Andreea Antonescu a ales nașii de botez pentru fiica ei. Ce spune despre nunta cu actualul ei iubit, Victor Vrînceanu: „Traian s-a bucurat pentru mine”

 Ifrim Georgiana
.

Andreea Antonescu a ales nașii de botez pentru fiica ei. Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu formează un cuplu discret și nu se afișează prea des împreună. Cei doi au devenit părinți în luna decembrie a anului trecut, atunci când artista a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Recent, concurenta de la „America Express' a făcut câteva declarații despre botezul fiicei ei, dar și despre planurile pe care le are cu actualul ei partener, între care se numără și căsătoria. Iată ce a spus aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andreea Antonescu a ales nașii de botez pentru fiica ei. Andreea Antonescu și jurnalistul Victor Vrînceanu au o relație de mai mult timp, însă au reușit să își țină povestea de dragoste departe de ochii curioșilor. Cei doi părinți se pregătesc de botezul fiicei lor, care va avea loc la începutul acestei veri, după cum a susținut chiar artista. Fosta membră din trupa Andrè și tatăl fiicei ei s-au cunoscut în perioada pandemiei, Andreea Antonescu fiind invitată la una dintre emisiunile jurnalistului. Ulterior, Victor Vrînceanu și-a luat inima în dinți și a abordat-o pe frumoasa cântăreață. Pentru că viața de cuplu decurge cât se poate de bine, cei doi își doresc să-și unească destinele, iar artista a făcut primul anunț în legătură cu căsătoria.

and-3and-3

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu se pregătesc de nuntă și de botezul fiicei lor. Cei doi părinți vor să-și creștineze fetița la începutul acestei veri, iar artista este ferm convinsă că va susține un program artistic la petrecerea de botez. Mai mult, părinții spirituali ai micuței au fost aleși cu mult timp înainte ca aceasta să vină pe lume.

Citește și: „Eram însărcinată la America Express. Nu știam, eram ferm convinsă că nu am cum să fiu însărcinată”. Cum s-a descurcat Andreea Antonescu la filmări, în condiții grele

Citește și: Andreea Antonescu pregătește botezul fiicei sale. Când va avea loc evenimentul: „Are un nume care o reprezintă 100%”

Citește și: Emil Rengle, adevărul despre relația cu Alexandra Stan: „Femeia aceasta mi-a schimbat viața, mi-a dat aripi”

Citește și: Cum arată fiica cea mică a Ralucăi Pastramă, la 8 luni. Fosta soție a lui Pepe, imagini emoționante cu Maryam: „Boticul meu grăsan”

Andreea Antonescu a ales nașii de botez pentru fiica ei

Într-un interviu recent, Andreea Antonescu a făcut anunțul despre căsătoria ei cu Victor Vrînceanu. Deși nu a oferit prea multe detalii despre fericitul eveniment, artista a confirmat că acesta va avea loc. Concurenta de la „America Express' a probat nenumărate rochii de mireasă până acum, așa că pregătirea ținutei pentru ziua cea mare nu va reprezenta un motiv de stres pentru aceasta.

„Am îmbrăcat de multe ori rochia de mireasă pentru diferite shooting-uri sau în prezentări de modă, dar nuntă până în acest moment nu am avut. Va urma!', a susținut artista, potrivit unica.ro.

Cum s-au cunoscut Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu

Artista și tatăl fiicei sale s-au cunoscut în perioada pandemiei. La acea vreme, Andreea Antonescu a fost invitată la emisiunea moderată de Victor Vrînceanu, acesta fiind momentul în care cei doi și-au dat seama că există compatibilitate între ei. Ulterior, jurnalistul a făcut primul pas și a contactat-o pe cântăreață.

„Victor m-a contactat în perioada pandemiei pentru a participa, ca invitată, la emisia pe care el o modera. Nu m-am uitat o secundă să văd dacă are sau nu verighetă, pentru că eram departe de a mă gândi la o relație mai mult decât amicală! După cum era de așteptat, el a făcut primul pas… Eu sunt mai de modă veche din acest punct de vedere!', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Când va avea loc botezul fiicei artistei

Fiica Andreei Antonescu și a lui Victor Vrînceanu va fi creștinată la începutul acestei veri, iar nașii micuței au fost aleși deja.

„Botezul va avea loc la începutul verii, pentru că atunci are și Sienna vacanță și vrem să fim împreună la un asemenea eveniment. Am ales și nașii, încă dinainte de a se naște bebelina. Nu știu dacă voi rezista să nu cânt și eu, mai ales că la mai toate evenimentele prietenilor la care sunt invitată, fără excepție, mi se cere să și fac un program artistic… Măcar o piesă!', a mai spus aceasta.

Când vine vorba despre relația cu fostul ei soț, artista a adăugat: „Eu și Traian am rămas prieteni! S-a bucurat pentru mine când a aflat că sunt însărcinată, știind că-mi mai doresc un copil!'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton