Aceștia au fost însoțiți de superbele lor fiice, Victoria și Iris. Din păcate, aceștia au avut parte și de un episod neplăcut, atunci când prezentatoarea TV a căzut.

Citește și: Cum arată, de fapt, Gabriela Cristea în costum de baie.Apariția inedită a vedetei, la Splash! Vedete apă

Citește și: Probleme mari pentru Gabriela Cristea.Ce a pățit din cauza unui credit neplătit, de acum 18 ani

Citește și: Roxana Ciuhulescu, totul despre Survivor! Ce s-a întâmplat înainte să plece:„Soțului meu parcă i-a căzut cerul în cap'/ EXCLUSIV

Citește și: Beatrice Rancea a fost dată în judecată de Opera din București!I se cer despăgubiri uriașe

Gabriela Cristea, probleme de sănătate după ce a căzut în vacanță

Recent, Gabriela Cristea a fost invitată în emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena Stars. Soția lui Tavi Clonda a povestit cum a fost în vacanță, relatând, pe larg, momentul în care a căzut și s-a accidentat la picior. Conform spuselor ei, totul s-a petrecut în mall, în timpul unei sesiuni de shopping cu frumoasa ei familie.

Într-o zi, în timp ce se afla în vacanța de peste hotare, Gabriela Cristea s-a îmbrăcat elegant pentru a merge în mall cu familia. Vedeta a ales să poarte atunci o pereche de tocuri înalte, lucru ce s-a dovedit a fi o greșeală. La un moment dat, pantoful i-a alunecat pe podea, iar prezentatoarea emisiunii „Mireasa, urzeala soacrelor' a căzut.

Scena a fost observată și de alte persoane din mall. Unele dintre ele s-au strâns imediat în jurul Gabrielei Cristea, pentru a se asigura că este bine. Din fericire, ea l-a avut alături și pe soțul ei. Atunci, Tavi Clonda i-a sărit în ajutor, ridicând-o și ducând-o într-un loc mai ferit pentru a afla cum se simte.

Ce diagnostic i-au pus medicii

În urma accidentării din vacanță, Gabriela Cristea urmează un tratament. Timp de câteva zile bune, ea a stat pe calmante și ia și în prezent pastile antiinflamatorii. Vedeta a povestit că piciorul i se umflase foarte tare, ca un „butuc', iar, ulterior, a aflat că a făcut o întindere de ligament. Potrivit declarațiilor sale, aceasta se alesese și cu vânătăi pe picior și degete.

„Am căzut foarte nașpa in vacanța. Îmi făcusem un butuc de picior. Nu vreți sa știți cum am căzut. Avea o pereche de pantofi de fiță care aluneca foarte tare ca erau din piele. S-au strâns vreo 10 persoane când am căzut.

Am o întindere de ligament. Am fost vânată pe picior, inclusiv pe degete', a spus Gabriela Cristea la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Gabriela Cristea: „Sunt pe antiinflamatoare'

Deși s-a confruntat cu dureri mari, Gabriela Cristea a ales să nu meargă la medic, la urgențe. În schimb, a sunat un prieten de familie care e medic online. Acesta i-a spus ce tratament să ia, pentru ca lucrurile să nu se agraveze. Vedeta ar trebui să meargă și la fizioterapie, însă, spune ea, nu are suficient timp. În plus, aceasta nu mai poate purta tocuri o perioadă.

„(…) Nu m-am dus la doctor, l-am sunat pe medicul nostru online. Sunt pe antiinflamatoare. In mod normal trebuia sa ma duc la fizioterapie dar cine are timp? Lasă că îmi trece așa cu grijă.', a adăugat soția lui Tavi Clonda.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton