Ce meserie ar fi avut Vlad Gherman dacă nu juca în Pariu cu Viața, filmul care l-a făcut celebru: ”Viața mea ar fi arătat altfel. Probabil eram...”

 Calin Maria Bianca
.

Ce meserie ar fi avut Vlad Gherman dacă nu juca în Pariu cu viața. Ei bine, este o vorbă din vechi strămoși, și anume că destinul ne este scris fiecăruia. Așa consideră și îndrăgitul actor, care dacă nu ar fi intrat în acest domeniu, era cu totul și cu totul departe de tot ceea ce înseamnă lumea teatrului sau a showbiz-ului românesc. Mai sincer ca niciodată, Vlad Gherman a vorbit despre ce pasiuni avea atunci când era mic și spre ce meserie voia să se îndrepte!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ce meserie ar fi avut Vlad Gherman dacă nu juca în Pariu cu viața. Vlad Gherman este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România. A debutat în acest domeniu pornind de la castingul 'Pariu cu viața', iar de aici i s-au deschis numeroase uși. Mai mult decât atât, tot aici s-a cunosut și cu Cristina Ciobănașu, cea care i-a fost iubită mai bine de 7 ani. Ce-i drept, mulți se așteptau la nuntă și copii din partea lor, însă și de data aceasta, destinul a avut lucrurile pregătite într-un alt mod pentru ei.

gherman-1-1gherman-1-1

Vlad Gherman știa de mic faptul că vrea o meserie unde să meargă cu drag. Se orienta către profesii frumoase, iar totodată bănoase și grele. Totuși, norocul i-a bătut la ușă și a mers la castingul pentru 'Pariu cu viața', unde a fost acceptat imediat. Acum, joacă în numeroase seriale românești, fiind iubit de publicul larg și iubit pentru munca pe care o depune.

Citește și: Cum arăta Oana Moșneagu în copilărie. Iubita lui Vlad Gherman a postat o poză de când avea 6 ani

Citește și: Vlad Gherman o cere în căsătorie pe Oana Moșneagu: 'Suntem din ce în ce mai bine și asta ne face să credem că urmează și pasul ăla'

Citește și: Cum își menține Alexandra Dinu silueta. Actrița arată impecabil la 42 de ani: „Sport fac destul de puțin”

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă iubitul Cristinei Ciobănașu: „A înțeles din start în ce se bagă, știa că am avut o relație lungă și „

Ce meserie ar fi avut Vlad Gherman dacă nu juca în Pariu cu viața, filmul care l-a făcut celebru

Vlad Gherman era un medic de succes azi, asta dacă nu ar afles actoria și nu ar fi luat probele la castingul pentru 'Pariu cu viața'. Actorul recunoaște că înainte de a juca în serialul românesc, visa să devină medic, însă acum, când privește asupra lucrurilor, este de părere că cel mai probabil nu i-ar fi plăcut această meserie. De asemenea, este extrem de recunoscător că lucrurile și destinul au fost aranjate în acest fel pentru el.

M-am gândit de multe ori ce s-ar fi întâmplat dacă nu veneam la castingul pentru „Pariu cu viața” și nu eram ales. De multe ori, m-am gândit la chestia asta. Nimic nu e întâmplător. Clar, viața mea ar fi arătat altfel. Și dacă nu mi se dădea de jucat cu Criss, în serial… Mă pregăteam să dau la Medicină. Probabil, aș fi fost medic, aș fi terminat facultatea. Probabil, mi-aș fi dat seama că nu e de mine, dar aș fi continuat să termin facultatea.', a declarat Vlad Gherman pentru Click.ro.

Vlad Gherman: 'Nimic nu e întâmplător'

Nu este mândru doar pentru cariera de actor, ci și pentru faptul că pe platourile de filmare a avut parte de prima relație. S-a îndrăgostit de Cristina Ciobănașu, iar de la iubire adolescentină s-a ajuns să se iubească ani la rând. Totuși, nu pentru toată viața, fiindcă au decis să meargă pe drumuri separate. O perioadă de timp, ambii au fost destul de triști și de absenți, însă acum și-au refăcut viața, există o relație de prietenie între ei și totul este la superlativ.

'Cred că Dumnezeu a aranjat cum trebuiau să fie aranjate lucrurile. Inclusiv relația cu Criss, statul la doamna Ruxandra Ion, tot ce am învățat de la dânsa. Cu Criss, practic, a fost prima mea relație. Acolo, am învățat să iubesc și cum să clădești o relație. Faptul că noi, de fiecare dată, aveam în seriale o relație de cuplu, ne-a ajutat foarte mult. Nimic nu e întâmplător, inclusiv finalul ăla, care pentru alții a părut nefericit.

Și sunt convins că am dezamăgit mulți fani care își doreau să ne căsătorim și să avem copii. În viață, se întâmplă lucruri pe care nu le prevezi și chiar dacă pare că ești dărâmat și intri în depresie, eu am o vorbă: că un șut în fund este un pas înainte. Și așa a fost și în cazul meu', a mai povestit Vlad.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, împreună pe platourile de filmare

Vlad Gherman și Cristina Ciobănșu nu s-au despărțit prin scandaluri sau certuri aprinse, ci de comun acord. Prin urmare, știind că o să se întâlnască mai mereu, au rămas în relații bune de prietenie. Ba mai mult, sunt în cadrul aceluiași proiect și aproape zilnic se întâlnsc pe platourile de filmare.

Cu Oana mă văd acasă, cu Criss mă întâlnesc la filmare, la Happy Channel. Mă bucur, în schimb, că întâlnesc oameni noi, actori noi. Am ocazia să joc și cu alți oameni și cu oameni cu care am mai jucat în alte proiecte. E o bucurie și o placere, mai ales că e ceva nou.

Mai mult decât atât, fiindcă se tot spune despre cererea în căsătorie. Mai concret atunci când Vlad Gherman o să-i pună inelul de deget Oanei Moșneagu, actorul a explicat de ce nu se grăbește, cât și ce îi ține momentan pe loc.

Și tot ce e nou, e de bine.Momentan nu a venit inelul si nici cererea. Am tot văzut că se scrie. Ea așteaptă. Lăsând gluma, am avut discuții, dar știm ce ne dorim și care sunt următorii pași. În primul rând, am vrea să ne mutăm, pentru că noi stăm în chirie și am fi vrut să cumpăram ceva, însă, la cum sunt prețurile, nu te atingi de nimic. Nu zic că asta ne ține pe loc și nu putem face pasul ăsta, însă amândoi avem oarecum o vârstă, ne gândim la pasul următor. Am devenit cunoscut, la 18 ani, și am făcut 30, în februarie', a mai povestit Vlad.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton