Ce mesaj de dragoste i-a trimis Adi Mutu soției sale, după 5 ani de căsătorie: "Te iubesc!"

 Dumba Gabriela
.

Adrian Mutu i-a transmis soției sale, Sandra, o declarație de dragoste, prin intermediul unei postări pe Instagram, cu ocazia împlinirii a cinci ani de căsătorie. Totodată, ziua este cu atât mai specială pentru Sandra și Adrian Mutu pentru că în ziua cununiei lor religioase l-au și botezat pe fiul lor, Tiago. Cum a reacționat Sandra la declarația de dragoste a lui Adi Mutu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

'Briliantul' a postat pe Instagram un mesaj emoționant la împlinirea a cinci ani de la cununia religioasă și i-a făcut soției sale o declarație de dragoste publică, spre bucuria fanilor care îi urmăresc pe rețelele de socializare.

anbnjnc9mta2mczoyxnoptblzddkmdy2zjq0zdk0otzmoty4zwrizwrlowvlmgu2.thumb_anbnjnc9mta2mczoyxnoptblzddkmdy2zjq0zdk0otzmoty4zwrizwrlowvlmgu2.thumb_

Ce mesaj de dragoste i-a trimis Adi Mutu soției sale, după 5 ani de căsătorie

Sandra Bachici și Adrian Mutu s-au căsătorit în toamna anului 2017. Tot atunci a venit pe lume și băiețelul lor, Tiago. Fostul fotbalist a recunoscut cu ceva vreme în urmă că pusese ochii pe soția lui încă din anul 2010, pe când ea era Miss România.

Antrenorul Rapidului are 43 de ani și este mai mare cu 15 ani decât soția sa, dar acest lucru nu e un impediment în relația lor.

Sandra și Adrian Mutu au sărbătorit, așadar, cinci ani de la nuntă și opt ani de când sunt împreună.

Adi Mutu nu a uitat că respectiva zi a fost și cea în care a fost botezat Tiago, copilul lor, a postat o fotografie în care apare el și Sandra, alături de mesajul: '8 ani împreună. Te iubesc!'.

La rândul său, Sandra Mutu i-a transmis soțului ei, printr-un comentariu, că îl iubește.

De când a devenit antrenor la Rapid, Sandra Mutu nu lipsește de la niciun meci disputat pe Giulești. Soția lui Mutu nu asistă însă ca la un spectacol de teatru, ci se manifestă ca un adevărat suporter, de multe ori fiind copleșită de emoții, potrivit Digisport.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Nosfe și soția lui, Mădălina:„El s-a aflat într-o situație dificilă la începutul relației’. Aveau împreună o fetiță

Citește și: Soția lui Nosfe, mesaj dureros după moartea artistului:„Nu se va mai naște în lumea asta alt suflet ca al tău’

Ce spune Adi Mutu despre începutul relației cu Sandra

În anul 2013, Adrian Mutu divorța de Consuelo, cea de-a doua soție a lui și femeia care i-a dăruit două fetițe. Rapid, în 2014, fostul fotbalist devenit antrenor avea să înceapă o relație cu Sandra Bachici, cea care a devenit doamna Mutu.

„Pe Sandra am pus ochii când avea doar 15-16 ani și era la Miss România. Am văzut-o acolo, mi-a plăcut și am zis: Ce fată frumoasă!. Eu eram însurat atunci, aveam 30 de ani', a mărturisit Adrian Mutu pe YouTube.

'Briliantul' le-a caracterizat scurt pe toate cele trei doamne care au făcut și fac parte din viața sa.

Despre Alexandra Dinu a spus că 'a fost dragoste fulgerătoare, de copii', despre Consuelo a spus că 'era sensibilă, caldă, eram diferiți și credeam că este benefic', în timp ce despre Sandra a precizat că o relație la distanță s-a transformat în timp într-o poveste de dragoste. 'Stătea la Timișoara.

Am rugat-o să vină, să vorbim,să vedem ce iese și inevitabilul s-a produs'.

'La început, o relație de la distanță, iar din iarna lui 2015, ceva mai serios. Stătea la Timișoara, am rugat-o să vină la București, să vorbim, să vedem ce iese. Inevitabilul s-a produs și ne-am îndrăgostit! Am semnat, în iulie 2015, cu indienii de la Pune City, am plecat în cantonament, o lună de zile, în Antalya.

Am întrebat-o pe Sandra dacă poate veni în Belek, dimineață aveam antrenament, după ora 20:00 ne puteam vedea.

Cred că era ora două noaptea când am luat o sticlă de șampanie și mi-am făcut curaj, deși la început nu aveam de gând, în lipsa unui inel.

Știți cum e finalul de august, spre dimineață, la Belek, pe plajă? A fost un moment magic, am întrebat-o dacă vrea să fie soția mea: mi-a răspuns că da, ne-am iubit', a povestit Mutu în cartea sa autobiografică, 'Revenirea din infern'.

Adrian Mutu are patru copii, doi băieți și două fete, din trei căsnicii.

Adi Mutu spune că nu s-a certat niciodată cu soția lui, Sandra

De opt ani, Sandra și Adi Mutu sunt de nedespărțit. Au stat o perioadă în Dubai, apoi au revenit în România, unde el a devenit antrenor. E ocupat, dar nu uită niciodată de familia lui. „Cu Sandra sunt de 7 ani împreună și suntem foarte fericiți. Are o înțelepciune de bănățeancă, o sensibilitate și o finețe incredibile pentru cei 28 de ani ai ei. Sandra e o ființă solară, se vede asta și pe cel mic, cum l-a crescut. Recunosc că sunt gelos.

Pe Tiago vreau să îl duc la fotbal peste un an. De la doi ani a pus piciorul pe minge, sper să mă moștenească. Îmi place să gătesc, mă relaxează. Țin minte că am pierdut odată un meci și am gătit cinci feluri, de nervi.

Făcusem ardei umpluți și ciorbă de perișoare, până la cinci dimineața am stat. Se umpluse frigiderul. În șapte ani, eu cu Sandra nu ne-am certat niciodată. Părinții și socrii s-au mutat la București de un an, de când cu pandemia, stau lângă noi. Vin pe la noi mai mereu, ne înțelegem perfect. Mama-soacră e mână de fier în familie. Rezolvă tot!', a mai povestit anul trecut Adrian Mutu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton