Kitty Cepraga este pregătită să-și refacă viața după divorț: "Nu m-am născut la mănăstire!"

 Dumba Gabriela
.

Kitty Cepraga este pregătită să-și refacă viața după divorț, însă nu face din asta un scop, ci lasă timpul să decidă pentru ea. Kitty a divorțat în 2021 de fostul soț, James Goodwin, după 15 ani de mariaj și s-a mutat din nou în România, după mulți ani în care a locuit în Roma.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Actrița Kitty Cepraga a plecat de mai bine de 20 de ani din țară, s-a mutat în Italia și tot acolo l-a cunoscut și pe James, însă divorțul a determinat-o să pornească pe un nou drum, în România și acum este pregătită să-și deschidă inima unei noi povești de dragoste.

652x450_074742-kitty-cepraga-si-james-goodwin652x450_074742-kitty-cepraga-si-james-goodwin

Ce spune Kitty Cepraga despre o nouă poveste de dragoste

Kitty Cepraga nu exclude să se îndrăgostească din nou, atunci când va veni momentul potrivit.

„Nu m-am născut la mănăstire! Evident! La un moment dat îmi doresc acest lucru. Nu a fost o prioritate, pentru că un divorț este un hop în viața cuiva, dar încerc să las timpul să decidă pentru mine. Bănuiesc că la un moment dat o să apară și o persoană cu care pot să continui și pe drumul acesta personal!

Sunt focusată pe copil, pe carieră, și partea asta, personală, am neglijat-o, oarecum a venit firesc, îți pui priorități în viață. Pentru mine nu a fost o prioritate aceasta, de a-mi reface viața!', a dezvăluit Kitty Cepraga pentru Click!.

Citește și:Kitty Cepraga joacă rolul principal într-un film românesc, după 20 de ani petrecuți în Italia:„M-am întors din cauza…’. Cum arată acum

Citește și: Cum își educă Mirela Vaida cei 3 copii: „Înțeleg că, atunci când ridic tonul, lucrurile sunt grave. Și noi aplicăm pedepse’. De ce nu-i lasă să se uite la emisiunile ei / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Antonescu și Andreea Bălan, în lacrimi la America Express 2023: „Ne-am certat, dar la greu am simțit să fim una lângă cealaltă…'

De ce a divorțat Kitty Cepraga după 15 ani

După succesul cu „Școala Vedetelor’, de acum 20 de ani, Kitty Cepraga a început studiile pentru teatru apoi, la 24 de ani, a plecat în Italia. De atunci, artista a jucat în mai multe filme cunoscute, cum ar fi „Unknown Beyond’, „Moștenirea’, „Gun of the Black Sun’ și „Botticelli Murders’.

Tot în Italia l-a cunoscut și pe cel care i-a devenit soț, James Goodwin (43 de ani), un englez cu origini franceze, cu care are o fetiță, Aurora-May, în vârstă de șase ani, dar în 2021 au decis să divorțeze.

Saturație, foarte mulți ani împreună și valori diferite. Acestea au fost motivele. Au fost 15 ani de căsnicie„, a spus Kitty Cepraga despre divorț, evitând să dea alte detalii.

Ce relație are Kitty Cepraga cu fostul soț, după divorț

În vârstă de 43 de ani, Kitty Cepraga a mărturisit recent cum se înțelege cu tatăl fiicei sale.

„Suntem în relații foarte bune, pentru că suntem amândoi îndrăgostiți de fetița asta minunată și el o iubește foarte mult, este foarte prezent în viața ei și atunci nu am cum să nu am o relație bună cu el. Ar fi absurd și aberant.

Suntem oameni maturi și oameni educați, așa că pentru mine cel mai important e ca fetița să nu fie neglijată și în contextul în care ea este prezentă în viața lui și el vrea să facă parte din viața ei. Pentru mine e cea mai mare bucurie', a mărturisit actrița pentru Click!.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton